Şimdi Ara

Yine bir Algi operasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Memnun degil cogumuz belki ama
    Oyle bir algi yaratildi ki bu hafta alanya sonra bjk maci var
    Tudor gitti yerine baska biri bakiliyor bile
    Yok ft geldi cihat geldi vs vs

Bu takim lider beyler onunde de cok kiritik maclar var
    Malesef bu algi operosyonuna basta yonetim ve taraftar canak tutuyor

En buyuk hata yonetimin bugun fb aykut ile bir mac kazandi hepsi pusuya gecti aykut ile ilgili tek bir haber yok

Yonetim zaten cop fakat taraftar olarak bize dusen su kritik gunde takima bu kadar elestiri getirmemek gelmesini engellemek
    Bakiyorlar sosyal medyada bizim taraftar cosuyor spor yazarlarinin hepsi bu gazla takımı yipratmaya calisiyor

Bugun lideriz ve onumuzde 2 mac var bunlar bize yarar degil zarar verir
    Tudor ile olmayacaksa 2 mac sonra gonderirsin hicbirsey icin gec olmaz

Dedigim gibi adam gibi yonetim olsa bunlar olmaz
    Oyle bir algi varki sanki gs fb gibi liderin 6 puan gerisinde

zaten hepsi fırsat kolluyordu, neymiş büyük takımlara karşı puan kaybetmişiz evet bu bizim sabrımızı taşırdı

ama bakıyorsun beşiktaşa başakşehire , fb ye, ts ye onlar da puan kaybetti.

tudor nefretinizi bir kenera bakarak galatasaraylı olarak bakın ve gs in yerine ve oluşturulan algıya bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 23 Kasım 2017; 10:0:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne algısı hacı? Adam benin bile yapmayacağım şekilde saçma sapan kadro çıkarıyor büyük maçlarda sen hala algı geyikleri yapıyorsun.

Onların puan kaybetmesi değil olay, bunu algılayamamış olmalısın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Ne algısı hacı? Adam benin bile yapmayacağım şekilde saçma sapan kadro çıkarıyor büyük maçlarda sen hala algı geyikleri yapıyorsun.

evet de şuan galatasaray liderin 10 puan gerisinde gibi bir hava var
    bunu mantıklı bakan taraftar görür dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Ne algısı hacı? Adam benin bile yapmayacağım şekilde saçma sapan kadro çıkarıyor büyük maçlarda sen hala algı geyikleri yapıyorsun.

evet de şuan galatasaray liderin 10 puan gerisinde gibi bir hava var
    bunu mantıklı bakan taraftar görür dostum

Sen mantıklı bakmıyorsun demek ki.
  • Istersek liderin 10 puan gerisinde olalim, oynanan futbol umut vaad ediyorsa taraftar sabreder.

Tam tersi lig ilerledikce daha kötü, daha korkak futbol oynuyoruz. Bütün takimlarin kadrolari ve sistemleri oturdu. Biz ise sistem degistire degistire kurdugumuz organizasyonun da icine ettik.

Acikcasi ben BJK'nin tek kale oynadigi, ceza sahasindan cikamadigimiz bir derbi maci daha izlemek istemiyorum. Gönderilecekse o mactan önce gönderilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Istersek liderin 10 puan gerisinde olalim, oynanan futbol umut vaad ediyorsa taraftar sabreder.

Tam tersi lig ilerledikce daha kötü, daha korkak futbol oynuyoruz. Bütün takimlarin kadrolari ve sistemleri oturdu. Biz ise sistem degistire degistire kurdugumuz organizasyonun da icine ettik.

Acikcasi ben BJK'nin tek kale oynadigi, ceza sahasindan cikamadigimiz bir derbi maci daha izlemek istemiyorum. Gönderilecekse o mactan önce gönderilsin.

Fatih Terim ilk geldiği zamanlarda büyük maç kazanamamıştık ama en azından bir hırs, ruh vardı. Şimdi büyük maç başlayınca bu maçı kazanamaz izlenimi veriyor takım.
  • Yonetim bastan isi bitircekti ya tamam ya devam gibi. Adamla sezona basladilar hala hoca bakiyorlar boyle olmaz Levent Tuzemen acikladi bunlari. Yonetim canak tutmayi birak bu dedikodulari baslatandir.

