Şimdi Ara

Yıllar önce oynadığımız uçaklı oyun :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir nostalji yapın, yine de eğlenceli..
    www.asyacan.com.tr/ucakoyunu.rar tıklayıp indirebilirsiniz :)

Oyunu açabilmeniz için masaüstüne attıktan sonra ucak adlı dosyayı www. ile baslayan exe dosyasının üzerine sürükleyip bırakıyorsunuz.Sonra F1 tuşuna basın, CTRL ile ateş, yön tuşları ile kontrol..Mousla da oynanıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BADI_SABA -- 27 Mart 2007; 15:26:12 >

• yükledim valla anılarım tazelendi.Sesleri felan da birebir aktarılmış.Güzel paylaşım olmuş saolasın.
  • özlemişim valla.sağolasın, gece gece iyi oldu bu
  • ayrıca az önce yeni bişey keşfettim oyuna girdiğinizde f2 ye basarsanız 2 kişilik oluyo sıra sıra oynuyoruz tabi.2. uçağın kontrolleri e d s f yön tuşları; n ateş etme.ne oynardık ama ya.
  • Çok güzel yaa, teşekkürler arkadaşım .
  • İşyerinde olduğum için indirip bakamadım ama sanırım River Raid'den bahsediliyor. Gerçekten de çocukluk yıllarımın favori oyunlarındandı. Şimdi grafiklere falan bakıyorum da o zamanlar teknik imkanlar olmadığı için oyunların oynanabilirliği üzerinde çok durulmuş ve gerçekten başından kalkamayacağınız oyunlar yapılabilmiş.
  • çocukken de oynayamazdım, hala oynayamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu oyundan bir screen shot koysanız da tam anlasak ltf.
  • teşekkürler
  •  Yıllar önce oynadığımız uçaklı oyun :)

printscreen i çok küçük bi boyutta aldı imageshack de biraz büyüttüm ama bu sefer de bozuldu.Ama anladınız herhalde.
  • En çok yapan kaç bu oyunda...ben 50 bin yapıyorum da sizi bilmem :)
  • dediğini yaptım görüntü geliyo ama uçak yok. f1 ede bastım.
  • Sanırım yukarıdaki oyun Atari2600 un River Raid i Arkadaşlar sizin için Atari800 makinasının River Raid ni upload ettim Bu daha iyisi Nasıl oynanacağına dair bilgilerde içinde

http://rapidshare.com/files/23322897/EmulatorS_1adam.rar

Not: *** gelen yerlere rapid yazın

Yıllar önce oynadığımız uçaklı oyun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan9593 -- 29 Mart 2007; 14:25:46 >

• @kenan9593

oyun gerçekten güzel...
  • 1982 activision cop.
  • Vaay bee kara kutuda az oynamadık bunu
  • Yaşasıııın nerden buldunuz bunu bravo vallahi. Çok jeton harcadım ben buna zamanında
  • Hey gidi River Raid...

Bir de buna benzer yatay düzlemde ilerleyen bir oyun vardı, radarda gelen ucaklar nokta halinde görünüyordu, hatırlayan var mı?
  • Bu oyun için tenekeden jetonlar yapardım, hey gidi günler heyyy :)
  • hey gidi eski günner :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.