Şimdi Ara

YKB Worldden Ramazan Bonkör(süz)lüğü.İlk 100den sonra her 100 TL ye 5 TL wp. 5 Temmuz - 7 Ağustos (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
4.025
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: olcayyucetepe

quote:

Orijinalden alıntı: plcmn

quote:

quote:

Abartılabilir, bunlar müşteri ve beklentileri var. Bu kartı alma ve kullanma sebepleri bu beklentiler.
    Kısacası bir öngörü ile bu karta yatırım yapıyorlar. Ücretsiz reklamını yapıyorlar..

Banka'da sürekli cimrileşiyor. İnsanlarda duygularını yazıyor foruma..
    Bunda ne var asıl?

iyi de insanlar duygularını yazıyor kriterine ben de uyuyorum.
    ben de duygularımı düşüncelerimi yansıtıyorum, nedir bu tepki ?

var olan kampanyaların tadını/karını çıkarıp, alışveriş yaparken avantaj yaplamaya devam edin görüşündeyim.
    beklentileri artırıp, neden daha fazla vermiyor diye sorgulamak doğru, abartıp dalga geçme boyutuna gelmek yanlış bana göre görüşündeyim.

A kişisi, B kişisi, C Kişisi bankayı yeren, eleştiren duygularını yazarken sorun yok da, BEN yazarken neden sorun teşkil ediyor, bu da başka bir tartışma konusu.

Bedavadan verilen 50 TL'i karşılarken neden bu 100 TL demek, azıcık da doyumsuzluğa hatta aç gözülülüğe girer.
    Sanki vermek zorunda?

Yazacaksın elbet ancak yukarıdaki gibi "açgözlüler" diyerek değil..

Bunları rahat rahat yazarken insanlara etik dersi vermeye çalışman da garip..

Sorun şurada sen alttan alttan insanlara "açgözlü" diyordun son mesajınla açık açık yazdın..
    Burası açık bir forum ve hakaret etmeden isteyen yazar.

Bu bankadan çok bankacılar da yeni türedi.
    Banka hediye veriyormuş.
    Promosyon, kampanya....
    Yani bineceği eşşeğe semer vurma hadisesi..

Kapiş..

bir kere olayları ve sözleri çarpıtmamak lazım, laflarım anlaşılmıyor ve kafanıza göre yorumlanacaksa daha da yazmam. bağırıp bağırıp durun. umrumda olmaz.
    ben kimseye aç gözlüsünüz demedim, "azıcık da doyumsuzluğa hatta aç gözülülüğe girer." dedim. algı sorununuz varsa, profesyonel destek alın. yolda bulduğun 50 TL'i, "neden bu 100 TL değil yeaaaaaaaa" efekti yaparsan, ben buna itiraz ederim. alttan altta yazma durumu değil direkt de yazarım, aç gözlü ne demek ?

TDK'ya göre , "açgözlü : Mala, yiyeceğe ve içeceğe doymak bilmeyen, açgöz, gözü aç, doymaz, gözü doymaz, tamahkâr, haris, hırslı, tokgözlü karşıtı"
    işte aynen bu durum var bu konuda. 50 TL'i görünce bu ne ya? demek doyumsuzluğa girer. sanki 1 ay çalışıp mesai yaptı da worldcard maaşını eksik verdi gibi konuşuyorsunuz güleceğim geliyor.

ikinci bir konu, ben kimseye etik dersi de veriyor değilim, bu tür dersleri takip eder veya arzular haldeyseniz başka platformlar deneyin.
    bir olayın şahsa göre etik olup olmama durumunu beyan etmesi etik dersi vermek değildir.

bankadan çok bankacılar türedi demişsiniz de, ben zaten bankacıyım. neyin ne olduğunu gayet de biliyorum.
    ben kredi kartı kullanımını eşeklik olarak görmüyorum, zira bana faydası çok.
    kendini eşek hissedenler, çatır çatır yediği kredi kartı limitlerininin borcunu öder, kartı kapatır ve kendini eşek hissetmekten kurtarır. işinize geliyorsa tabi, bir allahın kulu da "kampanyaların oranı düştü yaa kartı kapattırak hanım" demez. gülünç.

bedavacılığın tavan yapmış hallerine üzülüyorum gerçekten.

kapiş?

Hala hakaretler hala aşağılamalar..
    Hakaret etmeden yazamıyor musun?

