Şimdi Ara

Yine Seyircisiz! Meireles 3 Maç! Bir Sonraki Saha Olayında 1 Yıl Men! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
3
Favori
7.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elin Fransızları Avrupa maclarında ırkçılığın Allahını yaparken stad dışından gerçekleşen olayla ceza almak çıldırtıyor insanı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık günah dünya kadar para verip kombine alan insanlar kaç maç izlemekten mahrum kaldı.Bence yönetim seneye bu sene kombine alanlara indirim falan yapmalı.O kadar bu işlerle alakası olmayan insan mağdur olduki,en azından buna benzer bir şey yapılmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

nasıl bir rezilliktir ya. stad dışında yapılan olaylarla kulübün ne ilgisi var ? gidin orda güvenliği sağlamakla sorumlu olan kişileri cezalandırın. kulüp niye ?

• Polis raporlarıyla beraber bu ceza kalkacaktır.İçiniz rahat olsun
  • Meireles'İn cezası neden 3 maç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawlietRyuzaki

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: Parn

Bana bu sefer iptal edilcek gibi geliyor çünkü yukarıdaki arkadaşın dediği gibi stadın üzerine de kalkan koyucak halimiz yok.

daha savunma alınmadı . raul'un cezası 2'ye iner saha kapatmada para cezasına döner. çünkü kurallarla örtüşmeyen bir ceza . saha kaptma yönetimsel bir hata veya eksiklikte olan bir durumda verilir. burda statda zaten seyirci yok ki neyin saha kapatmasını veriyorsun yönetimsel bir hata veya eksiklik yok .

yönetimsel hata nasıl yok hocam? klüp çağırmadı mı taraftarı stad dışına tv ekranları kurdurdu ?

keşke ceza almasa ama ortada çok büyük bir taraftar ayıbı var

Yönetim çağırmadı, Taraftar bi etkinlik düzenledi.

• Bir beşiktaşlı olarak gerçekten kınıyorum uefa yı.Saha dışından atılan birşey içinde takıma ceza geliyor artık.Böyle saçma bir mantık olmaz.Gerçekten art niyet var bu işte
  • kafamı bozmayın yoksa ilk macınızda sahaya yabancı madde atarım
  • 3 gün içinde itiraz etme hakkımız bulunuyormuş.
  • Yahu cidden anlamıyorum Fenerbahçe taraftarlarını.

Tribün olayları yüzünden seyircisiz oynama cezası alınmış. Cezanın uygulandığı maç için Fenerbahçe yönetimi taraftarları stadın dışına çağırıp dev ekranlardan maçı vermiş. O taraftar grubu içindeki bir iki densiz saçma sapan, sonunu düşünmedikleri bir planla sahanın içine havai fişek atmış. Bunun sonucunda takım, tribünün olmadığı bir maçta tribün olayları yüzünden bir daha ceza yemiş. Bu ceza seyircisiz oynama yanında para cezası artı daha da vahim olarak 2 yıl içinde herhangi bir tribün olayı olduğunda Avrupa kupalarından men edilme diye belirtilmiş.

Taraftar kendi içinde bu olayın suçlularını arayacağına, gelip Galatasaray-Roma maçında da bunlar oldu ama Galatasaray gibi bizim lobimiz yok diyebiliyor pişkin pişkin.

Fenerbahçe'nin bir iki aptal taraftar yüzünden bu kadar ağır ceza almasını taraftar irdelemeyip yine işi Galatasaray ile sidik yarışına çevirmesi gerçekten şu durum içinde yapması gereken en son şey.

GFB yada diğer taraftar gruplarının kendilerine çeki düzen vermeleri lazım yoksa Avrupa kupalarından men eldilme ihtimali çok yüksek taraftarın bu tutumu ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

su seyirci olaylari yuzunden saha kapatma cezasi bana hep sacma gelmistir. gerek ligde gerek avrupa maclarinda.
    bu olay icin soylemiyorum. ornek veriyorum. adam belkide bate takimindan biriydi yenilcegini anlayinca sirf bize zarari olsun diye gelip stada mesale atmis olamaz mi ? veya lig maclarinda sirf rakip takip ceza alsin diye gidip mesale yakamaz mi ?
    bilmiyorum ama bana mantiksiz geliyor.

