Şimdi Ara

YİNE NE VARSA DAĞITICAM 4 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
5.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • qtek im o Violet i Ne kdr a satıyım bi Fiyat söLesene..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magicmete

qtek im o Violet i Ne kdr a satıyım bi Fiyat söLesene..?

piyasaya bi bak kaç eder bilmiyorum
  • _78lvl male sword +4 ne kadar eder? qtek(Ha bu arada bana verdiğin en iyi item, teşekkürler)
  • cfd 75de rare var o yüzden satamazsın sanırım ama 10mden koy 43 violet fazla para etmez çünkü asıl para eden 55 violetidir bu arada bana verdiği armor full sd pek işime yaramadı ama hava atmak için süper
  • eğer bu itemi(78lvl male sword +4) satmayıp bekletirsem, yani 80lvl patchler gelene kadar.. Bu itemı o zaman iyi paraya satarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vincénzo

cfd 75de rare var o yüzden satamazsın sanırım ama 10mden koy 43 violet fazla para etmez çünkü asıl para eden 55 violetidir bu arada bana verdiği armor full sd pek işime yaramadı ama hava atmak için süper

full sd yi ben pure str blade assa gittiğim için kullanuıyordum. pure str gidersen çok işine yarar. yada pvp dede çok işine yarar.
  • evet ama benim karakter level biraz aşmış (75) olduğu için pek işime yaramıcak
  • satarsın sende yada maviş maviş gezersin ortalıkta
  • yok satmam çok havalı duruyo
  • Varya o Violet 60 70 m edenlerden sandım ne sevindim anlatamam :D

Ne güzel di0dum şimdi BLood Wolf fln alırım :D

Aha bi baktım 5 6 m :D

AMa Yinede aLlah razı oLsun charını verdi bana çok saoL ;)
  • sizde saolun artık hero online benim için tamamen bitti. ama formda ne halt yiyonuz takip edecem burda merak etmeyin :D
  • şu formda konu açıp hero online oynuyan o kadar insan varki yardin edin filan diye. ama hepsi fos galiba çünkü 4 aydır burda item dağıtıyorum diye basbas bağırmama rağmen bütün itemleri 4-5 kişi arasında paylaştırdım. ya millet şaka zannetti bunu yada hiçbirinin yardıma ihtiyacı yok neden konu açarlar peki anlamış değilim. ama şu bir gerçek onlar için tren çoktan kalktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtek -- 11 Haziran 2007; 13:52:27 >
  • qtek arkadaşım benim gibi bazılarının da iteme ihtiyacı yok anladın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Diablo31

qtek arkadaşım benim gibi bazılarının da iteme ihtiyacı yok anladın

Aynen katılıyorum. İhtiyacı olanlara gitmesi en iyisi bence
  • + 1905
  • Nerde beleş oraya yerleş black dragon helmet parası toplamaya çalışıyorum hâla
  • örnek olsun diye up lıyorum. belki benim gibi muhterem çıkarda oynamadığı karekter yada itemleri dağıtır diye
  • :D:D: adam lar kasmaya devam ediyor 100 yapıcam die sen dağıtın diosun :DD
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtek

örnek olsun diye up lıyorum. belki benim gibi muhterem çıkarda oynamadığı karekter yada itemleri dağıtır diye

benim aslında elimde 2 tane char var 1 i dolu 1 i boş

1 i 48 miydi neydi öbürüde 46 gibi bişiydi

ama kime vercem bilmiyorum

dolunun itemlarını verip sonra charı mı versem acaba
  • bence burda çok isteyen birine ver
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.