Şimdi Ara

yine hack!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • byler dün aksam biri bni dc etti girdigimde tüm itemler gitti cb +7 fp +8 ler fln vardı hepsi gitti bunu yapanlara nası sövüorum bi bilseniz üstelik daha yeni hack yedim bu 2. oluo bıktım artık ama bunu yapanın peşini bırakmayacagım kimin yaptıgını biliorum ama sizden istegim ltfn hack yötemi bilen varsa sölesin hatta hic ögretmeyin umurumda deil hack mack msn im elroan_@hotmail.com ekleyin eger bilen varsa adamı bana hacklesin adamı itemlerimi geri alsn ltfn byler yardımlarınız icn simdiden thx

• dun gece cok kisi hacklendi . sadece sen degilsin .

gecmis olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenS -- 4 Haziran 2006; 12:11:48 >
  • geçmiş olsun kardeş bunların yüzü artık eskimiş ayakkabı derisi gibi hiçbirşeyden utanmıyorlar.
  • kardes şifren elindeyse siteye login ol "Submit Support Ticket" buna tıkla ordan gm e mail yolla hacklendim diye itmelr gitti d
    ye Roll back yapıorlar itemelr geri gelior para gelmior galiba bunu ark yapmıstı bi sansını dene 1 hafta içinde itemeler gelior diye biliorum bi dene sen yinede
  • geçmiş olsun..

eğer karaktere hiç premium almamışsa rollback isteme hakkı yok....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azuredragon -- 4 Haziran 2006; 11:49:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DUE

byler dün aksam biri bni dc etti girdigimde tüm itemler gitti cb +7 fp +8 ler fln vardı hepsi gitti bunu yapanlara nası sövüorum bi bilseniz üstelik daha yeni hack yedim bu 2. oluo bıktım artık ama bunu yapanın peşini bırakmayacagım kimin yaptıgını biliorum ama sizden istegim ltfn hack yötemi bilen varsa sölesin hatta hic ögretmeyin umurumda deil hack mack msn im elroan_@hotmail.com ekleyin eger bilen varsa adamı bana hacklesin adamı itemlerimi geri alsn ltfn byler yardımlarınız icn simdiden thx

dc olduğun gibi mi girdin?? ve hackli vaziyettemiydin?
  • kardes vala dirwk girdim hepsi gitti pre daha o gün alcaktım oyuzdn sanrm rollback hakkım yoktur önceki karakterim de hacklendi 1 ay oluo helade onn da shard +7 si vardı 2 dene pre almıstım ona rollback edebilirmiyim?????????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.