Şimdi Ara

Yine yeniden bir sanatçımı kalp krizi ile yaşamını yitirdi. (MRNA?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
5.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hımmm öyle diyorsun

Peki doktorların yıllarca zararlı dedikleri şeylerin faydalı çıkmasını nasıl anlıyalım

Zeytinyağı gibi kolesterol gibi sarımsak yumurta sarısı gibi tereyağ gibi liste uzar gider

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Şunu da ekleyim.

Böyle laf soktuğunu sanıp da münazarada karşındaki kişiyi alt ettim sanma olayını ilkokulda yaptım en son. Sen ölüm sayısı 2 sene 3 katına çıktı diye bir şey attın ortaya. Ben de seninle dalga geçtim. Bana geçerli bir kaynak gösterseydin beni gerçekten alt etmiş olacaktın. Ya kaynak göstereceksin, ya da o sayıları bir yerlerinden uyduruğunu söyleyeceksin, başka seçeneğin yok. Ha işte dönmeyen şey bu, çıkaramadığın şey bu.

Aşıların yan etkisi olacaktır elbet veri yok yeterli düzeyde. Hem aksi yönde bir iddiaya göre covid bulaşanların kalp krizi riski arttığı söyleniyor. Tabii daha çok araştırma gerekli. Sonuç olarak bilimsel bulgu olmadan bu kadar kesin konuşmak yanlış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 23 Ekim 2024; 21:19:44 >
    Abo desene Aynştayn senin yanında halt etmiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

>120 IQ ile önce Türkçe öğrenseydiniz

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

beklenen şey. çünkü virüsler dna / rna olsun bulaştıkları insanın dna yapısından da kopyalarlar. o kişide kalıtımsal olmuşsa bu virüs üzerinden başkasına da geçebilir.

ekleme yapayım. mrna'lar vücutta dna üzerinde epigenetik değişiklikler yapabiliyorklar. yani atıyorum kalp ile ilgili bölmede değişiklik yapıyor vs. mrna dolayısı ile olan epigenetik değişiklik, virüs rna olarak kendisine kopyaladığında, sonra bulaşacağı y kişisinde de epigenetik benzer sorunlara sebep olabilir diye düşünüyorum. yani bu mantıklı.

david rotschild'in yaptırmadığı şeyi ben niye yaptıracaktım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 23 Ekim 2024; 21:55:47 >
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt

evet arada devrik cümleler kurabiliyorum. gün içinde farklı diller konuşmak durumunda kalabiliyorum, okumak durumunda kalabiliyorum. böyle olunca bazen farkında olmadan gramerler de karışıyor.

b1 almanca ile birlikte 4 dil konuşuyorum.  

• samuray_x S kullanıcısına yanıt

nababilrim ki bremın?

aşıyı savunan ayınştaynlar varken ... aşıyı üreten pfizer bile gerekli testleri yaptırmadıklarını söylemelerine rağmen, ama hala aşıyı savunacak bu aynştaynlar varken. benim esamesi okunamaz.

• DarkTechno kullanıcısına yanıt

Kardeş boşuna uğraşma kaynak gösteremez, ama bunlarla da uğraşılmaz, covidden daha bulaşıktır bunlar:)

Dünyada her 3 doğal ölümden biri dolaşım sistemi yani kalp hastalıkları olduğunu bilmez bunlar. Covid zamanı 12 milyar doz aşı yapıldı yaklaşık 5 milyar insan aşılandı. Aşı karşıtlarına göre aşı olanlar bir sene içinde ölecekti, ölümler gelmeyince iki sene dediler ondan sonra ne dediler bilmiyorum takibi bıraktım :)

Her kalp krizi ölümünde bunlar ortaya çıkacak, bu süreç böyle devam edecek :)

Mrna kaynaklı yan etkilerde olmuştur mutlaka, bununla ilgili bir takım çalışmalar yapıldı. Özellikle genç erkeklerde Miyokardit (kalp kası iltihabı) yaptığı ile ilgili bilimsel çalışmalar yayınlandı. Ama bunların ölüme yol açtığına dair bir bilgi yok. Miyokardit olma olasılığı da %0,5-1 gibiydi sanırım onunda tedavisi var.

Ama zaten covid mikrobunun kendisi pıhtılaşma yapıyor. Bu bağlamda covid geçirenler kalp krizi açısından daha büyük risk altındalar.

Sonuç olarak dünya insanlık tarihinde böyle büyük çapta aşılama ilk defa yapıldı. 5 milyar insan aşılandı, mutlaka bir çok insanda bir takım etkiler olmuştur. Oysa covide yakalanan dünyada 700 milyon civarı, covid kaynaklı ölüm ise 7 milyon civarı.

Zeki insanların yazısı kötü olurmuş

Öyle diyorlar

4 dilde saçmalayabiliyorsunuz yani, harika

• Cemented kullanıcısına yanıt

Son 2 yılda dünya çapında ölüm sayısında bırak artışı azalma var (2021-2022-2023). Meta-analiz çalışmaları miyokardit olasılığının 100000'de 1 civarı olduğunu gösteriyor. Anlamlı bir veri gösteremedikleri için burada olduğu gibi anekdotal verilerle algı yönlendirmeye çalışırlar. Yazar burada 50'li yaşlarda kalp krizi sanki önceden çok nadirmiş de, aşıdan sonra patlama yaşanmış algısı yaratmaya çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ehmet34

Zeki insanların yazısı kötü olurmuş

Öyle diyorlar

Yalnız, el yazısının çirkin olması ile imla ve noktalama kurallarına uyulmaması farklı şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 23 Ekim 2024; 22:27:37 >
  • DarkTechno kullanıcısına yanıt
    Sonuçta klavyeyi de eliyle kullanmıyor mu 😁

• Bu aşı komplosuna inanan arkadaşlar, hasta olduklarında hemen acile koşup antibiyotik yazdırıyorlardır kesin. Amoklavin, Agumentinleri götürürken hiç gıkınız çıkmıyor.