Bu konu hakkinda calismalar varmış. Artık kameralarla sahislari tespit edip onlara ceza verilecekmis. Ama ne zaman yururluge girer bilemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

quote:

Orijinalden alıntı: LawlietRyuzaki

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: Parn

Bana bu sefer iptal edilcek gibi geliyor çünkü yukarıdaki arkadaşın dediği gibi stadın üzerine de kalkan koyucak halimiz yok.

daha savunma alınmadı . raul'un cezası 2'ye iner saha kapatmada para cezasına döner. çünkü kurallarla örtüşmeyen bir ceza . saha kaptma yönetimsel bir hata veya eksiklikte olan bir durumda verilir. burda statda zaten seyirci yok ki neyin saha kapatmasını veriyorsun yönetimsel bir hata veya eksiklik yok .

yönetimsel hata nasıl yok hocam? klüp çağırmadı mı taraftarı stad dışına tv ekranları kurdurdu ?

keşke ceza almasa ama ortada çok büyük bir taraftar ayıbı var

Yönetim çağırmadı, Taraftar bi etkinlik düzenledi.

dev tvyide taraftar temin etti dimi komik olmayın.

• Ozaman bütün rakip takımların sahasının dışından atalım dalgaları içeri. Böyle ceza mı olur. Türklere karşı olduklarını bu kadar belli etmesinler bari.
  • Şaka gibi bir karar ispanyada şu olay olsa ceza ne olurdu acaba?
    Ama dışardaki fener taraftarını da tebrik etmek lazım çok geliştirdiler kendilerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

quote:

Orijinalden alıntı: joé black

stad dışındaki olaydan klübü nasıl sorumlu tutmuşlar?

Bursa-BJK maçında saha dışında olan olaylar yüzünden maçı hükmen BJK'ye vermişlerdi.

O da saçma bir karar, şehir içindeki olaylarla klübün ne alakası var? onu engelleme görevi emniyet güçlerinin. Ancak bir gerçek var ki o da bu tür olayların saha dışına taşması saha içinde yapılanlara caydırıcı cezalar verilmemesi yüzünden

Ben açıkçası uefa'nın şike sürecinin acısını çıkardığını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Yahu cidden anlamıyorum Fenerbahçe taraftarlarını.

Tribün olayları yüzünden seyircisiz oynama cezası alınmış. Cezanın uygulandığı maç için Fenerbahçe yönetimi taraftarları stadın dışına çağırıp dev ekranlardan maçı vermiş. O taraftar grubu içindeki bir iki densiz saçma sapan, sonunu düşünmedikleri bir planla sahanın içine havai fişek atmış. Bunun sonucunda takım, tribünün olmadığı bir maçta tribün olayları yüzünden bir daha ceza yemiş. Bu ceza seyircisiz oynama yanında para cezası artı daha da vahim olarak 2 yıl içinde herhangi bir tribün olayı olduğunda Avrupa kupalarından men edilme diye belirtilmiş.

Taraftar kendi içinde bu olayın suçlularını arayacağına, gelip Galatasaray-Roma maçında da bunlar oldu ama Galatasaray gibi bizim lobimiz yok diyebiliyor pişkin pişkin.

Fenerbahçe'nin bir iki aptal taraftar yüzünden bu kadar ağır ceza almasını taraftar irdelemeyip yine işi Galatasaray ile sidik yarışına çevirmesi gerçekten şu durum içinde yapması gereken en son şey.

GFB yada diğer taraftar gruplarının kendilerine çeki düzen vermeleri lazım yoksa Avrupa kupalarından men eldilme ihtimali çok yüksek taraftarın bu tutumu ile.

Bazı insanların maşaları bu arkadaşlar. Aziz Yıldırıma gıcıklarından dolayı. Kendisini seven insan sayısı baya azaldı bu aralar zaten

GS Roma olayına gelincede cezayı roma yedi sen niye alındın gardaş?

gfb denen paragöz yuvası da artık stada sokulmamalı.

• ceza cidden çok saçma olmuş uefa fenerbahçeye ceza vermek için fırsat kolluyor resmen

ayrıca trabzonlulara dikkat edin beyler.avrupadan men etmek için plzen maçında saracoğlunu fişek yağmuruna tutabilirler
  • UEFA, 2 yıl içinde saha olayı yaşandığı takdirde Fenerbahçe'yi Avrupa'dan men edeceğini açıkladı.

İşler büyümüş iyice.Taraftar aklını başına toplamalı.
  • Abi bilemiyorum da, Fenerbahce kara listede oldugu icin bu ceza verildi diye dusunuyorum.

Benim gorusum bu.

Baska bir takima aynisi olsa, munferit olay filan derler gecistirirlerdi bence.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.