Şimdi Ara

Yıllık İzinde Karadeniz Turu Düşünüyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , yıllık izinimde kuzenimle beraber Gürcistan'da dahil olmak üzere büyük bir karadeniz turu düşünüyoruz. Tur şirketi ile gideceğiz. Toplamda 7 gece , 5 günü otelde konaklama ve 2 gecesi otobüste geçirmek üzere ; Batum ( Gürcistan ) , Sarp , Artvin , Karagöl , Kafkasör Yaylası , Trabzon , Zigana Yaylası , Sümela Manastırı , Uzungöl , Rize , Ayder Yaylası , Ordu , Giresun, Karaca Mağarası , Samsun , Sinop ve Amasya. Bu saydığım yerler dışında küçük çapta gezdirdikleri bir çok müze , ünlü yerler , turistik alanlar mevcut. Tur , sabah kahvaltılarını ve akşam yemeklerini karşılıyor onun dışında öğle yemekleri ekstraya girmiş oluyor ve cebimizden vereceğiz. Böyle bir organizasyona kişi başı 599 TL vereceğiz. Böyle bir deneyimi olan , yada bize farklı bir öneride bulunacak var mı ? Değer mi yoksa eziyet çektiğimiz ile mi kalırız ?

• Giden arkadaşlarım oldi bu turlara . Memnun kaldılar. Kendi aracınla gitsen i kadar yer gezemezsin. Tur bütün organizasyonları yaptığı için sadece keyfini çıkarmak kalıyor size.

Fiyat uygun bence sanırım temmuz yada ağustosta gideceksiniz tam sezonu bence. İyi eğlenceler.

Bu arada bende kendi aracimla gitmeyi planlıyorum 7-8 günlük . Gezilecek yerlere baktım otel ayarlamaya çalışıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraHisar_03

Giden arkadaşlarım oldi bu turlara . Memnun kaldılar. Kendi aracınla gitsen i kadar yer gezemezsin. Tur bütün organizasyonları yaptığı için sadece keyfini çıkarmak kalıyor size.

Fiyat uygun bence sanırım temmuz yada ağustosta gideceksiniz tam sezonu bence. İyi eğlenceler.

Bu arada bende kendi aracimla gitmeyi planlıyorum 7-8 günlük . Gezilecek yerlere baktım otel ayarlamaya çalışıyorum...

Evet , heyecan ile bekliyoruz. Çok güzel olacağına emin gözüyle bakıyoruz. Vakti geldiği zaman buradan fotoğraflarını paylaşacağım
  • Bende böyle bir tur düşünüyorum. Bu turda fiyata dahil olmayan öğle yemekleri falan toplam kaç tl olur aceba. Bide bu turlarda en iyi firma hangisi bilgisi olan var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emir2011 kullanıcısına yanıt
    Karadeniz turunda bence en iyisiwww.touristica.com.tr hem maliyet olarak uygun hemde çalışan çok bilgili ve düzgün insanlar. Düşünün muavin bilgisayar öretmeni, tur operatörü de acayip bilgili bir kişiydi.Ayrıca Uçaklı karadeniz turu yapmanızı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.