Onları atan adamlar sakın taraftarız falan demesin. Yedi sülalerinin kulakları çınlıyordur eminim.
Atanların Fenerli olduğu ne malum. Fenerli kılığında TS'lılar, GS'liler BJK'liler de atmış olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: KadirSahin™
quote:
Orijinalden alıntı: Cypon
Yahu cidden anlamıyorum Fenerbahçe taraftarlarını.
Tribün olayları yüzünden seyircisiz oynama cezası alınmış. Cezanın uygulandığı maç için Fenerbahçe yönetimi taraftarları stadın dışına çağırıp dev ekranlardan maçı vermiş. O taraftar grubu içindeki bir iki densiz saçma sapan, sonunu düşünmedikleri bir planla sahanın içine havai fişek atmış. Bunun sonucunda takım, tribünün olmadığı bir maçta tribün olayları yüzünden bir daha ceza yemiş. Bu ceza seyircisiz oynama yanında para cezası artı daha da vahim olarak 2 yıl içinde herhangi bir tribün olayı olduğunda Avrupa kupalarından men edilme diye belirtilmiş.
Taraftar kendi içinde bu olayın suçlularını arayacağına, gelip Galatasaray-Roma maçında da bunlar oldu ama Galatasaray gibi bizim lobimiz yok diyebiliyor pişkin pişkin.
Fenerbahçe'nin bir iki aptal taraftar yüzünden bu kadar ağır ceza almasını taraftar irdelemeyip yine işi Galatasaray ile sidik yarışına çevirmesi gerçekten şu durum içinde yapması gereken en son şey.
GFB yada diğer taraftar gruplarının kendilerine çeki düzen vermeleri lazım yoksa Avrupa kupalarından men eldilme ihtimali çok yüksek taraftarın bu tutumu ile.
Bazı insanların maşaları bu arkadaşlar. Aziz Yıldırıma gıcıklarından dolayı. Kendisini seven insan sayısı baya azaldı bu aralar zaten
GS Roma olayına gelincede cezayı roma yedi sen niye alındın gardaş?
gfb denen paragöz yuvası da artık stada sokulmamalı.
Kimin ceza yediğini biliyorum. Sorun o değil. Su son dönemde bütün taraftarlarda bir ''siz de yaptınız ama'' saçmalığı dönmeye başladı. En ufak olayda Galatasaray da yapmıştı, Fenerbahçe de yapmıştı muhabbetine dönüyor birşey.
Durumun vahametinin farkında değil bazı Fenerbahçe taraftarları. Bu yüzden sürekli emsal göstermeye çalışılıyor şu da yaptı bu da yaptı diye.
İki seneyi bırak Fenerbahçe'nin önündeki 3 Avrupa maçı içinde bile ceza almayacağının garantisi verilmezken, Fenerbahçe taraftarı suçu kabullenip kendini düzeltmeyi düşünmüyor da oraya buraya laf söylüyor? Benim kızdığım şey bu.
Bu durum Allah korusun Galatasaray'ın başına gelseydi ve aynı cümleleri bizim taraftar söyleseydi, ben bu görüşümü yine yazardım. Fenerbahçe olayın ciddiyetini kavrayıp özellikle bütün taraftar grupları içinde bir yenilemeye gitmeli.
Bu olay da diğer takımların taraftarlarının oluşturduğu gruplara örnek olmalı. Aynı şeyin başkalarının başına geleceği çok açık çünkü bizde ki bu saçma taraftarlık anlayışı ile.
Fenerbahçe'den ceza açıklaması
Fenerbahçe Kulübü UEFA tarafından verilen cezalara tepki geldi. Sarı-lacivertli kulüp aşağıdaki açıklamayı yaptı.
UEFA’dan Kulübümüze CEZA
UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu, cezamız nedeniyle seyircisiz oynadığımız Bate Borisov maçında, stadyum dışından atılan yabancı maddeler nedeniyle, Son 16 Turu’nda oynayacağımız Viktoria Plzen maçının SEYİRCİSİZ oynanmasına karar vermiştir.
2 yıl içinde Kulübümüzle ilgili herhangi bir saha olayı yaşanması halinde, Kulübümüz, katılım hakkı elde etmesi durumunda dahi, UEFA müsabakalarına katılamayacaktır. Aynı şekilde, Bate Borisov maçında yaşanan saha olayları nedeniyle, kulübümüzün, 30 gün içinde 60 bin euro para cezası ödemesine hükmedilmiştir. Öte yandan, Bate Borisov ile oynadığımız Son 32 Turu ilk maçında doğrudan kırmızı kart gören Portekizli oyuncumuz Raul Meireles’in toplam 3 maç ile cezalandırılmasına karar verilmiştir. Rövanş mücadelesinde forma giyemeyen Meireles, V.Plzen ile oynayacağımız iki maçta görev alamayacak. Kulübümüzün, yukarıdaki cezalara 3 gün içinde itiraz etme hakkı bulunmaktadır.
