Şimdi Ara

YKS 12. MSÜ 28.SİNDEN YOUTUBE KANALI ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bugünlerde çalışmak zor biliyorum. Genel olarak ben de üniversite derslerini saldım edebiyat hakkında araştırma yapıyorum. Neyse size çok güzel bir kanal önerim var GÜNDÜZ-GECE Youtube’un en “Underrated” kanalı olabilir. Kanal sahibi EA 8.si ve Sayısal 2.siyle videoları falan var kanalında. Bu reklamı ondan habersiz yapıyorum. Geçen gün YouTube’da gezerken gördüm Türkiye bin bilmem kaçıncısı koçluk yapıp para kasıyormuş. Bunu görünce daha kaliteli bilgilerden yararlanmanız ve ayrıca paranız cebinizde kalsın diye böyle bir konu açayım dedim. Kendinize iyi bakın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu bilgiler, tavsiyeler genel anlamda herkesin az çok duyduğu klişe ifadelerden farksız.
    Derece yapan samimi bir öğrenci konuşması izlemek isterdim. Samimiyetten kastım burdaki arkadaşlar gibi yeri gelince adam gibi eleştirip yeri gelince ise hakkını vermek. Bu herhangi bir kanal olur, yayın olur vs.

Öyle bir anlatmışsınız ki açarken çok başka bir şey bekledim. :) Teşekkürler yinede.
  • hocam link atsana bulamadım
  • Gündüz Geceyoutube
    "SAYISAL TÜRKİYE 2.Sİ" OZAN KAYMAK TYT-AYT'YE NASIL ÇALIŞTI? - Boğaziçi Üni. Bilgisayar Müh.
    https://www.youtube.com/watch?v=8ieT5UUs1B4&feature=youtu.be

• Bu bilgiler, tavsiyeler genel anlamda herkesin az çok duyduğu klişe ifadelerden farksız.
    Derece yapan samimi bir öğrenci konuşması izlemek isterdim. Samimiyetten kastım burdaki arkadaşlar gibi yeri gelince adam gibi eleştirip yeri gelince ise hakkını vermek. Bu herhangi bir kanal olur, yayın olur vs.

Öyle bir anlatmışsınız ki açarken çok başka bir şey bekledim. :) Teşekkürler yinede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcınız -- 5 Nisan 2020; 20:10:24 >
  • Hocam yemin ediyorum böyle bir kanal açacaktım. Sonra dedim youtube bana göre değil vazgeçtim. Belki yazın açabilirim finallerden sonra.

• ilk tyt denemesinde 6y yapmış (:
  • bu kanaldaki kişi saddlemaker mı o hamda 7.yerleştirmede 6. olmuştu sanki 8 değildi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11+12 kitap tavsiyeleri+ tyt/ayt
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayır değil ikisi de Boğaziçi’nde okuduğu için etiketleyeyim dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: SonMemeBükücü

Hocam yemin ediyorum böyle bir kanal açacaktım. Sonra dedim youtube bana göre değil vazgeçtim. Belki yazın açabilirim finallerden sonra.
    Aynı sebeplerden dolayı girmedim. Girsem sansasyonel bir şeyler olabilirmiş gibi geliyor

• İkisi de oda arkadaşım, bir de say 3.sü var belki ilerleyen günlerde o da görünür :)

• saddlemaker64 kullanıcısına yanıt
    senin girmeni beklerdim hocam güzel yazıların vardı diğerleri gibi dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylemiyodun
    İşte YouTube yerine münazaraya falan yönleniyorum hocam. Hep birincilik falan. GSÜ a-b-c sıradan geçiriyorum.

içerisi şampiyonlar ligi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonMemeBükücü

İşte YouTube yerine münazaraya falan yönleniyorum hocam. Hep birincilik falan. GSÜ a-b-c sıradan geçiriyorum.
    Ahahahahaha yapıyoruz bir şeyler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.