ben şimdi 200 tl'yi ortadan ikiye bölsem 2 yarısınıda bankada 2 tane 200 lük yapabilir miyim yani?
quote:
Orijinalden alıntı: BuKaHero
quote:
Orijinalden alıntı: D3XTER
quote:
Bu parayı alırlar mı sizce?
nittin la paraya
Akbile yüklemek için koydum parayı alete, yarısını geri verdi.
Hala gülüyorum
quote:
quote:
quote:
nittin la paraya
quote:
Orijinalden alıntı: Devrim
quote:
quote:
quote:
nittin la paraya
Hala gülüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ilhans.
ben şimdi 200 tl'yi ortadan ikiye bölsem 2 yarısınıda bankada 2 tane 200 lük yapabilir miyim yani?
Aynı şeyi bende düşünmüştüm
quote:
quote:
quote:
nittin la paraya
Bendede aynısı olmuştu iş bankası atm sine yatırıp geri çektim hallettim
siz bill gates nasıl zengin oldu sanıyordunuz?
beyninizi mi aldırdınız naptınız %70 i sağlamsa değiştirebilirsiniz sadece %30 u ne 3 e böler götürürüm yoksa
Bu kadar yırtıktan bişey olmaz bakkal falan alır.
quote:
Orijinalden alıntı: ilhans.
quote:
Orijinalden alıntı: Akçalı.
uğraşma bankayla filan. git bi bakkala 1-2 liralık bişey al. ya da değiştirir misin bankaya yatırcam de. o da başkasına kakalar zaten. o lirayıda maç gibi, tribün gibi kalabalık bi yerde. simit, sandvic, su falan alırken yedirtirsin. öbür türlü zor.
Benimde tam o köşeden biraz fazla yırtık para vardı. Ulan şimdi bunu kimse almaz da kaldı para bende felan dedim. Para 1 hafta felan cebimde durdu, birine kakalamışım ama kime kakaladım o parayı bilemedim. Farkında değilken çıkarmışım elimden=D
Yukarı.Beyler benim de bir 10 lira var ortasından yırtılmış enine paralel olarak,eninin %30 u kadar yırtılmış işte ama seri numara kısmı sağlam.Bu parayı herhangi bir bankadan değiştirebilirmiyim?İş bankası var,halk bankası var yakınlarda sizce ne olur bunun durumu?
yerde o senin paranın kopan yüzde 1lik parçasını buldum hemen bankaya götürdüm son rakamı hariç seir numarası gözüküyordu salladım kabul ettiler parana elveda de
ben dolmuşcuya kakalardım.
git direk ver anlamazlar bile
quote:
Orijinalden alıntı: by.oyun
S.a beyler elimde yırtık para var babam birinden almış fark etmemiş nerden aldığınıda bilmiyor bunu galiba bankada değişmem gerekiyor,kesinti felan yaparlar mı değişim için birde hangi banka değişebilir ?
Katlayıp markete ver parayı :) Fark Etmezler.
quote:
Orijinalden alıntı: 38from38
quote:
Orijinalden alıntı: by.oyun
S.a beyler elimde yırtık para var babam birinden almış fark etmemiş nerden aldığınıda bilmiyor bunu galiba bankada değişmem gerekiyor,kesinti felan yaparlar mı değişim için birde hangi banka değişebilir ?
Katlayıp markete ver parayı :) Fark Etmezler.
o parayı ziraat bankasında değiştirip yiyeli çok oldu