Şimdi Ara

yine bir virus mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler su an yeni bir virus girdi sanirim internet iconunu tiklayip aciyorum bi sayfa aboutblank diye aciliyor direk bi net sayfasi yaziyorum baglandigi an o sayfaya explorer kapaniyor nasil olduysa bu sayfaya girdi anlamadim kazaa fln her sey normal net var ama tum makinelerde ayni sorun var...yardim edin bi el atak bakalim simdiden saolun beyler...

• tam olarak anlamadım adres yazdığın boş bi sayfa mı cıkıyo ?
  • aynı sey bendede wardı.sıstemı gerı aldım.cok sakat ya.
  • adult:blank boşsayfadır. yani açılış sayfası yoktur.İnternet seçeneklerinden görebilirsin. Explorerin kapanmasıda büyük ihtimalle yüklediğin bir program IE nin dosyalarını bozmuş olması ve bu nedenle hata vermesidir.Doğan olarak explorer'i kapıyordur. Tabi hata mesajı ekranını kapattıysan (XP de) bu hata mesajınıda görmüyorsundur. Tavsiyem antidialer programlarını ve IE nin son sürümünü bilgisayarına yüklemen. TŞK.
  • baslangıcta calısan programlarını kontrol et ve spy-check cleaner yapan bir program kullan ve daha sonra guvenli kipte bilgisayarını acarak guncellenmis bir virus programıyla taramanı yap.En son internet explorer ayarlarını ve guvenlik ayarlarını sıfırlayarak cookie ve temp dosyalarını bosalt...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rizibrahim

adult:blank boşsayfadır. yani açılış sayfası yoktur.İnternet seçeneklerinden görebilirsin. Explorerin kapanmasıda büyük ihtimalle yüklediğin bir program IE nin dosyalarını bozmuş olması ve bu nedenle hata vermesidir.Doğan olarak explorer'i kapıyordur. Tabi hata mesajı ekranını kapattıysan (XP de) bu hata mesajınıda görmüyorsundur. Tavsiyem antidialer programlarını ve IE nin son sürümünü bilgisayarına yüklemen. TŞK.

about:blank
  • sorry,
    yanlış okumuşum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.