Bildirim
Yırtık Para !!! [Ss'li] (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
paranın yırtılan kısmı kadar mevla % üzerinde düşer.
seninki biraz yırtılmış. %5 filan oynar tahminim. 19 lira alırsın yani. -
-
-
Merkez Bankası alır parayi.
Bu arada aklıma bir anım geldi kuzenimle otobüse binecektik onda yırtık 5 milyon vardı bende sağlam 10 milyon. Kuzenim parayi şoföre verdi şoför bakmadan aldı parayi kuzen sevinçten havalara uçtu tabi parayı yutturdu diye. sonra ben 10 milyonu uzattım biraz evvel kuzenimden aldığı 5 milyonu bakmadan bana verdi şoför para üstü diye . İşin sonunda olan bana oldu ama aylarca gülmüştük hala daha hatırladıkça gülerim. Tabi üstünden çok zaman geçti o zaman paralar milyon idi, ben gençtim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ilhan.kocak
ben şimdi 200 tl'yi ortadan ikiye bölsem 2 yarısınıda bankada 2 tane 200 lük yapabilir miyim yani?
5 Lira ile deneyeceğim bunu, parayı ortadan ikiye bölüp bankaya gideceğim alırlar ise zengin olduk.
-
Paradaki kayip yuzde 50 veya daha fazla ise direkt merkez bankasindan degistirebilirsiniz ve paranin miktarinin yarisi kadar odeme yapilir. Elinzdeki parayi yirtmayin çakallik yapacagim diye
quote:
Orijinalden alıntı: rentacar2
quote:
Orijinalden alıntı: ilhans.
ben şimdi 200 tl'yi ortadan ikiye bölsem 2 yarısınıda bankada 2 tane 200 lük yapabilir miyim yani?
obaaaaa adam aştı
İki tarafinda da seri numarasi yazsin aman dikkat et ona
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: cali4nication
Bu arada aklıma bir anım geldi kuzenimle otobüse binecektik onda yırtık 5 milyon vardı bende sağlam 10 milyon. Kuzenim parayi şoföre verdi şoför bakmadan aldı parayi kuzen sevinçten havalara uçtu tabi parayı yutturdu diye. sonra ben 10 milyonu uzattım biraz evvel kuzenimden aldığı 5 milyonu bakmadan bana verdi şoför para üstü diye . İşin sonunda olan bana oldu ama aylarca gülmüştük hala daha hatırladıkça gülerim. Tabi üstünden çok zaman geçti o zaman paralar milyon idi, ben gençtim :)
Allahu Ekber
lan uzun zamandır bu kadar gelmemiştim ne mubabbet dönmüş yaa hele şu akbil yükleyen yokmu
20 lira icin konustugunuz seylere bak az para degil kucumsemiyorum 200 falan olsa neysede bos is bunlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cali4nication
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilhan.kocak
hoaydaaaaaaaaaa -
-
Hocam mesaj eski olsa da güldürdün
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X