Bak arkadaşım burada kimse senden akıl istemiyor.
    Mantık dersi de istemiyor.
    Etik dersi hiç istemiyor.

Herkes ne yapacağını senden iyi biliyor merak etme.
    Burası sıcak fırsatlar.
    Herkes sıcak fırsat peşinde..

Mesajlarına bak ve titre ve kendine gel..
    Neyi savunduğun belli değil.

Allah kimseyi sizler gibi bankacıların eline düşürmesin.
    Selametle..

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

quote:

quote:

Abartılabilir, bunlar müşteri ve beklentileri var. Bu kartı alma ve kullanma sebepleri bu beklentiler.
    Kısacası bir öngörü ile bu karta yatırım yapıyorlar. Ücretsiz reklamını yapıyorlar..

Banka'da sürekli cimrileşiyor. İnsanlarda duygularını yazıyor foruma..
    Bunda ne var asıl?

iyi de insanlar duygularını yazıyor kriterine ben de uyuyorum.
    ben de duygularımı düşüncelerimi yansıtıyorum, nedir bu tepki ?

var olan kampanyaların tadını/karını çıkarıp, alışveriş yaparken avantaj yaplamaya devam edin görüşündeyim.
    beklentileri artırıp, neden daha fazla vermiyor diye sorgulamak doğru, abartıp dalga geçme boyutuna gelmek yanlış bana göre görüşündeyim.

A kişisi, B kişisi, C Kişisi bankayı yeren, eleştiren duygularını yazarken sorun yok da, BEN yazarken neden sorun teşkil ediyor, bu da başka bir tartışma konusu.

Bedavadan verilen 50 TL'i karşılarken neden bu 100 TL demek, azıcık da doyumsuzluğa hatta aç gözülülüğe girer.
    Sanki vermek zorunda?

Yazacaksın elbet ancak yukarıdaki gibi "açgözlüler" diyerek değil..

Bunları rahat rahat yazarken insanlara etik dersi vermeye çalışman da garip..

Sorun şurada sen alttan alttan insanlara "açgözlü" diyordun son mesajınla açık açık yazdın..
    Burası açık bir forum ve hakaret etmeden isteyen yazar.

Bu bankadan çok bankacılar da yeni türedi.
    Banka hediye veriyormuş.
    Promosyon, kampanya....
    Yani bineceği eşşeğe semer vurma hadisesi..

Kapiş..

Tartışmaya değmez hocam. Geçen günde başka bir konuda yine bankayı savunuyordu.
    Merak ettim profiline baktım ne yazsa beğenirsin. Meslek: Bankacılık

Bizim nadide ülkemizde biri kendi çalıştığı sektörü doğruda olsa yanlışta olsa körü körüne savunur.
    Kişi bankacı olduğu için tarafsız olmasını beklemiyorum. Yorumlarını da hiç doğru bulmuyorum. O yüzden ne cevap verirsen ver, pozitif bir şekilde tarafsız yanıt veremeyecektir.

Bende son sözlerimi yazdım hocam düzgünce yazışacak biri değil.
    Sürekli aşağılama ve hakaret içeren yazılar yazarka insanları susturmaya çalışan biri varken bir yere kadar.
    Allah şifa versin...

• Bankaya bonkörsüz demek neden bir insana dokunur ki ayrıca etikle de ne alakası vardır. Hepimizde göz var izan var hesap kitap var. Dune kadar 100 e 10 veren bugün 5 e çekmiş olay ortada bankayı savunmaya gerek yok. Ne kadar adiosum da olsa harcamalarını diğer kartlara yönlendireceğim. Kişisel tepkimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wadet

Bankaya bonkörsüz demek neden bir insana dokunur ki ayrıca etikle de ne alakası vardır. Hepimizde göz var izan var hesap kitap var. Dune kadar 100 e 10 veren bugün 5 e çekmiş olay ortada bankayı savunmaya gerek yok. Ne kadar adiosum da olsa harcamalarını diğer kartlara yönlendireceğim. Kişisel tepkimdir.

Kişisel tepkini gösterebilirsiniz . Bana uygun gelmediği için alışveriş yapmayı düşünmüyorum . Ama banka bu zamana kadar verirken iyiydi de yapmazken mi kötü oldu ...

Kimse zorlamıyor bizleri , YKB yi hiç bir banka ile aynı kefeye dahi koymam . Bizlere şimdiye kadar verdiği hizmet için de müteşekkirim ...
  • quote:

Hala hakaretler hala aşağılamalar..
    Hakaret etmeden yazamıyor musun?

