Şimdi Ara

Yılmaz Vural : Ben kimin ne yaptığını söylesem şike o zaman başlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Otur sus.

• Dün canlı izledim bu adam bizim gördüğümüz ama büyüklerin göstermek istemediği şeyleri görüp yaşadığı ve anlattığı için dışlanıyor..

adam dün canlı yayında o maçın hakem olayını söyledi, antalyaspordayken düşürülmesi felan kanım dondu cidden..
  • Adam haklı beyler F.Terime iki takım çalıştırtan sistem Yılmaz hocaya bi takım bulupta susturamadı. Aslında TV ye çıksa Erman Toroğluyla, Ahmet Çakar'ın sonu olur. Şovun en alasını yaparda sevemediler şu adamı bir türlü. Fener hasreti adamı kanser edicek sonunda.
  • Ağar nerede ayıp olmuş.Yılmaz hocayı yasatmazlar yalnız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılmaz Vural'a dobralíğından dolayı hep saygı duyardım ancak en sevmediğim işi yapmış. Varsa bildiğin adam gibi çık anlat. Benim gözümden düştü bu açıklamaları ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: m1h11r

Yılmaz Vural : Ben kimin ne yaptığını söylesem şike o zaman başlar

• Kimse benim bildiklerimi bilmiyor. Bir konuşursam ortalık ayağa kalkar. Bugüne kadar hep sustum ama yeri gelince konuşucam ben de.
  • Ülkede savcı yok herhalde ayağa kalkmaktan bir hal olduk.
  • hiçbir başarısı olmayan, bir takımı 2 sezon üst üste çalıştırmayan adam, yok fenerbahçe yok milli takım diyor. kimse iplemeyince de böyle agresifleşip saçmalıyor. sen bir başarı sağla ondan sonra o takımları ağzına al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

quote:

Orijinalden alıntı: çapulcu penguen

quote:

Orijinalden alıntı: big Left

Yılmaz Vural: "Haluk Ulusoy ve Mustafa Çulcu ilişkileri anlatılsın."
    - "Ulusoy - Çulcu - Galatasaray üçgeninde yaşananlar kamuoyuna anlatılmalı."
    - "Ulusoy'un nasıl manipülasyon olaylarına karıştığı araştırılmalı."
    - "Ulusoy dönemi ve özellikle Galatasaray'ın üst üste kazandığı şampiyonluklar araştırılmalı."
    - "Ben bu ülkede maçı yarıda bırakıp gittim (Rize'nin başındayken). Kimse ne oluyor demedi? Komisyon çağırdı, üstünü kapattılar"
    - "Haluk Ulusoy, hakem ayarlaması ile Antalyaspor'u küme düşürdü. Çulcu göz yumdu. Bu dönem araştırılmalı."
    - "Başbakan kahvaltıda Terim'i istemiş. Bırak Başbakan futbolu. Senin onca işin var. Bırak futbolu... Futbol özerk bir yapıdır."
    - "Bu işler neden siyasetsiz olmuyor? Milli Takım hocası açıklanmadan Başbakan ve Terim yemek yiyorlar önceden."
    - "Birilerinin adamı olduğun zaman ter dökmene gerek yok. Bir şekilde yürütüyorlar seni."
    - "Fenerbahçe şike yapmış. Tek mi yaptı bunu? Diğerleri nerede arkadaş?"
    - "Nerede şike yaptığı takımlar? Tek başına nasıl yapıyor?"
    - "Ben kimin ne yaptığını söylesem, şike o zaman başlar."
    - "3 Temmuz bir kurgu. Madem şikeyi araştıracaksın, geçmişe dönük tüm takımları kapsayarak araştır."
    - "Devlet, 5 lira vergi borcu olanın boğazına yapışıyor. Milyonlarca lira vergi borcu olan kulüpler var. Neden ses çıkartmıyor?"

futbol şiddettir futbol şikedir şampiyonlar liginde bile nebiçim şikeler dönüyor ben anlatsam dünya yerinden oynar şike yapıp yakalanmıyosan şikeci değilsindir yapıyosan yakalanmıcaksın adam gibi yapıcaksın , herkez ben konussam dünya sarsılır kıtalar yer değiştirir gezegenler patlar edebiyatı bitmez bu adamda kendinn reklamını yapıyor arkadaş

Şecaat arz ederken , merd-i kıpti sirkatin söyler.

