< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destanayhan -- 6 Nisan 2018; 9:17:25 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destanayhan -- 6 Nisan 2018; 9:17:25 > |
Yine Yılmaz Özdilden yine boş bir yazı. Bunu oturup ciddi ciddi okuyan var mı acaba ?
|
Ben okudugum. Haklı
|
Şu kısacık yazıyı bile okumadığına eminim. Eğer okuduğun halde bu yorumu yaptıysan vay haline.
Neyse sen çok düşünme bunları, geleceği, olabilecekleri. Survivör izle o daha mühim. |
Asil nukleer fetoydu eliniz de patladi
|
yılmazcım hadi yavrum sizin nesil,belediyedeki işçilere yenildi,sen git izmirde rakını iç,zıpkınla orfoz vur,halk tvde birbirinizi gazlayın,ne bileyim kitap satın falan, orta sınıf emeklilerini de al çekilin kenara, bize bırakın,daha fazla boş yazılar yazıp Atatürkçüleri komik duruma düşürmeyin.
Not:chpli,Atatürkçüyüm. |
Zihniyetlere gel yemin ediyorum. O zaman bıçak neden icat edildi ya batarsa. Uçak niye icat edildi ya düşerse. Araba neden icat edildi ya kaza yaparsa. Ya patlarsa diye nükleer santrale karşı çıkmak nedir. Nasıl bir beyne sahipsiniz. Tüm dünya salak Abd Fransa Rusya. Bi akıllı sizsiniz zaten onlar yaprken ya patlarsa demedi mi acaba. Bu ülkenin iktidar yandaşıda muhalefetide birbirinden yobaz. Bi bitinde kurtulalım sizden
|
Yok ya sizin kadar olmadik cok sukur! Hakliya hakli haksiza haksiz diyebildik Su yazilan haber de bir tane yanlis bir tane abartma var mi ? He sen a haber izliyorum butun gercekler orda diyorsan bak kapi surda ....
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 7 Nisan 2018; 9:12:20 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 6 Nisan 2018; 9:35:42 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnscrutability -- 6 Nisan 2018; 10:49:38 > |