Şimdi Ara

Yılmaz Vural : Ben kimin ne yaptığını söylesem şike o zaman başlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

quote:

"Başbakan kahvaltıda Terim'i istemiş. Bırak Başbakan futbolu. Senin onca işin var. Bırak futbolu... Futbol özerk bir yapıdır."
    - "Birilerinin adamı olduğun zaman ter dökmene gerek yok. Bir şekilde yürütüyorlar seni."

Bu kısmı Türkiye'de söylemek kolay iş değil helal olsun adama.Ama şike hakkında ne biliyorsa anlatmalı.Öyle konuşursam şike başlar laflarına gerek yok.Çık her şeyi açıkla

Şikeler dönüyor ve bu saklanıyorsa öyle çıkıp konuşmak kolay olmuyor işte, devirirler adamı. Turan Dursun'u hatırladım şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsim vermedi diyenlere
  • 1998'deki şekerspor olayı varhttp://www.milliyet.com.tr/2006/07/19/yazar/asik.html

2001'de Ankaragücü ve İstanbulspor gibi takımlarla karıştırılan haltlar var, hasıraltı edilen TMSF raporları var. 2003'te Beşiktaş'ın Çakıcı destekli ''oğlum, şampiyonlukta hiç mi payımız yok?'' şampiyonluğu var. 2004'te ''dekoder satamayız'' diye ağlayan Digitürk'ün körüklediği, Beşiktaş'ın meşhur Samsunspor maçını oynadığı, ne hikmetse birden Fenerbahçe'nin önüne atılan bir şampiyonluk var.

Galatasaray'ın ligi domine edip, dışardan kupa getirdiği dönemler, elbette ki Galatasaraylı olmayan genç ve yaşlı dimağlarda kalıcı hasar bıraktı. Öyle ki unutkanlık da zirve yapmış.

Keşke araştırsalar şu meşhur Haluk Ulusoy dönemini bugün salyalar saçarak Galatasaray'ı suçlayanların nereye kaçabileceğini görsek. Yok öyle çorba parasına iş yapabilecek heriflere 100.yıl belgesellerinde ''şike itirafı'' yaptırmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

En barit olay şu yeni yasa getirdiler ondan önceki tarihlerdeki şüpheli maçlara hiç bakmadılar bile, ee daha konuşursam o olur bu olura gidiyorsun, ispatlayamayacağında bariz ortada. Yılmaz değilmiydi duymuyorlar sesimi fenerin başına gelmek istiyorum diyen. Allah akıl fikir versin, konuşursam yok bilmem neymiş. Biride demişki kimse çakarı çağırmıyor, boş lafa olmuyor önce çakar adam gibi hakemliğini yapsaydı maçlarda. Şike varsa çakarında yaptığından hiç şüphem yok aha bende bi laf attım ortaya.

nasıl ispatlayacak ki? arkasında polis mi var savcı mı var? vural nasıl delil toplasın çakar nasıl delil toplasın?

duyduğunu gördüğünü söyler olaydaki reddeder olay biter. bildiğin her şeyi ispatlamak mümkün değildir şunu anlayın artık.

O zaman gündemde olmak için boş laf yapmayacaksın, oraya buraya çamurda atmayacaksın arkadaş otur oturduğun yerde. (Lafım yılmaza)

• şike dedikleri maçları geç , tüm derbilerde koya koya 3 puanla geçen kadronun ne ihtiyacı olur şikeye...

on yıldır fenerbahçe hep zirve yarışındaydı. kimi takımlar gibi ligi orta sıralarda bitirip sonra ama bizim kupamız var çekmedi..

vardır başka şike de.. zaten ulusoy dan beklenir. olayı sadece gs ye vurmamıştır
  • Son yorumu ben yazayım daha üstüne laf etmeyin birilerine milli takıma antrenörlük yapamamak çok dokunmuş azizde bu ülkeyi sallıyordu zamanında anap ta sallıyordu bir ara sallarım diyen herkesi sallandırdılar.

Ağzı olan konuşmaya devam etsin ne biliyorsa konuşsun kim suçluymuş kim halktan ne çalmış kim kimin hakkını yemiş görelim olmuş 160 kilo hala o göbekle peh pehleniyor.

Git çalıştır bir kulüp düşür ordan miktiri ye sonra başka kulübe geç milli takım çalıştıracakmış kimsin lan sen Arda nında kıçına tekmemi atacaksın.

