Şimdi Ara

Yılmaz Vural : Ben kimin ne yaptığını söylesem şike o zaman başlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

siin başkanınız ilk ziyaret edenlerden adamı, bilmiyorsanız öğrenin.

http://spor.haberler.com/aziz-yildirim-mehmet-agar-i-cezaevinde-ziyaret-3794832-haberi/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havlayan köpek ısırmaz misali son yıllarda bazı başkan ve teknik traktörler yeni bir atasözü öğrettiler bize: Konuşursam olay olur diyen adam(!) konuşmaz.

Aslında konuşamaz çünkü hiçbir şey bildiği yok demektir. Yoksa böyle yalakalıkta sınır tanımaz biri, en azından göz altında sorguya alındığı zaman bülbül gibi şakırdı zaten.

Yalakalık sadece başbakana ve cinslerine değilmiş bunu da görmüş olduk.
  • Ben konuşursam bu forumda hiçbir admin barınamaz.

Gun-Citizen ve bölüm yöneticileri üçgeni araştırılsın.
    Cehennem marşı-recep41 ve bakkal gazi'nin aralarındaki gizli ilişki ortaya çıkarılsın.
    Kapalı kapılar ardında kimlere ne yetki verildikleri çıkarılsın.
    Bölüm yasağının 1 günde nasıl kaldırıldığı kamuoyuna açıklanmalı.
  • Adam haklı Fenerbahçe kendi kendinemi şike yaptı diger takımlar Nerede ?

Ayrıca Galatasarayda şike yapmıştır bunu kendi taraftarıda çok iyi biliyor kanıt arayan mantıksız insanlar ozaman şikenin tck de suçu yoktu ve polis üstüne gitmedi .

Yılmaz Vurala Yalaka diyenler Yalaka olan adam trt gibi bir kanalda Başbakana laf sokuyor bundan ötesi yok.

• Eeee koskoca Fenerbahçenin başına Aykut Kocaman,Ersun Yanal gibi vasat teknik direktörler geliyorsa bunu gören Yılmaz Vural'ın da iştahı kabırmış olacak ki güya Fenerbahçe camiasına şirinlik yapıyor.

Fenerbahçeliler şike sürecinde kendince efsaneler yarattılar.

Efsane 1;Şike konusu geçtiğinde hepsi bir ağızdan "ama Antep'e son dakikada canımız çıkarak gol attık"derler.Oysa Antep maçı savcının şike iddianamesinde geçmez ve bu maçtan suçlanmaz Fenerbahçe.

Efsane2;"biz şikeyi kendi kendimize mi yaptık?" Oysa şikeden ceza alan İbrahim Akın,Serdar Kulbilge,Korcan,Mecnur Odyakmaz,Korcan,Bülent Uygun varken sürekli bunu dile getirirler.Ve yine Manisaspor başkanıda suçlu bulunmasına rağmen 6222 nolu yasa çıkmadan önce bunu gerçekleştirdiği için yaptırım uygulanmaz.Tüm bunlar bilinmesine rağmen Göbbels taktiğiyle bir yalanı ne kadar çok tekrarlarsan inandırıcılığı o kadar artar düşüncesiyle bu yalanlara sarılırlar.Ama bilen,bilgi sahibi insanlar için bu efsane yalanlara sadece gülüp geçilir.Uefa ve Cas ise gülüp geçmez tüm dünyanın önünde cezayı verir ve kupalardan atar şike yapan kulüpleri.

• boşa yalakalik yapma FB teknik direktoru olamayacaksin.

• Herkes yalakalık demiş ama. Adam doğruları söylemiş. Nedense meyve veren ağacı taşlama geleneği devam ediyor herkeste.
    Galatasaraylılarda hemen tutuşmuş yalakalık falan diye
  • Ersun bir haltı beceremiyor zaten desenize yakında Yılmaz Vural gelecek Fenerbahçe'nin başına , bu adam klübün yakınından geçerse bile Fenerbahçe'yi o sezon desteklemem o kadar düşmedik , yine yapılacak 70-80 milyın dalırlık transfer sonra ver kadroyu aykuta ersuna yılmaza oldu canım
  • Kendilerini tertemiz sanan kulüp taraftarları var hala
  • Durmadan konusursam sunu yaparsam muhabbetleri buyursunlar davaya versinler gorelim hepimiz

• şu fenerbahçelilerin desteksizce galatasaraya sallamaları yok mu bitiriyor beni.
  • Şike elbet vardır birbirimizi kandırmanın anlamı yok da o zamanlar ne cezası varmış ne de bu durum ortaya çıkarılmış,delil var mı yok mu belli değil,doğru düzgün itiraf da yok.Yasaların ve mahkemelerin de geçmişe dönük yaptırımı olmadığına göre burada konuşarak biz,tvde konuşarak bazıları boş muhabbet yapıyoruz.

