Şimdi Ara

YKB Worldden Ramazan Bonkör(süz)lüğü.İlk 100den sonra her 100 TL ye 5 TL wp. 5 Temmuz - 7 Ağustos (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
4.025
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kartim ek kart: kendi cebimden mesaj attim. Cevap geldi. Kampanyaya katilmis oldummu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serta2

Kartim ek kart: kendi cebimden mesaj attim. Cevap geldi. Kampanyaya katilmis oldummu sizce?

katıldınız, gibi bir onay mesajı geldiyse olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcayyucetepe

quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

quote:

Konu başlığı biraz talihsizlik olmuş.
    Kampanya oranını beğenmeyip, world'e bonkörsüz demek pek etik değil bence.

:) var olanla yetinmek gerek.

bu arada kampanyaya teb world'ler de dahildir diyor ama teb world için nereye mesaj atacağımızı yazmamışlar? Bilgisi olan var mı ?

var olanla yetinmemek gerek.

Kampanyayı yapan banka, kampanyayı kullanacak olan bizler isek, var olanla yetinmek gerek.
    İsyan etmek çok gülünç.

Adamlar puan dağıtıyor, ama az buluyorsunuz.
    Mahvolduk diyen falan var. Gerçekten abartılmış halde şu an kampanyaların oranlarına olan duyarlılık.

Bankasya hiç kampanya yapmadığı için kullanılmıyorsa, world de artık kullanılmaz olur biter.
    Neden hediye etmiyorsun denir mi bankaya yahu .)

Arkadaşım , sen bugün isyan etmezsen, tepkini göstermezsen bu adamlar senin sırtından geçinmeye devam eder.

Herkes zamanında neden World card aldı? çünkü ilk zamanlar çok sağlam kampanyalar yapıyordu ve dikkat çekiyordu. Hatta World'Den önce Bonus vardı. Hatta "Bonus" kelimesini bu sektöre kazandırdı. Şimdi eskisi kadar duyuyor musun Bonus'u ?

Kimse cebinde üç dört ayrı kredi kartı taşımak istemez.
    Sen tepkini göstermezsen yarın adamlar bu kampanyaları da yapmaz. Koyun gibi güderler adamı.

• kullanmayın kampanyalar artsın
  • sonunda hiçbir şeye tepki vermeyen bir toplum yarattı adamlar. tepki vermek de suç artık. şimdi birisi de ykb puan musluğunu kıstı diye tepki gösteriyorsunuz siz anarşisttiniz derse şaşırmam

not: 4 sene önce hiçbir ilişkim bulunmamasına rağmen iyi kampanyalar yapıyor diye world almıştım. koç grubu, world card'ı bank asya card'a çevirmeye niyetli görünüyor. bize bir şey olmaz kendileri kaybeder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 5 Temmuz 2013; 11:16:33 >
  • kesinlikle world kendisini tüketti artık.. 500 e 20 tl?? şaka gibi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Konu başlığı biraz talihsizlik olmuş.
    Kampanya oranını beğenmeyip, world'e bonkörsüz demek pek etik değil bence.

:) var olanla yetinmek gerek.

bu arada kampanyaya teb world'ler de dahildir diyor ama teb world için nereye mesaj atacağımızı yazmamışlar? Bilgisi olan var mı ?

var olanla yetinmemek gerek.

Kampanyayı yapan banka, kampanyayı kullanacak olan bizler isek, var olanla yetinmek gerek.
    İsyan etmek çok gülünç.

Adamlar puan dağıtıyor, ama az buluyorsunuz.
    Mahvolduk diyen falan var. Gerçekten abartılmış halde şu an kampanyaların oranlarına olan duyarlılık.

Bankasya hiç kampanya yapmadığı için kullanılmıyorsa, world de artık kullanılmaz olur biter.
    Neden hediye etmiyorsun denir mi bankaya yahu .)

Arkadaşım , sen bugün isyan etmezsen, tepkini göstermezsen bu adamlar senin sırtından geçinmeye devam eder.

Herkes zamanında neden World card aldı? çünkü ilk zamanlar çok sağlam kampanyalar yapıyordu ve dikkat çekiyordu. Hatta World'Den önce Bonus vardı. Hatta "Bonus" kelimesini bu sektöre kazandırdı. Şimdi eskisi kadar duyuyor musun Bonus'u ?

Kimse cebinde üç dört ayrı kredi kartı taşımak istemez.
    Sen tepkini göstermezsen yarın adamlar bu kampanyaları da yapmaz. Koyun gibi güderler adamı.

Üstad, bankanın seni sömürmesini* istemiyorsan, bankanın kartını kullanmazsın bu olay burada kapanır.
    Sırtımdan geçiniyorlar, isyan edin düşüncesini tek kart iptali ile anında kurtulabilirsin. bırakıyor musun world'ü? hayır. demek ki sana da bir kàrı var bunun. puan, taksit, yaygın üye işyeri vs vs.

neden kartını üyelik adiatı almayan bir bankayla değiştirmiyorsun? işimize gelmiyor değil mi ? bırakırsan alışverişlerimizi bu kadar rahat yapamayız.