Yoksa başkan işimize karşıyormu diyeceksin bu ülkede hiddink başarılı olamadı sen kimsin şuan milli takım 40.ysa olur 400.
  • Böyle açıklarsam tarzı konuşup sonra hiç bir şey yapmayanlara sinir oluyorum. Ne biliyorsan açıkla ki kimin ne suçu varsa ortaya çıksın.
  • Bir şey biliyorsan anlat, anlatmayacaksan kem küm etme der bir uganda atasözü
  • Programı canlı olarak izledim dün. Adam bütün program boyunca kendisini övdü. Halk onunmuş, halkın yüzüymüş, çok popülermiş. Daha neler neler. 22 sene aralıksız çalışmış vs. Fatih Terim ve Mustafa Denizli'yede sataştı. 20 bin kişilik derneklerine gelmiyorlarmış onların falan filan. Maksat ortalığı karıştırmak ve bundan kendisine pay çıkarmak. Bazı doğru söylediği şeylerde vardı Türkiye'de futbolun yönetilmesiyle ilgili. Ama şike meselesi tamamen bir kaos yaratmak. Haluk Ulusoy zamanında bu bir takımı küme düşürmüş bir maçta hakem bunların penaltısını vermemiş falan o yüzden Ulusoy'a kızgın. Birde aynı dönemde bir maçta hakem 3 dakika uzatma vermiş 96da gol yemiş bunlar falan Fenerbahçe maçında. Öyle yani. Herkese sataştı. Gülerek izledim.
  • gs li arkadaşların yorumları anlatıyor zaten herşeyi her zaman aynılaradam ne güzel konuşmuş ve bence doğru ve kim bilir daha neler var aziz yıldırım bu ligin son 10 yılı araştırılsın dediği zaman sesi çıkmayıp saklananlar şimdi çıkıp orda burda konuşuyor fazla konuşmaya gerek yok herşey ortada birazcık okuyup araştıranlar biliyor neyin ne olduğunu
  • ben konuşursam yer yerinden oynar!
    asıl ben konuşursam yer yerinden oynar!!
  • işsizmi kaldı bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Kendilerini tertemiz sanan kulüp taraftarları var hala

Yaptığı sabitlenipte hala yapmadık siyasi komplo diyen taraftara ne demessin
  • O değilde bu aziz yüzünden ülkedeki bütün şikeyi biz yapmışız gibi bir etiketimiz oldu.

Adamın söylediklerinin doğruluk payı var. Ben çoğu başarılı çoğu sonucun içinde bir şey olduğunu düşünüyorum ancak bizim azizin eline kimse su dökemez.

Bu soruşturma bizim üstümüze yıkıldı oda bizim şanssızlığımız artık azizle beraber.

Keşke açıklasa(açıklasan ne olacak) ama artık geçti, suçlu Fenerbahçe oldu.(kimse masum değil)

Önümüzdeki maçlara bakacağız. Ne diyelim.
  • malum fatih terim-mehmet ağar-haluk ulusoy üçgeni

yeryerinden falan oynamaz o üçgen herkes tarafından biliniyor zaten malum hakem atamaları vs.vs
  • BU ADAMA SEMPATİM VAR AMA BÖYLE YAPMAMALI ÇIK AÇIKLA ARKADAŞ BÖYLE KONUŞMA. (GS LİYİM) HANGİ TAKIM OLURSA OLSUN ŞİKE YAPILMIŞSA CEZASINI ÇEKMELİ
  • töbe yarabbi ya. Adamlar uefa cas hepsini bıraktılar hala fener suçlu değil diyenler var ? Bu soruyu hiç bu kadar sormak istememiştim heralde.

BU NEYİN KAFASI ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Helal olsun Trt 'nin kanalında yalakalık yapmamış bir adama denk gelmek ne güzel. Hocam senin arkanda Mehmet Ağar yokki...

Mehmet Ağar'ın devri kapanalı yıllar oluyor, Fatih Terim'in kimseye ihtiyacı olduğunu düşünüyorsan saf olmalısın. Bu ülkeyi yöneten adam fanatik Fenerbahçe'li, bunu gözardı edip Mehmet Ağar demeniz çok komik. RTE'nin yalakası Rıdvan ve ayda bir RTE'yi ziyaret eden futbolcu ve yöneticilerinizi açıklayın siz önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Helal olsun Trt 'nin kanalında yalakalık yapmamış bir adama denk gelmek ne güzel. Hocam senin arkanda Mehmet Ağar yokki...

Mehmet Ağar'ın devri kapanalı yıllar oluyor, Fatih Terim'in kimseye ihtiyacı olduğunu düşünüyorsan saf olmalısın. Bu ülkeyi yöneten adam fanatik Fenerbahçe'li, bunu gözardı edip Mehmet Ağar demeniz çok komik. RTE'nin yalakası Rıdvan ve ayda bir RTE'yi ziyaret eden futbolcu ve yöneticilerinizi açıklayın siz önce.
    ı getirdi
    rte fenerbahçeli falan değil.menafati nerdeyse oraya döner bu adam.haklı olduğun bir nokta varsa rte yi iktidara fenerbahçe taraftarı getirdi.adam gibi adam rte gibi pankartlar açtılar.mesuta olan tepki de bunda etkili oldu.o zamanlar haluk ulusoy -mesut yılmaz- mehmet ağar gibi adamlara tepki olarak geldi.onlardan daha beterini yaptı.şimdi tüm spor federasyonları kendisi yönetiyor.olimpiyat komitesini de kendi seçiyor.abdullah avcıyı da o getirdi gemi karaya oturunca fatih terimim can simidi olarak işaret etti.sözde özerk spor federasyonları, sözde bağımsız yargı,sözde tarafsız basın ile geldiğimiz nokta ortada dibi gördük.hala çerçevenin kenarına bakıyoruz.o şike yaptı,bu şunu yaptı gibi ana temaya kimse bakmadığından sorun farkında değiliz ki çözüm üretebilelim.

son olarak
    spor bakanı hasan doğan gibi

hakem komitesi başkanı hilmi ok gibi

savcılar vural savaş gibi

hakimler necdet sezer gibi

futbolcular vedat okyar gibi

külüp başkanı özhan canaydın, süleyman seba gibi olmadıkça hiçbirşey düzelmeyecek.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.