İşin acı tarafı renktaşlarımın ve Bjklilerin bu Gsnin şikeye karıştığı muhabbetini,kendilerini aklama propagandasına çevirmesi.Yahu 42178 yıl önce şike yapmışlarsa yapmış nolacak?Sen cezayı yedin mi yedin,tescilli oldun mu oldun.Otur sus.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

konuş la konuş bari sen konuş

çok beklersin (qapaq)
  • aynen avrupadan 2 kupa gelmeside tesadüf olmamalı
  • CentilmenAdam C kullanıcısına yanıt
    canları nerde isterse orda takılıyorlar
  • Dünkü trtspordaki programı izlemeyenler konuşsun o zaman falan demesin.
    adam açık açık anlatmış anlayana
  • Ha gayret Yılmaz Hoca. Az kaldı alacaklar seni Fener'e.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayacaptain

Eeee koskoca Fenerbahçenin başına Aykut Kocaman,Ersun Yanal gibi vasat teknik direktörler geliyorsa bunu gören Yılmaz Vural'ın da iştahı kabırmış olacak ki güya Fenerbahçe camiasına şirinlik yapıyor.

Fenerbahçeliler şike sürecinde kendince efsaneler yarattılar.

Efsane 1;Şike konusu geçtiğinde hepsi bir ağızdan "ama Antep'e son dakikada canımız çıkarak gol attık"derler.Oysa Antep maçı savcının şike iddianamesinde geçmez ve bu maçtan suçlanmaz Fenerbahçe.

Efsane2;"biz şikeyi kendi kendimize mi yaptık?" Oysa şikeden ceza alan İbrahim Akın,Serdar Kulbilge,Korcan,Mecnur Odyakmaz,Korcan,Bülent Uygun varken sürekli bunu dile getirirler.Ve yine Manisaspor başkanıda suçlu bulunmasına rağmen 6222 nolu yasa çıkmadan önce bunu gerçekleştirdiği için yaptırım uygulanmaz.Tüm bunlar bilinmesine rağmen Göbbels taktiğiyle bir yalanı ne kadar çok tekrarlarsan inandırıcılığı o kadar artar düşüncesiyle bu yalanlara sarılırlar.Ama bilen,bilgi sahibi insanlar için bu efsane yalanlara sadece gülüp geçilir.Uefa ve Cas ise gülüp geçmez tüm dünyanın önünde cezayı verir ve kupalardan atar şike yapan kulüpleri.

2.Efsane ile ilgili soru sormak istiyorum.Bana kişilerden değil de kulüplerden bahseder misin lütfen?Sportif açıdan Fenerbahçe ve Beşiktaş dışında ceza alan kulüp var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

Orijinalden alıntı: Not bad

Anlamıyorum arkadaş, herkes Galatasaray o dönem şike yaptı diyor, ama ne savcı ne polis bişey yapmıyor. Sonuçta o dönem suç işlenmiş diyor bu adamlar niye araştırmıyorlar.

Gerçi Yılmaz Vurala'ada sorarlar o dönem çıkıp niye söylemedin delikanlı gibi diye. Tamamen Aziz Yıldırıma Yalakalık olsun diye bu dönemde çıkıp söylediğini düşünüyorum.

Aynen Türkiyede suç değildi ama Uefada fifada suçtu gitsin başvursun kim ne biliyorsa anlatsın.

O yıl uefa ya gittiler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapulcu penguen

quote:

Orijinalden alıntı: big Left

Yılmaz Vural: "Haluk Ulusoy ve Mustafa Çulcu ilişkileri anlatılsın."
    - "Ulusoy - Çulcu - Galatasaray üçgeninde yaşananlar kamuoyuna anlatılmalı."
    - "Ulusoy'un nasıl manipülasyon olaylarına karıştığı araştırılmalı."
    - "Ulusoy dönemi ve özellikle Galatasaray'ın üst üste kazandığı şampiyonluklar araştırılmalı."
    - "Ben bu ülkede maçı yarıda bırakıp gittim (Rize'nin başındayken). Kimse ne oluyor demedi? Komisyon çağırdı, üstünü kapattılar"
    - "Haluk Ulusoy, hakem ayarlaması ile Antalyaspor'u küme düşürdü. Çulcu göz yumdu. Bu dönem araştırılmalı."
    - "Başbakan kahvaltıda Terim'i istemiş. Bırak Başbakan futbolu. Senin onca işin var. Bırak futbolu... Futbol özerk bir yapıdır."
    - "Bu işler neden siyasetsiz olmuyor? Milli Takım hocası açıklanmadan Başbakan ve Terim yemek yiyorlar önceden."
    - "Birilerinin adamı olduğun zaman ter dökmene gerek yok. Bir şekilde yürütüyorlar seni."
    - "Fenerbahçe şike yapmış. Tek mi yaptı bunu? Diğerleri nerede arkadaş?"
    - "Nerede şike yaptığı takımlar? Tek başına nasıl yapıyor?"
    - "Ben kimin ne yaptığını söylesem, şike o zaman başlar."
    - "3 Temmuz bir kurgu. Madem şikeyi araştıracaksın, geçmişe dönük tüm takımları kapsayarak araştır."
    - "Devlet, 5 lira vergi borcu olanın boğazına yapışıyor. Milyonlarca lira vergi borcu olan kulüpler var. Neden ses çıkartmıyor?"

futbol şiddettir futbol şikedir şampiyonlar liginde bile nebiçim şikeler dönüyor ben anlatsam dünya yerinden oynar şike yapıp yakalanmıyosan şikeci değilsindir yapıyosan yakalanmıcaksın adam gibi yapıcaksın , herkez ben konussam dünya sarsılır kıtalar yer değiştirir gezegenler patlar edebiyatı bitmez bu adamda kendinn reklamını yapıyor arkadaş

Şecaat arz ederken , merd-i kıpti sirkatin söyler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.