Maximum aylarca kampanya yapmadı ve kimse kullanmamaya başladı, bak şimdi nasıl atılım gerçekleştirdi. Üst üste güzel kampanyalar yapıyor.
    Aynısı Finansbank için de geçerli, aylardır suskunlardı şimdi bi anda coştular.
    Sebebi?

Asla yaptığımız eleştiriler değil, asıl yaptırım olan "kart kullanmama" protestosudur. Kullanılmazsa bunun ön gören dünya kadar araştırmacısı analist kişi var banka bünyelerinde elbet müdahele ederler.
    Ama world'ün 50 TL'sini beğenmeyip, kartı bırakmak yerine "nihaha hohoh sefiller, cimriler, pintiler bonkörsüzler" diye dalga geçmek, etik değil.

Sürekli aynı şeyleri yazıyoruz ama artık orta yolu bulsak diyorum :)

* : kredi kartı kullanımı, sömürme değildir bu arada. akıllı kullanılırsa süper bir nimet, bugun ye iç alışveriş yap 40 gün sonra öde. baba, oğluna yapmaz. biz dengesiz insan topluluğu olduğumuz için kart borçları popomuza giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panthera52 -- 5 Temmuz 2013; 11:19:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

kullanmayın kampanyalar artsın

10 numara çözüm ;)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

kullanmayın kampanyalar artsın

10 numara çözüm ;)

+1

%4'lük kampanyalara, %1'lik kişiye özel puana ilgi göstermez, kullanmazsak eşşek gibi artırırlar oranları.
  • 500 liraya 20 lira puan vermesi bazı banka kampanyalarına göre az, bazılarına göre çok olabilir. daha fazla veren banka kartınız varsa onu kullanabilirsiniz. bana göre de az ama kartlarım arasında daha fazla veren yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuklu worldpuanim vqr, bunu daha degerli kullanma imkani oluyormu?

2 senedir duruyor puan,

• quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

#direnvadaa

#direnvada :) Opet ve adios var. Bonus opette opet worldcard dan fazla kampanya yapiyor. Senin vadanida vadanida vadaaaaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: plcmn

Abartılabilir, bunlar müşteri ve beklentileri var. Bu kartı alma ve kullanma sebepleri bu beklentiler.
    Kısacası bir öngörü ile bu karta yatırım yapıyorlar. Ücretsiz reklamını yapıyorlar..

Banka'da sürekli cimrileşiyor. İnsanlarda duygularını yazıyor foruma..
    Bunda ne var asıl?

iyi de insanlar duygularını yazıyor kriterine ben de uyuyorum.
    ben de duygularımı düşüncelerimi yansıtıyorum, nedir bu tepki ?

var olan kampanyaların tadını/karını çıkarıp, alışveriş yaparken avantaj yaplamaya devam edin görüşündeyim.
    beklentileri artırıp, neden daha fazla vermiyor diye sorgulamak doğru, abartıp dalga geçme boyutuna gelmek yanlış bana göre görüşündeyim.

A kişisi, B kişisi, C Kişisi bankayı yeren, eleştiren duygularını yazarken sorun yok da, BEN yazarken neden sorun teşkil ediyor, bu da başka bir tartışma konusu.

Bedavadan verilen 50 TL'i karşılarken neden bu 100 TL demek, azıcık da doyumsuzluğa hatta aç gözülülüğe girer.
    Sanki vermek zorunda?

Yazacaksın elbet ancak yukarıdaki gibi "açgözlüler" diyerek değil..

Bunları rahat rahat yazarken insanlara etik dersi vermeye çalışman da garip..

Sorun şurada sen alttan alttan insanlara "açgözlü" diyordun son mesajınla açık açık yazdın..
    Burası açık bir forum ve hakaret etmeden isteyen yazar.

Bu bankadan çok bankacılar da yeni türedi.
    Banka hediye veriyormuş.
    Promosyon, kampanya....
    Yani bineceği eşşeğe semer vurma hadisesi..

Kapiş..

• şu an facebook tan katılım yok?
    normal numarayıda bulamadım?
    internet harcamalarıda dahilmiki?

kısaca world pintileşti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnr980 -- 5 Temmuz 2013; 12:01:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

Yuklu worldpuanim vqr, bunu daha degerli kullanma imkani oluyormu?

2 senedir duruyor puan,

Adiosa çevirip kampanya biletlerinde 5 kat değerli kullanabilirsin, başka da yapacak birşey yok ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

Yuklu worldpuanim vqr, bunu daha degerli kullanma imkani oluyormu?

2 senedir duruyor puan,

Adiosa çevirip kampanya biletlerinde 5 kat değerli kullanabilirsin, başka da yapacak birşey yok ...

Hadi yaa, adiosta hic isime yaramiyorki,

Peki alacagimiz bilet vs adimiza olmak zorundamidir? Yoksa ese dosta alabilirmiyiz?

