işteletim sitemim win 7 64bit baştan anlatıyım indirdigim dosya yaya giriyorum setup a acıyorum ve photoshop cs3 başlatılıyor diyip setup benceresini acıyır ve şunu diyor (Critical errors were found in setup - session has dependencies that cannot be satisfied Please see the setup log file for details
aynen bunu diyo abim formu biraz araştırdım komut pencerisine komutlar yazın demişiniz komu yazdım tekrar denedim yeniden aynı hatayı verdi bi yardımcı olursan cok magbule gecer cünkü profosyonel demiyimde iyibi shopcuyum ve bana cok lazım oluyur pc me format atıgım için giti cs3 üm o yuzden
şimdi den çok tesekürler :)
p.shopu nerden indirdin yani lisanslımı değilmi ..? sorun ondan kaynaklanıyor bu tür hatalarda..
torrent ten indirdim ve hatayı veriyor diye ayrı ayrı 3 tane daha indirdim yine onlardada veriyor . sorunu cözemedim..
hocam torrentten program indirmek sıkıntılı olabiliyor. torrentten indirdiğim çoğu programın exe dosyalarında arıza tespit etmiştim.
hm dreckt indirsem bi hata vermez diyorsunuz yani dorumuyum ??
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf166
hm dreckt indirsem bi hata vermez diyorsunuz yani dorumuyum ??
benm gibi yap sende adobeden 30 gunluk surumu indir. sonra antivirusu 30 gunluk falanda filan ne program kullanıyorsan deneme surumlerini indir. sonra pcne acronis yada ghost tarzı program kullanarak imajını al her 30 gunun sonunda pc ye bu imajla format at :)
TMM BEN SORUNU CÖZDÜM YARDIM ETİNİZİLGİLENDİNİZ İÇİN GENEDE ÇOK SAOLUN :) TSKRLR