Şimdi Ara

Yine Bir TR Server Hikayesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar .. Öncelikle ligim altın 4 ve hala boyle troller nasıl geliyor anlamadım.

Dereceli oyuna girdim karakter seçme ekranındayız adam last pick ve hemen yazıyor mid or feed. Kendimi zor tuttum sonra arkadaş gerekçesini söyledi liginde kalmış kazansa da 1-2 puan geliyomuş o yuzden ilk önce düşmesi lazımmış. ya sonra küfür edince böylelerine konuşma banı atıyorsunuz ama bende de hata var gece 1 den sonra girmeliydim ...

• Last pick mid yazması normal ve doğru birşey counterlamak amacıyla demiş ise ama mid or feed yazarsa -3 lp ye kıyıp çıkıcaksın muhtemelen çocuktur flameler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopat542

Last pick mid yazması normal ve doğru birşey counterlamak amacıyla demiş ise ama mid or feed yazarsa -3 lp ye kıyıp çıkıcaksın muhtemelen çocuktur flameler.

öyle yaptım zaten :=
  • mid or feed
  •  Yine Bir TR Server Hikayesi
  • Yapıcak bir şey yokki.
  • Geceleri yaşayan birisi olarak gündüz liselilerle girmek gece elobootser ile oyuna girmekten iyidir TR'de. Gelen LP maç yaptıkça artar zaten o arkadaş boşuna lig düşmeye çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sabah girdim lige yeni başladım daha yerleşmedim bile o kadar her neyse birinde troll vardı birinde afk vardı.iki oyun da gitti artık ranked girmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.