Şimdi Ara

YKB Worldden Ramazan Bonkör(süz)lüğü.İlk 100den sonra her 100 TL ye 5 TL wp. 5 Temmuz - 7 Ağustos (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
4.025
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: olcayyucetepe

Konu başlığı biraz talihsizlik olmuş.
    Kampanya oranını beğenmeyip, world'e bonkörsüz demek pek etik değil bence.

:) var olanla yetinmek gerek.

bu arada kampanyaya teb world'ler de dahildir diyor ama teb world için nereye mesaj atacağımızı yazmamışlar? Bilgisi olan var mı ?

Olanla yetinmek....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgokhan90

quote:

Orijinalden alıntı: tr37tr

asyacardı astınız,cardfinansı kestiniz,worldu YEDİRMEYİZ

Yapma yavf nasıl yedirmeyelim :D Baksana world'ün yaptığına :D

ramazan için suan en avantajlısı axess galiba..abanalım
  • hiç yapmasaydın daha iyiydi be World.. kesinlikle bu ay kartı kullanmıyorum
  • Diğer bankaların kampanyalarına bakınca, ykb zayıf kalmış.
    Paraf kullanmak daha avntajlı gibi.
  • World'den uzun süredir doğru dürüst puan almıyorum. En çok puan verenler axess cardfinans paraf. Bonus ta düştü son zamanlar. maximum bile world ten fazla veriyor. o slogani değiştirsinler artik bönkör felan değil yani.
  • quote:

atilan en zekice yorum.kutlarim.bu arada bankalari savunan tefeci zihniyetlere de

• world kart ve yapı kredi müşteri bazlı çalışmıyor artık kart aidatını bir telefonla yada telefona bile gerek olmadan kendileri iptal ederlerdi eskiden şimdi arıyorum umurlarında değil tok esnaf gibiler işinize gelirse diyor açık açık işime gelmiyor kardeşim yok 3 ayda şu kadar harca yok puandan keselim gibi adamı tavuk yolar gibi yolmaya çalışmaya başladılar eski kampanyalar yok eski müşteri memnuniyeti yok şikayet oluşturuyorsun geri dönüş yok.bende puanları harcayıp en kısa sürede kapattıracağım.şu an için kart ücreti almayan ve bol kampanya bol puan veren halkbank paraf var ona başvurdum.
  • Bu Akbank'dan kazanılan chippara ları Ankara'da nerelerde harcayabiliyoruz? Burası yeri değil ama Axess'in sayfasında böyle bir bilgi yok. En azından forumda Axess kullananlar bilir diye yazdım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgokhan90 -- 7 Temmuz 2013; 11:32:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaRLooT

quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

Orijinalden alıntı: ShaRLooT

https://www.facebook.com/YapiKrediadios?fref=ts

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=510881398980798&set=a.163573717044903.41504.133548136714128&type=1&theater

Arkadaşlar bu YKB yüklenmemiz lazım ilk mesaj benden desteklerinizi bekliyorum :)

Yorum yazarken başka bankaların veya kartların isimlerini vermeyin yorumlarınız direk siliniyor...

Anında siliyorlar hoşlarına gitmeyen yorumları :( Silinmesin diye hepsini beğeniyorum ama fayda etmiyor :(

Sadece başka bankaların veya kartların ismi yazılınca siliyorlar, ama diğer yorumları silmiyorlar

EDİT: şimdi baktım benim yorumlarımıda silmişler ve tekrardan yorum yapamıyorum

Twitterdan yazin nasil olsa silemiyorlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mgokhan90

Bu Akbank'dan kazanılan chippara ları Ankara'da nerelerde harcayabiliyoruz? Burası yeri değil ama Axess'in sayfasında böyle bir bilgi yok. En azından forumda Axess kullananlar bilir diye yazdım..

ankara makromarketlerde harcayabilirsin.çoğu markette geçiyor bim hariç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

atilan en zekice yorum.kutlarim.bu arada bankalari savunan tefeci zihniyetlere de

tesekkurler literatürümüze yeni giren bu inciyi burada değerlendirmek istedim

• world kampanya yapıyor sonra kendince kural uyduruyor wp yüklemiyor.parafa geçtimde kurtuldum.kampanyasını alsında başına çalsın
  • mtv ödemeside dahilmidir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üye iş yerinde başka pos cihazından çekilen harcamalar ve internetten yapılan multinet yüklemeleri kampanyaya dahilmidir?
  • Kampanya 5 Temmuz – 7 Ağustos 2013 tarihleri arasında gıda marketi, akaryakıt, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik, saat sektörlerindeki World Üye İşyerleri'nde yapılacak alışverişler için geçerlidir. Kampanya kapsamında tek seferde yapılan ilk 100 TL ve üzerindeki alışverişten sonraki tek seferde yapılacak her 100 TL ve üzeri alışveriş için 5 TL Worldpuan kazanılacaktır. Söyledikleriniz Geçmediğine göre dahil değil..
  • puan yatan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertali

Kampanya 5 Temmuz – 7 Ağustos 2013 tarihleri arasında gıda marketi, akaryakıt, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik, saat sektörlerindeki World Üye İşyerleri'nde yapılacak alışverişler için geçerlidir. Kampanya kapsamında tek seferde yapılan ilk 100 TL ve üzerindeki alışverişten sonraki tek seferde yapılacak her 100 TL ve üzeri alışveriş için 5 TL Worldpuan kazanılacaktır. Söyledikleriniz Geçmediğine göre dahil değil..

BEKLIYORUM BAKALIM YATACAKMI

• puani yatan varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

puani yatan varmi

YKB ve VAKIF yatırmış. TEB daha yatırmamış.

• ykb 35 tl yatırmış
    3 yemiş (mtv ödemesi)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.