Şimdi Ara

yine ben yine sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3 tane pc var xp ağda sorun yok yazıcılar paylaşımda herşey güllük gülüstanlık :) fakat birtane notebook var win7 64bit home pre ana makine xp yazıcılar ona bağlı payaşıma açıyorum yazıcıyı xpler görüyo win7 64bit bağlan dediğide eksik sosya diyor sizce neden bu

• Yazıcının driver cd içeriği win7 64bit ile uyumsuzluk yaşıyor olabilir. Bunu yükleme esnasında sistem belirtmemiş olabilir. Bu sebeple win7 yüklü pc'de driver hatasından kaynaklı ağ bağlanma sorunu yaşanabilir. Basit yazdırma işlemlerini yapabilmesi driverin sağlam (pc yle uyumlu) olduğunun kanıtı değildir. Win7 64bit 'in driverlar ile ilgili yaşadığı pek çok sıkıntı var, sitesinde sürekli driver güncellemelerini yayınlıyor ve üretici firmalar sitelerine win7 32\64 driverlarını koyuyorlar. Yazıcının offical sitesinden güncelleme vs. olup olmadığını bir kontrol et derim. Tabi bu sorunun başka sebepleri de olabilir. Kolay gelsin.
  • uyumsuzluk yaşıyor epson firmaı nı arayıp dile getirdim win7 32bit de sorun yok 64 soun yaratıyor diye onlarda win7 32 kur ozaman dedi:) direver istiyor ama epson un sitesinde xp driveri bile yok bulursanız win7 64 driverini haberim olsun arkadaşlar epson lx-300+
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne olacak benim bu gaz sorunum?
    7 yıl önce açıldı
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    PC de sorun var mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.