Bak arkadaşım burada kimse senden akıl istemiyor.
    Mantık dersi de istemiyor.
    Etik dersi hiç istemiyor.

Herkes ne yapacağını senden iyi biliyor merak etme.
    Burası sıcak fırsatlar.
    Herkes sıcak fırsat peşinde..

Mesajlarına bak ve titre ve kendine gel..
    Neyi savunduğun belli değil.

Allah kimseyi sizler gibi bankacıların eline düşürmesin.
    Selametle..

hakaret demişsiniz, aşağılama demişsiniz bahsetmemişsiniz neyden?
    yazdıklarımı okumak yerine, hala daha hakarettir aşağılamadır kendi kendinize tribe giriyorsunuz. bu kadar seviye düşürmemek lazım esasen,
    aha bunlar bankacı diye yaftalayan kısır zihniyetlerden ne beklenebilir ki ? sanki bana kendileri barış güvercini, dünyanın en kutsal mesleği de gelip benim mesleğime dil uzatıyorsunuz.

diyorsunuz ki, kimse akıl istemiyor, kimse mantık istemiyor. ben de zorla ağzınıza tıkmıyorum zaten yemek yemeyen bebekler misali.
    sen yazıyorsun ben yazıyorum, ama neden benim yazdığım akıl vermek oluyor.

herkes ne yapacağını iyi biliyorsa, alternatifi ben söylüyorum. beğenmezsen kullanma üstad. zorla mı kullandırıyorlar? bu laftan danefret ederim ama zorunda bıraktınız resmen. sıcak fırsat peşindeyse herkes, alın bakın 100 TL harcamaya 5 TL puan fırsatı. gözünüz tok ise, gayet yeterli. yetersizse yapmazsın kampanyayı zararın olmaz. hayırdır?

daha da yazmam.

sonradan gördüm;
    quote:

Bende son sözlerimi yazdım hocam düzgünce yazışacak biri değil.
    Sürekli aşağılama ve hakaret içeren yazılar yazarka insanları susturmaya çalışan biri varken bir yere kadar.
    Allah şifa versin...

üstad, bi allahını seversen bana düzgün tartışma örneği göster hele. ben nerde hakeret etmişim nerede kaba bir söz söylemişim.
    ben miyim düzgün yazışacak biri ?
    sizin A fikrinize katılmıyorum diye mi ben susturan biriyim ?
    yahu şu forumun seviyesini düşürmeyin gözünüzü seveyim, herkes gelsin istediği şeyi saygı çerçevesinde yazsın efendi efendi tartışsın.
    nedir bu ya yok hakaret ettin yok aşağıladın yok bunlarla yazışılmaz.
    sizin fikirlerinize katılmayan biri size karşı geldiği an başlıyorsunuz yaftalamaya. hele mesleğe dil uzatmak, bankacı değil mi bundan da bu beklenir demek çok ama çok seviyesizce.

yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panthera52 -- 5 Temmuz 2013; 13:47:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wadet

Bankaya bonkörsüz demek neden bir insana dokunur ki ayrıca etikle de ne alakası vardır. Hepimizde göz var izan var hesap kitap var. Dune kadar 100 e 10 veren bugün 5 e çekmiş olay ortada bankayı savunmaya gerek yok. Ne kadar adiosum da olsa harcamalarını diğer kartlara yönlendireceğim. Kişisel tepkimdir.

bana göre de, bu kişisel tepki gayet yerindedir, benim buna lafım yok şahsen. herkes kendi protestosunu bi şekilde yapar.
    ama kampanyayı beğenmeyip, buna laf etmek etik değil. beğenilmeyen kampanyalar yapılmaz. daha geçen ay world asistan kampanyasında daha yüksekti. bazen öyle bazen böyle bu kampanyalar demek ki.
  • ilk yüz tl ye verse batacak banka

• tahmin ettiğim gibi gene cuma açıkladı.. paraf, advantage ve cardfinans ramazan kampanyalarını açıkladı mı arkadaşlar?

• Geçen ay bonusla 850 liraya 85 lira puan kazandım.

Bugun de bir sms geldi 150 liralık giyim kozmetik harcaması yap 15 lira puan kazan diye.

World bu kafa ile giderse vitrinimdeki tozlu raflarda bir süs olacak.

