Şimdi Ara

YILLARDIR ARADIĞIM METAL ŞARKISI [ BULUNDU !!! ] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
10
Favori
11.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mutluluk güzeldir. Adınıza sevindim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyano ile melodiyi çalmak mantıklıymış. Şarkı konumu hortlatayım ben de bi.

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Kardes sen haca gitmis adamsin ne isin bu muziklerle yigenim?
    Hacca degil umreye gittim de nolcakki sarki dinlememe engelmi bu

• Olm aklimdan cikmiyo bastaki solo dun geceden beri dinliyorum ben bunu zamaninda dinledim buyuk ihtimal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH LANNN BUUUUUUUUUUUUUUU ALLAH ÇARPSIN BU VALLA BİLLA BU UYANIR UYANMAZ KONUYA GİRDİM VE BUNU GÖRDÜM ŞUAN EVDE 7+1 SİSTEMDE SON SES AÇTIM BÜTÜN MAHALLEYİ AYAĞA KALDIRDIM KARDEŞŞ SENNN EFSANESİNN BUNU SAKIN UNUTMA SENNN EFFSANEE Bİ İNSANSINN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ŞARKIYI DUYAR DUYMAZ TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU OFFF HYATIMN SONUNA KDR SAKLİCAM BU ŞARKIYI ARTIK BİDAHA ASLA KAYBEDEMEM ÇOK SAĞOL DOSTUM ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Alıntıları Göster
    Adam boşaldı lan

• Lise 1 de dinledigin sarkiyi nasil hatırlıyorsun la?

• quote:

Orijinalden alıntı: metallium

Lise 1 de dinledigin sarkiyi nasil hatırlıyorsun la?
    valla bilmiyorum ama 12 yıllık hasret sona erdi artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kas adam

Olm aklimdan cikmiyo bastaki solo dun geceden beri dinliyorum ben bunu zamaninda dinledim buyuk ihtimal
    telefon zil sesim yaptım
  • Dün işi gücü bıraktım, yatana kadar aradım takıntı olmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Dün işi gücü bıraktım, yatana kadar aradım takıntı olmuştu
    neyse ki bulundu da hepimiz rahatladık.. yoksa kafayı yicektik forum olarak teşekkür ederim bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asus gl702

Hocam yine klasik müzik tarzı bir şeyler ararsanız söyleyin bulurum, ama bu sefer 20 lira kurtarmaz haberiniz olsun malum enflasyon.
    kanka şirinlerin çilek toplama müziğini bulabilir misin tam senin uzmanlık alanın

1:45 'den itibaren çalan müzik

• FBI! open the volume!
    Hazır ararken banada 2008 metro fm exclusive şarkılarını bulun beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lisede felan bende metal dinlerdim ama şimdi kafam götürmüyor
  • Şaka maka çok tanıdık gelmişti ama grubu şarkıyı ilk kez duyuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Şaka maka çok tanıdık gelmişti ama grubu şarkıyı ilk kez duyuyorum
    intro çok mainstream. ben de ilk kez duydum ama baya iyi grupmuş lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH LANNN BUUUUUUUUUUUUUUU ALLAH ÇARPSIN BU VALLA BİLLA BU UYANIR UYANMAZ KONUYA GİRDİM VE BUNU GÖRDÜM ŞUAN EVDE 7+1 SİSTEMDE SON SES AÇTIM BÜTÜN MAHALLEYİ AYAĞA KALDIRDIM KARDEŞŞ SENNN EFSANESİNN BUNU SAKIN UNUTMA SENNN EFFSANEE Bİ İNSANSINN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ŞARKIYI DUYAR DUYMAZ TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU OFFF HYATIMN SONUNA KDR SAKLİCAM BU ŞARKIYI ARTIK BİDAHA ASLA KAYBEDEMEM ÇOK SAĞOL DOSTUM ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Alıntıları Göster
    Öncelikle adına çok sevindim dostum. Uzun süre önce dinlediğin bir şarkıyı bulmak muhteşem bir histir. Sadece
    şarkıya değil geçmişteki güzel anlara da kavuşmuş olur insan. Zamanında biz de çok şarkı aradık. Yararlı olduğuma çok sevindim. Diğer güzel şey yazan arkadaşlar size de teşekkür ederim. Scars of Life aslında çok güzel bir metal grubudur. Mute ve Anathor Tomorrow albümleri veya Ep'leri diyelim, gerçekten Nu / Alternative Metal türünde belli bir seviyenin üstündedir. Her şarkısı da Mute kadar tempolu ve gazdır. Özellikle Scars of Life'ın Bullet With Your Name şarkısı efsanedir. Bu şarkı 10 - 13 yıl falan önce Linkin Park şarkısı sanılıyordu. Aynı şekilde Spiritfall grubunun My Reason şarkısı da LP'nin sanılıyordu. O iki şarkıyı da öneririm.

• Ben de benzer bir şekilde aklıma takılan şarkıyı on küsür yılda bulmuştum. Verdiği huzur paha biçilemez.
  • Şarkı güzelmiş, dinlenir bu.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.