• Herşeyi mRNA aşılarına bağlamamak lazım. Vural Yılmaz 51 yaşında öldü ama 41 yaşında kalp krizi geçirmiş yani 2014'de. 2014 de ne mRNA aşısı ne de COVID vardı. Şimdi her kalp krizi geçireni mRNA aşısından diyoruz ama gerçekten öyle mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt

aşı komplosu derken? benzer kafada arkadaşın yukarıda uydurduğu gibi "5 milyar insan aşılandı" gibi uydurma hurafeleri bir bırakın :)

komployu kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz.

• Tansiyon hastası biri olarak son 2 senedir bu işlere okadar girip detaylıca öğrendim ki bilmediğimiz ihmal ettiğimiz çok konu var.

Ölümlerin kalp krizi olması normal. sadece sigara alkol değil yeme alışkanlıklarından tut, yüksek tansiyona kadar herşey. mesela bu illet öyle bişey ki kendisini belli etmeden ilerliyor. farketmediğinde ise ya aorttan gidiyorsun, ya da beyinde pıhtı atmaktan 2side olmazsa kalpte damar tıkanıklığından ölebiliyorsun.

haliyle sağlık ihmale gelmez. tansiyon ölçümlerinizi yapın. mrna'nın etkisi varmıdır bilmem ölenlerin geçmiş sağlık durumları, ne yaşadıklarını bilemeyiz. bunun gerçekten elle tutulur gerçekliği olsa covidden daha fazla ölüme şahit olurduk diye düşünüyorum. çevremizde patır patır herkesin ölmesi lazımdı.

Sizin tam olarak meslek neydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • McCarty kullanıcısına yanıt

ben kendi tanıdıklarımdan şöyle anlatayım :

- yan komşumuz hadi 71 72 yaşındaydı. uykuda kalp krizi gitti adam. ne babası ne dayıları vs hiç biri kalp vs geçirmemiş. iki sefer aşı oluyor. ikinciden birkaç ay sonra nalları dikiyor

-kızı ben bizzat tanımıyordum ama bir arkadaşımın ilgi duyduğu kız meğer bizim evlerden birinin 4-5 sokak üstümüzde oturuyormuş. kızın babası evde pıhtı sonraı beyin kanamasından olduğu yerde kalmış ölüyor

-halamın kızlarından birinin eşinin babası daha 47 yaşında iki sene önce vefat ediyor

40larında bu kadar genç iki insanın ölmesi kalp ve beyinden pek normal değil. ben çevremde böyle kalp beyin kanama vs ölen bilmiyorum.

kanserden iki komşumu kaybettim. onlar da o zaman işte dayı ve teyze olarak seslendiğim insanlardı. ama bunun konu ile alakası yok.

bu film artistlerine gelirsek mesela kutsal damacanada oynaya citroen abi o da gitti

metin uca ... 3 tane aşı vurduran ... o da beyinden gitti.

vural çelik de gitti

en son bu sanatçı gitti kalpten.

yahu bu zamana kadar 40 50 arası kaç tane kalpten giden sanatçı biliyorsun? ben bir tek kemal sunal'ı hatırlıyorum. o adamın da uçak korkusu varmış.

ek olarak yan etkileri illa ölümcül diye birşey yok.

bende de tansiyon çıkardı 3. koranadan sonra. şu anda spor yapıyorum. çünkü yakın bir doktor tanıdık şeker ve tansiyon ile mücadele için kas dokusu kazanmamızı çünkü adını tam anımsıyamadığım trigserit gibi yağ moleküllerini en çok mesela karın kasının yaktığını bunun da şekeri engellediğini vs söylemişti. yani üstten üstten anlatmış ben de özetin özetini geçiyorum. ikincisi ise alt bacak kası. üstelik en az sakatlanacak kasmış vs demişti.

şu anda tansiyon 125 130 aralığında. 3. korona sonrası 180 görüğümü biliyorum. yattığım yerde uyurken 100 e çıkıyordu.

muhtemelen bana bulaşan virüs kitlesi o kişide olan tansiyon genlerini alıp geçirdi. çünkü bu rna'lar dna'da epigenetik sayılan kısmı alım ve kalıtım bırakabiliyor. rna ve dna virüslerinde bu özellik var. bu benim düşüncem ama diğer IL2 tip anikörper dediğimiz bir tür T hücresinin ürettiği proteinlerdir. işte bu proteinler ne kadar salgılanırsa diğer tüm t hücrelerini atağa geçiriyor ve bu da onları daha saldırgan/ aktif yapıyor. en bilnen mrna yan etkisi bu inflomasyonu arttıran yani iltihaplanmayı arttıran yan ektileriydi. 2000 yıllardan bir makalede mrna deneniyor ve köpeğin miğde kısmında aşırı iltihaplanmaya yok açıyor denmişti.

işte bu iltihaplanmalar kalbin farklı bölgelerinde beynin farklı bölgelerinde ve hatta diğer iç organlarda olabiliyor. ama kalp ve beyin'i etkileyince öldürücü oluyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.