Valla cok yanlis isleri var o basaksehir macina cikan kadro nedir yahu ? tamam lider olmus gs fln kredisi var ama hic guven vermiyor. Karari sizlere birakiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Yonetim bastan isi bitircekti ya tamam ya devam gibi. Adamla sezona basladilar hala hoca bakiyorlar boyle olmaz Levent Tuzemen acikladi bunlari. Yonetim canak tutmayi birak bu dedikodulari baslatandir.

Valla cok yanlis isleri var o basaksehir macina cikan kadro nedir yahu ? tamam lider olmus gs fln kredisi var ama hic guven vermiyor. Karari sizlere birakiyorum.

Mevcut yönetim GS tarihinin gelmiş geçmiş en çapsız yönetimi. 8.olduğumuz dönemdeki Adnan Polat bile bu kadar kötü değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamless Dream

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Yonetim bastan isi bitircekti ya tamam ya devam gibi. Adamla sezona basladilar hala hoca bakiyorlar boyle olmaz Levent Tuzemen acikladi bunlari. Yonetim canak tutmayi birak bu dedikodulari baslatandir.

Mevcut yönetim GS tarihinin gelmiş geçmiş en çapsız yönetimi. 8.olduğumuz dönemdeki Adnan Polat bile bu kadar kötü değildi.

Ona suphe yok ztn.
  • quote:

Istersek liderin 10 puan gerisinde olalim, oynanan futbol umut vaad ediyorsa taraftar sabreder.

Cook haklisin boyle bir algiyla simdi takim cok daha iyi olur evet

Gondereceksen gonderirsin gondermezsen algiya jzin vermezsin

Gitti gidecek yerine adam coktan bulundu vs vs ile bir arpa boy gidemezsin

• quote:

quote:

Bana sorarsan Mehmet Demirkol'un dediği gibi: ''Tudor çoktan gitti yerine hoca bakıyorlar.''

• dursun özbek adamdır
  • Tudor isterse 2 maçtada yenilsin, ilk yarı bitmeden gönderilmez.
    2 maçtan toplam 3 puan alırsa sezon bitene kadar yine gönderilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 23 Kasım 2017; 16:13:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GüvenlikMurat

dursun özbek adamdır

Yıldırım Demirören adamdır desek ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GüvenlikMurat

dursun özbek adamdır

Yıldırım Demirören adamdır desek ?

yok lan adam bizim koylu ondan sempatım var
  • quote:

quote:

quote:

Bana sorarsan Mehmet Demirkol'un dediği gibi: ''Tudor çoktan gitti yerine hoca bakıyorlar.''

Bahsettigim kisile bunlar iste

• Konuya girdim baktım konu sahibi gurkan19 bunu yazıp kaçıyorum

• Tudor ne kadar erken giderse, o kadar iyi. Bu adamla biz ilk3e dahi giremeyiz. Gsnin hocasi olmadigini defalarca kanitladi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsubasaMessi

Tudor ne kadar erken giderse, o kadar iyi. Bu adamla biz ilk3e dahi giremeyiz. Gsnin hocasi olmadigini defalarca kanitladi.

O gitse de bu yönetim doğru düzgün birini getiremez işin kötüsü o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsubasaMessi

Tudor ne kadar erken giderse, o kadar iyi. Bu adamla biz ilk3e dahi giremeyiz. Gsnin hocasi olmadigini defalarca kanitladi.

Tamam da dostum

Tudor gitse kim gelcek

Fatih terim gelecekse tamamim

Ama su donem oyle bir hava yaratiyorsunuz ki ne oldu w hafta once farkli liderdik

Oyle bir algi olusturuldu ki iste taraftar da buna kandi

Evet Tudor u ben de begenmiyorum ozellikle basaksehire 2 forbet ile cikinca cok elestirdim

Ama suan lideriz bjk macina sence bu ortamda girmek mi daha iyi

Dedigim gibi ft gelecek ise gondersinler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.