Fenerbahçe Futbol A.Ş.
seyirci yüzünden ceza alınıp seyircisiz oynanan maçta seyirci yüzünden seyircisiz oynama cezası almak. neyse ben bir şey demiyorum ya.
Karar mercii Türkiye olmayınca adamın arkasından kan alırlar böyle. Tüm takımlarımız için bu geçerli , efendi olmayı adam olmayı beceremiyoruz, hayvanlık yapmak doğamızda var.
yani men garanti gibi bişey.gözünün üstünde kaşın var derler itelerler cezayı. bizim şenes denen zat ne iş yapar.bostan korkuluğu
quote:
Orijinalden alıntı: bahtsız_bedevii
Polis raporlarıyla beraber bu ceza kalkacaktır.İçiniz rahat olsun
zannetmıyorum uefa bizden zaten gıçk oluyor ayıptır ya bu ney vicdansızlık uefa şenez ne iş yapıyor allah aşkına
yazık oldu tek güvenim avrupa liginde şu takımın o kupayı kaldırmasıydı zor olacak maç şimdi dahada zor oldu üstüne meireles'in 3 maçlık cezası plzen maçlarında sakın ola ofansif bir futbol beklemeyin orta sahada mehmet topal ve selçuk ile ancak 4'lü defans yaparız
o zaman trabzonlulara dikkat etmek lazım
Böyle bir saçmalık olamaz Yalan olduğu ortaya çıkar umarım
quote:
Orijinalden alıntı: KaraMomba
Bate teknik direktoru nasıl bakıyor
quote:
Orijinalden alıntı: invisible
gök taşı düşse ceza verecekler
hayatında kaç kere gök taşının düştüğünü gördün
quote:
Orijinalden alıntı: Jakoß
Böyle bir saçmalık olamaz Yalan olduğu ortaya çıkar umarım
adam mağarada yaşıyor galiba.hala yalan haber sanıyor uefa nın resmi sitesine bak.
quote:
Orijinalden alıntı: Abrek Cestav
quote:
Orijinalden alıntı: invisible
gök taşı düşse ceza verecekler
hayatında kaç kere gök taşının düştüğünü gördün
Laf olsun torba dolsun seninki. Aklı selim anlar ne demek istediğimi.
quote:
Orijinalden alıntı: antares07
yani men garanti gibi bişey.gözünün üstünde kaşın var derler itelerler cezayı. bizim şenes denen zat ne iş yapar.bostan korkuluğu
şenezden fayda bekleyeceğine ölüden öpücük bekle. Onun kadar salla başı al maaşı bir adam olamaz. Ülkeme bir faydam dokunur diye aklı çıkıyor kerkenezin.
Uefa yada Fifanın bu saha olaylarında yönetmeliği acil değiştirmesi lazım.Böyle saçmalık olmaz.Taraftarın yaptıkları klübe ceza olarak gelmemeli.Dışardan kendini bilmez bir grup gidip sahaya yabancı madde gönderiyor;Uefada diyor ki 1 maç daha seyircisiz oynayacaksın,bir daha olursa 1 yıl kupalardan men ederim.Böyle saçmalık olmaz.İyi o zaman ben belirli bir gruba para verip Barcelonanın maçında sahaya yabancı madde attırıp,seyircisiz maç cezasını almasını sağlıyayım.Diğer maçta bir daha yapıp kupadan men edilmesine sebep olim.Barcelonanın kupadan 1 yıl elendiğini düşünsenize.Atıyorum koyu Gsli yada Bjkli bir grup Fbnin kupadan men edilmesi için tribünlere girip yabancı madde atsalar Fbnin işi bitti desenize o zaman.Bu yönetmeliklerin acil değişmesi lazım.Hangi takım olursa olsun.Yazıktır..
böyle saçma bi ceza daha görmedim
Bu takımın avukatı yok mu? Dünya üzerinde var mı böyle bir ceza? Ne demek stadı dışarıdan atılan madde ile kapamak?
Tebrik etmek lazım sahaya muz atanları övmeye devam etsinler.
Roma-Galatasaray olayını yazan benim. Galatasaray gibi lobimiz yok demedim, Roma gibi lobimiz yok dedim. Yanlış anlamışsınız. Roma'nın olaylar nedeniyle Şampiyonlar Ligi'nden ihraç edilmesi gerekirken aldığı ceza bizim bugün aldığımız cezayla aynı.
Lazio taraftarları, Tottenham taraftarlarını bıçaklardı, maçta ırkçı tezahüratlarda bulundular ve aldıkları ceza 40 bin euro.