Şimdi Ara

YİNE NE VARSA DAĞITICAM 4 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
5.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sith karakterler femaleyse talibim c_lonix_@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vincénzo

Sith karakterler femaleyse talibim c_lonix_@hotmail.com

Yok hacı hiç female char yok üzgünüm
  • Bue For Bue !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilla-R -- 19 Haziran 2007; 14:42:50 >
  • bi carda bana verebilirmisiniz :)
  • bende istiom nick=DarkBladeTr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzyBozy -- 23 Haziran 2007; 2:00:08 >
  • helal olsun vallaha sana arkadaşım oyunu bıraktım ama yinede topice ayda bir uğruyorum tebrikler....
  • QTEK ONCELIKLE HELAL OLSUN ORNEK BIR DAVRANIS YAPMISIN AMA KIME KIMLERE
    YANLIS OKUMADIYSAM

KADAYI /RUMANDA LVL YUKSEK 2 CHAR OLCAKTI
    BUGUN GIRDIM BAKTIM 1 CHAR KALMIS ODA LVL 2
  • Silmislerdir :)
  • EE Tabi Türk Milleti :D
  • yazıklar olsun ne diyeyim. millet lvl 50 karekteri parayla satıyor biz item felan baksınlar diye veriyoz yinede yaranamıyoz. neyse canlar saolsun
  • arkadaşlar yine ne varsa dağıtıcam pek fazla bişey yok ama yinede işinize yarar bikaç bişey ler var.

öenmli aklımda olanlar itemler

lvl 48 booldy wolf var
    lvl 43 +6 axe var
    çok sayıda potlar
    yaklaşık 10 milyon para
    cryptic armor 5 tane
    petler
    yemler
    metaryeller
    felan filan.

BU HAFTA SONU PAZAR OLABİLİR DAĞITIM OLACAKTIR. burdan yine saatini ve gününü yazarım.
    yine herkes isteyenler karekter isimlerini , özelliklerini yazsın buraya.
    SAHTEKARLIĞIN LÜZÜMU YOK İNSANCA YARDIM ETMEYE ÇALIŞIYORUZ SADECE 1 KAREKTERİNİZN ADINI YAZIN VE ONUNLA İTEM ALIN. 3 KAREKTERİNİZİN ADINI YAZIPTA DİĞER ARKADAŞLARINIZIN HAKKINI YEMEYİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtek -- 3 Mart 2008; 10:32:03 >
  • bende sandım boLe violet Toxic Bd fln gelin ben size Vereyim bunlar onemsız seyler
  • ben ismimi veriyim 48 lwl wolfu vrirsen sevinirim arkadaşım bide cok az bir miktarda para gercekten ilk defa böyle bir şeye rstladım oyunu ben bıraksam belki bir daha oynarım diye itemleri saklardım kimseyi düşünmedim senin sayende artık bende başkalarının yararlanması için oyunu bırakırsamitemleri dağıtacağım yanlız ben öyle akşamları giremiyorm girdiğim saateler belli (nickim PEGASUSKING sadece cuma,cumartesi,pazar günü girebiliyorum cuma günü 1.30dan 3,4e kadar oyunuyorum cumartesi pazar günü 11 den "1 e kadar filan eğer girebilirseniz sadece bana yararlı olabilecek 1 yada 2 tane şey itiyorum rod female spear kullanıyorum sadece vıolet versenizde olurlütfen ban kızmayın konu böyle şimdiden teşekkürler)
  • quote:

Orjinalden alıntı: FreeDomFinisHeD

bende sandım boLe violet Toxic Bd fln gelin ben size Vereyim bunlar onemsız seyler

kaç senedir bu formdayım 10k para vereni duymaduım görmedim . işkembeden atmakla bu işler olmaz dostum. biraz saygılı ol. beğenmedin itemleri sen dağıtsana o zaman burda. bizde görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtek -- 3 Mart 2008; 15:43:12 >

• banada bir şeyler verebilirsen iyi olur charın adı:0IIIXxXIII0
    bloody wolf tercihimdir ama daha çok ihtiyacı olan biri varsa ona ver
  • abi bide pm olarak adı şifreyi versen bi günlüğüne charı bana versen bende cryptic 3ü yapıp wineyi alsam olurmu tabi bana güveniosan ver başka hiç bir şeye dokunmayacağıma yemin ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtek

quote:

bende sandım boLe violet Toxic Bd fln gelin ben size Vereyim bunlar onemsız seyler

kaç senedir bu formdayım 10k para vereni duymaduım görmedim . işkembeden atmakla bu işler olmaz dostum. biraz saygılı ol. beğenmedin itemleri sen dağıtsana o zaman burda. bizde görelim.

Hayır sen beni yanlıs anladın sen Yine herseyi Dağıtıyorum dedin ya bende bole cok değerli şeyLer dagıtıosun bİrazını okudum yazdıklarının Crpytic fln onları gordum Gercekten Çok üzüldüm simdiBen Böyle demek istememistim . Özür Dilerim

• quote:

Orjinalden alıntı: Ersel.A

abi bide pm olarak adı şifreyi versen bi günlüğüne charı bana versen bende cryptic 3ü yapıp wineyi alsam olurmu tabi bana güveniosan ver başka hiç bir şeye dokunmayacağıma yemin ederim

olur zaten 3 ün yarısında kalmıştım. med pyscana 10 10 pot götürecen.
    ayrıca cryptıc armoruda almadım daha görevi yapmadım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: qtek

quote:

Hayır sen beni yanlıs anladın sen Yine herseyi Dağıtıyorum dedin ya bende bole cok değerli şeyLer dagıtıosun bİrazını okudum yazdıklarının Crpytic fln onları gordum Gercekten Çok üzüldüm simdiBen Böyle demek istememistim . Özür Dilerim

sorun değil tamam arkadaşım. itemler lazım olmasa bile dünyanın gem i ve potu var onlar bile çok para yapar. lazım olur sana.

• gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlar varsa pm atabilirler.Ama gerçek ihtiyaç sahipleri lütfen.İyi niyeti suistimal etmeyelim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.