Bonkörsüz , cimri banka oldu çıktı. :)
  • Arkadaşlar,

Bankanın ticari bir kurum olduğunu unutmayalım. Yıllık faizlerin %8-9 olduğu bir ortamda yaptığımız her alışverişe %10-15 verecek değiller,yoksa batarlar. Hacı baba tekkesi değil ticari bir kurum orası. Geçen ay alışveriş asistanında 200e 50 verdi. 23 Nisanda 100 TL D&R ı playcardla alana %25+23 verdi. Ben bugüne kadar 300 TL harcamaya 98 Tl veren banka görmedim. Üstelik bu puanlar 3.1le çarpılınca 303.8 TL ediyor. Yani tüm aldıklarımızın bedavaya gelmiş oluyor. lütfen Adiosun hakkını yemeyelim.

Bonus, axes %12-13 veriyor diyen arkadaşlar. Adamlar 6 tane market harcaması diye şart koşmuşlar, yani gerçekleştirmesi zor. Üstelik kazandığınız 50 Tl yi 50 Tl olarak harcıyorsunuz, Adiosta 155 Tl olarak,Bunu da gözardı etmeyin. Üstelik Adios kampanyasında adet ve sektör kısıtlaması yok, markette alsan, benzin de alsan, giyimde alsan kazanıyosun. Bence o kadar da kötü bir kampanya değil zaten düzenli market, benzin harcaması yapanlar için.

Açıkçası burda yaygara kopartanların normal harcama yapmayıp, altın alıp satan arkadaşlar olduğunu düşünüyorum, çünkü onların işine gerçekten yaramıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mistral34

Arkadaşlar,

Bankanın ticari bir kurum olduğunu unutmayalım. Yıllık faizlerin %8-9 olduğu bir ortamda yaptığımız her alışverişe %10-15 verecek değiller,yoksa batarlar. Hacı baba tekkesi değil ticari bir kurum orası. Geçen ay alışveriş asistanında 200e 50 verdi. 23 Nisanda 100 TL D&R ı playcardla alana %25+23 verdi. Ben bugüne kadar 300 TL harcamaya 98 Tl veren banka görmedim. Üstelik bu puanlar 3.1le çarpılınca 303.8 TL ediyor. Yani tüm aldıklarımızın bedavaya gelmiş oluyor. lütfen Adiosun hakkını yemeyelim.

Bonus, axes %12-13 veriyor diyen arkadaşlar. Adamlar 6 tane market harcaması diye şart koşmuşlar, yani gerçekleştirmesi zor. Üstelik kazandığınız 50 Tl yi 50 Tl olarak harcıyorsunuz, Adiosta 155 Tl olarak,Bunu da gözardı etmeyin. Üstelik Adios kampanyasında adet ve sektör kısıtlaması yok, markette alsan, benzin de alsan, giyimde alsan kazanıyosun. Bence o kadar da kötü bir kampanya değil zaten düzenli market, benzin harcaması yapanlar için.

Açıkçası burda yaygara kopartanların normal harcama yapmayıp, altın alıp satan arkadaşlar olduğunu düşünüyorum, çünkü onların işine gerçekten yaramıyor.

Haklısın , eline sağlık ....

Yaya ya şaşa şa Adios Adios sen çok yaşa ....

Dün gg dan yüklenen puan silinmişdi , adiosu aradım kayıt oluşturdum . Yetkili aradan 1 sa geçince ekranlarına düşen bilgilendirmeyi hemen ilettiler . Hangi bankada bu zihniyet var Allah aşkına ...

Beğenmeyen kartını kapatır . Ha ileride kampanylar azalırsa ben de kapatırım . Kimse bizi tutmak zorunda değil . Ama kötüleyerek de bir yere varamayız ...

• Ya arkadas amma da sempatizan varmış forumda. forumda olumsuz yorumlara karşı çıkıldığında puan mı veriyolar acaba. Kampanya zayıf olay net daha neyin peşindesiniz ki. Ben tuketiciyim pek tabi isime gelen kampanyaya yaptiklarinda iyi olacaklar benim icin. Yapmadikklarinda tukaka. Aynen nakite sikistigimda avans cektigimde yada asgari odeme yaptigimda bankalar icin mukemmel musteri olmam gibi. Ykb guzeldir ama fanatiklik kotudur arkadaslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

Yuklu worldpuanim vqr, bunu daha degerli kullanma imkani oluyormu?