sen ne dyon ya sende yılmaz vural gibi şov yapıyosun sölüceğini direk söyle osmanlıca bilmiyoruz netten bakıtıcan illa sizdeğilmydiniz şike yaptık yanımıza kar kaldı diye trabzonla dalga geçen sonra men ler gelince gsye sardılar bende şike yaptık diye sevinyrum sizin gib kolaysa ispatlayın ben gs şike yapmamıstır demiyorum bütün takımlar yapmıstır diyorum illa eskiye dönülcekse dönülsün arastrsınlar nasıl arastıracaklar acaba tapemi var fotoğrafmı var konusan konussun ? adam bildiğin fenere yalakalanmış . gs yi arastırsan nolcak fenere bile ceza vermemeye çalısıolar o yüzden tek fener yapmıs gibi görünyor şikeyi uefa verdi cezayı tff ne yaptı allah aşkına fener ceza almasın diye sizin yönetimden çok yırtınyolar ama uefa affetmez bide enson borç olarak gsyi kastetmiş sanırım ulan yılmaz vural sen milletin takımlarını düşürrsen böyle hiçbiryere çağırmazlar dahada kendini batırma adam sanmıstık seni

• 96-00 arası şampiyonluklarımıza laf etmiş ama o yıllarda bizim oynadığımız topu kim oynuyordu Allah aşkına ? Lakin Avrupada aldığımız kupalar o dönem alındı.
  • tamam dostlar şike yaptık, bizim yaptığımız şike sonuucnda da sizin başınız yandı, siz avrupadan men edildninz, sizin başkanınız yattı ... hepsi için özür diliyoruz. bi daha şike yapmayzı artık kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

96-00 arası şampiyonluklarımıza laf etmiş ama o yıllarda bizim oynadığımız topu kim oynuyordu Allah aşkına ? Lakin Avrupada aldığımız kupalar o dönem alındı.

O dönemde Fenerbahçe'nin oynadığı topu kim oynuyordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

96-00 arası şampiyonluklarımıza laf etmiş ama o yıllarda bizim oynadığımız topu kim oynuyordu Allah aşkına ? Lakin Avrupada aldığımız kupalar o dönem alındı.

dönemden kastın tek bir sezon. cevabı da trabzon.
  • Yav hocam ne yaparsan yap seni Fenere getirmezler boşverr..

O değil. Brezilya milli takımının kalecisini,Barcelonanın stoperini,Real Madrid ve Barcada kaptanlık yapmış Hagiyi takıma getirdik. Uefayı aldık hala millet nasıl 4 sene üst üste şampiyon oldunuz diyor. Ulan Hakan Şükür sene de 35 gol atıyordu ortalama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jonny_J

quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

dönemden kastın tek bir sezon. cevabı da trabzon.

Tamam

• Türk sporu sağlam bi operasyon gecirmeli.. bu bariz ortada

• En barit olay şu yeni yasa getirdiler ondan önceki tarihlerdeki şüpheli maçlara hiç bakmadılar bile, ee daha konuşursam o olur bu olura gidiyorsun, ispatlayamayacağında bariz ortada. Yılmaz değilmiydi duymuyorlar sesimi fenerin başına gelmek istiyorum diyen. Allah akıl fikir versin, konuşursam yok bilmem neymiş. Biride demişki kimse çakarı çağırmıyor, boş lafa olmuyor önce çakar adam gibi hakemliğini yapsaydı maçlarda. Şike varsa çakarında yaptığından hiç şüphem yok aha bende bi laf attım ortaya.
  • ulusoylu 4 sene hakkında temizlik inancı olan mı vardı ki, malumun ilanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

En barit olay şu yeni yasa getirdiler ondan önceki tarihlerdeki şüpheli maçlara hiç bakmadılar bile, ee daha konuşursam o olur bu olura gidiyorsun, ispatlayamayacağında bariz ortada. Yılmaz değilmiydi duymuyorlar sesimi fenerin başına gelmek istiyorum diyen. Allah akıl fikir versin, konuşursam yok bilmem neymiş. Biride demişki kimse çakarı çağırmıyor, boş lafa olmuyor önce çakar adam gibi hakemliğini yapsaydı maçlarda. Şike varsa çakarında yaptığından hiç şüphem yok aha bende bi laf attım ortaya.

nasıl ispatlayacak ki? arkasında polis mi var savcı mı var? vural nasıl delil toplasın çakar nasıl delil toplasın?

duyduğunu gördüğünü söyler olaydaki reddeder olay biter. bildiğin her şeyi ispatlamak mümkün değildir şunu anlayın artık.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.