Şimdi Ara

Yine bir sorun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tam dungeon a girerken dc oldum. sonra tekrar girdim acc ye enter world dedim fakat yükleme alanı dolduğunda yine dc uyarısı veriyor. yaklaşık 1 saattir böyle. Ne yapabilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Aynı sorun benimde var ve farkettiisen etrafta oyuncu sayısı çok az sorduğum kişiler bizimle aynı sorunu yaşıyor ne zindanlara nede savaşlara katıla biliyorum.Delirmek içten değil,hadi öteki karakterimle oynarım dedim ondada aynı sorun oldu bütün hepsi gitti daha öncede bu tür bi sorun vardı karakter arada kalıyor character select ekranında altlarında bulundukları yerler yazmıyor.Çözüm bulamadım fark ettiğim bir diğer nokta oyunu oynamadan önce pach gibi bişey indirdi ama ne boyut vardı nede başka bişey.Uğraşırsan oyuna girersin ama şimdilik görev yap yoksa gene aynı sorun oluyor.

not:Girdikten sonra terk etmişiz gibi gösterip ceza alıyoruz 15dk saçmalığın başka boyutu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 4 Aralık 2010; 0:02:29 >
  • Cevabın için çok saol ; açıkcası ben blizz e güzel bir dille mail çekmeyi planlıyorum . Yani sonuçta para veriyoruz adamlar bizi düşünmek zorunda mailde tüm bu rahatsızlıklarımızı dile getircem ona uygun bişe yaparlar artık.
  • Uzun bi ticked attım ama 1 saati geçti hala cevap yok sorun çözülse bari hafta sonu karakterleri 80'e tamamlayıp 7 aralıkta içinden birini seçip devam edicektim.

Not:Şimdi girdi karakterim tekrar bastım call of arms direk dc hop gene girilmiyor.Oyunun sol tarafındaki dip notta sorundan bahsetmiş çözmeye çalıştıklarını anlayışımız için teşekkür ediyorlarmış mış mış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 4 Aralık 2010; 0:14:44 >
  • Benim arkadasın charı da boyle suan dungeon dayken dc yemıs o da.Belkı askıda kalmıs olabılır charlarınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vellastus

Benim arkadasın charı da boyle suan dungeon dayken dc yemıs o da.Belkı askıda kalmıs olabılır charlarınız

Dikkat etmemiştim blizzard sorunu yazmış evet askıda kalıyor çok defa başıma geldi hep pach zamanları oluyor bunlar.Neyse en azından sorundan haberleri var olan bizim güne oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

quote:

Orijinalden alıntı: Vellastus

Benim arkadasın charı da boyle suan dungeon dayken dc yemıs o da.Belkı askıda kalmıs olabılır charlarınız

Dikkat etmemiştim blizzard sorunu yazmış evet askıda kalıyor çok defa başıma geldi hep pach zamanları oluyor bunlar.Neyse en azından sorundan haberleri var olan bizim güne oldu.

Patch oncesi normaldir hocam benceumarım bana da olmaz cunku cataya kadar yetıstırmem gereken bır charım var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Sizce bu bir sorun mudur?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende druid yetiştiriyordum hunter,warlock,druid,Mage 4 lüsü var Druid 76 warlock 72 hunter 80 mage 74 hangisi yetişirse artık.İlk başta benimde sorunum yoktu bir kere oldu düzelmedi inş sana olmaz yetiştirirsin.
  • selam beyler bende 65 full heirloomlu druid yetiştirmeye çalışıyorum tank olarak sizce yetiştirebilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

selam beyler bende 65 full heirloomlu druid yetiştirmeye çalışıyorum tank olarak sizce yetiştirebilirmiyim

Günde kaç saat oynadığına ve karakterine nasıl level atlattırdığına bağlı :)
  • Şuan sorun düzeldi herade 2 saatir bir aksilik olmadı şansımı zorlamadan yatayım artık :)

Ölüm Lokumu

Günde 7-8 saat oynasan yetişirsin Bir el battle bir el zindan takıl hem sıkılmassın hem hızlı atlıyorum bu şekilde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.