BEYLER DIESDE BI TANE ASSAS VAR bexer DİE SAKIN ONA GUVENMEYIN +7 SHARD TAKAS OLURMU DEDI OLUR DEDIM TRADE ATTI BI BAKTIM BENIM INVENTORY BOMBOS CIKTIM TEKRAR GIRDIM BISEY KALMAMIS bexer ALLAH SENIN BELANI VERSIN ONA BEN EMEK HARCAMISTIM HARAM OLSUN ANANDAN BABANDAN CIKSIN EMİ
qecmiş olsun kardes.Ama Beddua okumak ii ßişey deil ALLAH korusun Beddua ters dölüp senin annene babana bişey olur.
Tekrar qecMiş oLsun..
quote:
Orijinalden alıntı: Zeberu5
qecmiş olsun kardes.Ama Beddua okumak ii ßişey deil ALLAH korusun Beddua ters dölüp senin annene babana bişey olur.
Tekrar qecMiş oLsun..
Geçmiş olsun kardeş..
quote:
Orijinalden alıntı: OrQuN
Geçmiş olsun kardeş..
Alıntıları Göster
NE DIYELIM KI ANCAK GECMIS OLSUN DIYEBILIRIZ. HER GUZELLİĞİN KÖTÜ BİR YANIDA VARDIR BU DA KÖTÜ YANI OLSA GEREK
quote:
Orijinalden alıntı: TexasRanger
NE DIYELIM KI ANCAK GECMIS OLSUN DIYEBILIRIZ. HER GUZELLİĞİN KÖTÜ BİR YANIDA VARDIR BU DA KÖTÜ YANI OLSA GEREK
Alıntıları Göster
geçmiş olsun canın saolsun be
quote:
Orjinalden alıntı: fox961
BEYLER DIESDE BI TANE ASSAS VAR bexer DİE SAKIN ONA GUVENMEYIN +7 SHARD TAKAS OLURMU DEDI OLUR DEDIM TRADE ATTI BI BAKTIM BENIM INVENTORY BOMBOS CIKTIM TEKRAR GIRDIM BISEY KALMAMIS bexer ALLAH SENIN BELANI VERSIN ONA BEN EMEK HARCAMISTIM HARAM OLSUN ANANDAN BABANDAN CIKSIN EMİ
ya arkadasim
trade hack diye birsey yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hala neden bole sacma seylere inanip kendinizi kandiriyorsunuz
bal gibi trojan ile hack yemissin iste
quote:
Orijinalden alıntı: SunD
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: neroman5
bencede charı kurtar itemi tekrar yaparsın
quote:
Orijinalden alıntı: serious_captain
quote:
Orjinalden alıntı: neroman5
bencede charı kurtar itemi tekrar yaparsın
Alıntıları Göster
geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: BLoodRunsCoLD
geçmiş olsun
Alıntıları Göster
geçmiş olsun allah böylelerini ............... anladınız işte
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
geçmiş olsun allah böylelerini ............... anladınız işte
Alıntıları Göster
ya arkadaslar k2 sitede kac tane aciklama yapti trade hack yok die siz trade yaparken bilgisayarlar artik kontak kurmuyor beellirli bir nokta sayesinde tradei yapiolr yani trade hack yokkkkkk trojen hackdir o
quote:
Orijinalden alıntı: harDeath
ya arkadaslar k2 sitede kac tane aciklama yapti trade hack yok die siz trade yaparken bilgisayarlar artik kontak kurmuyor beellirli bir nokta sayesinde tradei yapiolr yani trade hack yokkkkkk trojen hackdir o
Alıntıları Göster
Geçmiş Olsun onu Yapan Allahından Bulur Zaten .
Saygılarımla Shape0fMyFeaR
quote:
Orijinalden alıntı: IcyBox
Geçmiş Olsun onu Yapan Allahından Bulur Zaten .
Saygılarımla Shape0fMyFeaR
Alıntıları Göster
kusura bakma ama bana biraz sallıyosun gibi geldi.trade atıyon we inwentory bombos.
quote:
Orijinalden alıntı: FrEsTaYLe
kusura bakma ama bana biraz sallıyosun gibi geldi.trade atıyon we inwentory bombos.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: FrEsTaYLe
aynisi bana da oldu ben sadece basliga bakinca okunan kadarina gore relog yap dicektim ama relog yapmis olmamis bende trade atmistim bosalmisti ama relog yapinca hersey duzelmisti
quote:
quote:
aynisi bana da oldu ben sadece basliga bakinca okunan kadarina gore relog yap dicektim ama relog yapmis olmamis bende trade atmistim bosalmisti ama relog yapinca hersey duzelmisti
Alıntıları Göster
evet no beddua baq ismail yk ya okdr sövüodu çarpıldı yüz felci fln hikaye ben gördüm ağzı burnu yamulmuş
quote:
Orijinalden alıntı: BreakBeaT
evet no beddua baq ismail yk ya okdr sövüodu çarpıldı yüz felci fln hikaye ben gördüm ağzı burnu yamulmuş
Alıntıları Göster
geçmiş olsun o allahından utansın.
quote:
quote:
Alıntıları Göster
bana birisi sürekli trade attı full itemler boşaldı ama oyundan çıktım girdim itemler duruyo
quote:
Orijinalden alıntı: gececix_1
bana birisi sürekli trade attı full itemler boşaldı ama oyundan çıktım girdim itemler duruyo
Alıntıları Göster
geçmiş olsun
kardeş bu sadece bir oyun sana, kişiliğine bişii olmasın boşver..
quote:
Orijinalden alıntı: BreakBeaT
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: sonsuzarap
quote:
Orijinalden alıntı: XXRay
quote:
Orjinalden alıntı: sonsuzarap
Alıntıları Göster
YA BENDEN İİ Mİ BİLİYOSUNUZ BENIM ITEMLER AYAK USTU GİTTİ GOZUMUN ONUNDE EGER O bexer DENEN ADAMI TANIYOSANIZ GİDİNDE TRADE ATIN BAKALIM SENDE 1 TANE BİLE POT KALIYOMUU ANINDA GOTURUYO MALLARI SENİN İNVENTORY BOS KALIYO