2 senedir duruyor puan,

Adiosa çevirip kampanya biletlerinde 5 kat değerli kullanabilirsin, başka da yapacak birşey yok ...

Hadi yaa, adiosta hic isime yaramiyorki,

Peki alacagimiz bilet vs adimiza olmak zorundamidir? Yoksa ese dosta alabilirmiyiz?

Adios neden yaramasın world ile aynı hatta fazla özelliklere sahip. 1. derece akrabanlarına aynı uçuşta olmasan da alabilirsin ama diğerlerine aynı uçuşta olmak şartıyla alabilirsin. Çok daha fazlası için : link

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yuklu worldpuanim vqr, bunu daha degerli kullanma imkani oluyormu?

2 senedir duruyor puan,

Adiosa çevirip kampanya biletlerinde 5 kat değerli kullanabilirsin, başka da yapacak birşey yok ...

Hadi yaa, adiosta hic isime yaramiyorki,

Peki alacagimiz bilet vs adimiza olmak zorundamidir? Yoksa ese dosta alabilirmiyiz?

Adios neden yaramasın world ile aynı hatta fazla özelliklere sahip. 1. derece akrabanlarına aynı uçuşta olmasan da alabilirsin ama diğerlerine aynı uçuşta olmak şartıyla alabilirsin. Çok daha fazlası için : link

Tesekkurler hocam,

İse yaramaz derken seyahatlerim arabayla ve yurtici, o yuzden isime yaramaz demek istedim , yoksa bilet vs alimlarindaki avantaji biliyorum babamin world karti adios yapip gecen sene ulusoy bileti almistim :)

Umarim kullanacak yer olur, duz para seklinde harcamaya aciyorum , 200 tl az puan degil :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mistral34

Arkadaşlar,

Yapı kredide üye işyeri kısıtlaması var axess'de üye işyeri kısıtlamayı yok. Hem de %16.7 oranında puan veriyor. Yani yapı kredinin verdiğinin 3.7 katı kadar. Adios istediği kadar bilet versin yine de axessin kampanyasının eline su dökemez.

• admin gelse de şu gereksiz mesajları tırpanlasa şu başlıktan. tartışmayı uzattıkça uzatıyorlar
  • Anlamıyorum insanları.Size bugüne kadar verilen ve karşılığında birsürü kendine fayda sağlayan banka (mesela bu senein ilk çeyreği 500 milyon TL, eski para ile 500 Trilyon KAR elde etmiş)
    sürekli size sağladığı puan faydasını azaltıyorsa,tepkimizi koyacağız tabii ki. bunu kullanma onu kullan demek çözüm değil.Yarında öbürü aynı şeyi yapınca ne olacak.Tepkisiz olursanız semer vuran çok olur.
    Benim kartımı kullan,sana şu faydaları sağlıyorum diyorsa , bunun sürekliliği olması lazım. Öncceden 5*100 harcamaya 50 puan verirken , 11*100 olarak değiştirip 100 puan verdi.
    Şimdi ise 11*100 harcamaya 50 puan. Gittikçe kötüleşen bir ivme.
    Aynı hafta diğer banka 75*5 harcamaya 50 puan veriyorsa yani 375'e 50 puan, senin 1100 harcamana aynı puanı alman karşısında tabii ki hoşnutsuz olacaksın.
    bu arada %8-9 faize %10-15 vermiyorlar merak etmeyin. Kredi kartı faizi %2,20 aylıktır , yıllığı %30lara yakındır.Üstelik bu puanların hepsini kendi cebinden vermiyor, üye işyerlerinden de çıkartıyor diye biliyorum.

Sözün özü 11*100 -->50 TL puan YKB'ye yakışmadı.

• adios out parafly waiting
  • bu ne ya hiç yapmasalar daha iyiymiş bu kampanyayı
  • quote:

Tesekkurler hocam,

İse yaramaz derken seyahatlerim arabayla ve yurtici, o yuzden isime yaramaz demek istedim , yoksa bilet vs alimlarindaki avantaji biliyorum babamin world karti adios yapip gecen sene ulusoy bileti almistim :)

Umarim kullanacak yer olur, duz para seklinde harcamaya aciyorum , 200 tl az puan degil :)

Yurtiçi uçak-otel dersen pek tadı yok. Ayrıca yüklü derken 200 TL olduğunu söyleseydin keşke
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.