• ykb sadece adios'tur,diğer kampanyaları puanları yalan
  • quote:

quote:

quote:

Abartılabilir, bunlar müşteri ve beklentileri var. Bu kartı alma ve kullanma sebepleri bu beklentiler.
    Kısacası bir öngörü ile bu karta yatırım yapıyorlar. Ücretsiz reklamını yapıyorlar..

Bunda ne var asıl?

var olan kampanyaların tadını/karını çıkarıp, alışveriş yaparken avantaj yaplamaya devam edin görüşündeyim.
    beklentileri artırıp, neden daha fazla vermiyor diye sorgulamak doğru, abartıp dalga geçme boyutuna gelmek yanlış bana göre görüşündeyim.

A kişisi, B kişisi, C Kişisi bankayı yeren, eleştiren duygularını yazarken sorun yok da, BEN yazarken neden sorun teşkil ediyor, bu da başka bir tartışma konusu.

Bedavadan verilen 50 TL'i karşılarken neden bu 100 TL demek, azıcık da doyumsuzluğa hatta aç gözülülüğe girer.
    Sanki vermek zorunda?

Sorun şurada sen alttan alttan insanlara "açgözlü" diyordun son mesajınla açık açık yazdın..

Banka hediye veriyormuş.
    Promosyon, kampanya....

Kapiş..

bir kere olayları ve sözleri çarpıtmamak lazım, laflarım anlaşılmıyor ve kafanıza göre yorumlanacaksa daha da yazmam. bağırıp bağırıp durun. umrumda olmaz.
    ben kimseye aç gözlüsünüz demedim, "azıcık da doyumsuzluğa hatta aç gözülülüğe girer." dedim. algı sorununuz varsa, profesyonel destek alın. yolda bulduğun 50 TL'i, "neden bu 100 TL değil yeaaaaaaaa" efekti yaparsan, ben buna itiraz ederim. alttan altta yazma durumu değil direkt de yazarım, aç gözlü ne demek ?

TDK'ya göre , "açgözlü : Mala, yiyeceğe ve içeceğe doymak bilmeyen, açgöz, gözü aç, doymaz, gözü doymaz, tamahkâr, haris, hırslı, tokgözlü karşıtı"
    işte aynen bu durum var bu konuda. 50 TL'i görünce bu ne ya? demek doyumsuzluğa girer. sanki 1 ay çalışıp mesai yaptı da worldcard maaşını eksik verdi gibi konuşuyorsunuz güleceğim geliyor.

ikinci bir konu, ben kimseye etik dersi de veriyor değilim, bu tür dersleri takip eder veya arzular haldeyseniz başka platformlar deneyin.
    bir olayın şahsa göre etik olup olmama durumunu beyan etmesi etik dersi vermek değildir.

bankadan çok bankacılar türedi demişsiniz de, ben zaten bankacıyım. neyin ne olduğunu gayet de biliyorum.
    ben kredi kartı kullanımını eşeklik olarak görmüyorum, zira bana faydası çok.
    kendini eşek hissedenler, çatır çatır yediği kredi kartı limitlerininin borcunu öder, kartı kapatır ve kendini eşek hissetmekten kurtarır. işinize geliyorsa tabi, bir allahın kulu da "kampanyaların oranı düştü yaa kartı kapattırak hanım" demez. gülünç.

bedavacılığın tavan yapmış hallerine üzülüyorum gerçekten.

kapiş?

• quote:

quote:

quote:

Bunda ne var asıl?

Sanki vermek zorunda?

Banka hediye veriyormuş.
    Promosyon, kampanya....

Kapiş..

Tartışmaya değmez hocam. Geçen günde başka bir konuda yine bankayı savunuyordu.
    Merak ettim profiline baktım ne yazsa beğenirsin. Meslek: Bankacılık

Bizim nadide ülkemizde biri kendi çalıştığı sektörü doğruda olsa yanlışta olsa körü körüne savunur.
    Kişi bankacı olduğu için tarafsız olmasını beklemiyorum. Yorumlarını da hiç doğru bulmuyorum. O yüzden ne cevap verirsen ver, pozitif bir şekilde tarafsız yanıt veremeyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

Tartışmaya değmez hocam. Geçen günde başka bir konuda yine bankayı savunuyordu.
    Merak ettim profiline baktım ne yazsa beğenirsin. Meslek: Bankacılık

Bizim nadide ülkemizde biri kendi çalıştığı sektörü doğruda olsa yanlışta olsa körü körüne savunur.
    Kişi bankacı olduğu için tarafsız olmasını beklemiyorum. Yorumlarını da hiç doğru bulmuyorum. O yüzden ne cevap verirsen ver, pozitif bir şekilde tarafsız yanıt veremeyecektir.

yahu bu kadar ters bir düşünce olamaz :)
    Siz A fikrini savunuyorsunuz, ben B fikrini savunuyorum ama nedense "pozitif bir şekilde tarafsız yanıt veremeyecektir." tarafı ben oluyorum. peki acaba siz pozitif veya tarafsız mısınız? biri banka kötü diyor biri banka iyi diyor ama nedense iyi diyen haksız size göre. niye siz haklısınız hayırdır?

Peh..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.