Bildirim
yks 2019 sonucum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bb
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up
Hocam tam olarak ne istiyorsunuz ona göre arkadaşlar yardımcı olur
değerlendirme istiyorym hocam netlerime ve hedeflerime göre
hocam seni forumda çok görüyorum daha az girip çalışırsan neden olmasın?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
eyvallah hocam
uo
up
okul kodunu filan karaladigin iyi olmus mazallah biri okulunu filan bulur aman
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Oldukça kötü bir sonuç. Yaklaşık 45 tyt ve 6 ayt netiniz var.Yerleştirmede 60-70 bin aralığında olmak için yaklaşık 70 tyt ve 45 ayt netine ihtiyacınız var. Şimdiye kadar çalışmadıysanız artık neredeyse imkansız bir durum. Ancak geçen seneki sınavdan sonra çalışmaya başladıysanız bunu düzenli bir şekilde sürdürerek ve fazlasıyla çalışarak alamayacağınız bir sonuç da değil.
hocam fazla mı abarttın sanki
Hangi kısımda?quote:
Orijinalden alıntı: hahhhaah23
hocam fazla mı abarttın sanki
hocam ben zaten sıfırım ayt de hani yukarı çıkmam çok daha kolay hedefimde 70-80 net değil 45-50 net yapılmıcak şeyler mi tyt mat temeli varsa ki şuan var evet tyt mat temelim olmasa sıfır olsam şuan imkansız olurdu
AYT 45-50 netin yapılıp yapılamayacağı kişiden kişiye değişir.
2019'da sınava girmeden önce AYT 50 net dediğimde küfür olarak algılayacak arkadaşlarımın çoğu sınavda 40 nete bile ulaşamadı. Öyle 40-50 net demekle olmuyor. -
eyw hocam up
Sıfır olduğun için ayt’den 20-30’lu netlere çok çabuk çıkabilirsin doğrudur.Ancak 45-50 dediğin zaman benim 2 yıl boyunca çalışan arkadaşlarımın bazıları yapabildi anca 50 neti. Çok da kolay olduğunu düşünmüyorum. Ben gerçekçi konuştum yine de siz bilirsiniz durumunuzu. Tek tavsiyem oturup çalışın.quote:
Orijinalden alıntı: hahhhaah23
hocam ben zaten sıfırım ayt de hani yukarı çıkmam çok daha kolay hedefimde 70-80 net değil 45-50 net yapılmıcak şeyler mi tyt mat temeli varsa ki şuan var evet tyt mat temelim olmasa sıfır olsam şuan imkansız olurdu
hocam görüşlerinize saygım sonsuz 2 yıl boyunca çalışıp 40-50 net yapmaları bence sıkıntı onlar da
up
Yukardaki arkadasi sakin dinleme abartmis
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ben yüzüne gerçekleri söyledim diye abartmış olduysam hadi olayım da bunları şimdi duymak emin ol sınavdan sonra duymaktan iyidir. Kötü bir şey de demedim çok çalışması gerektiğini söyledim. Sen belirt abartısız fikrini de senden duyalım kardeşim. Adama geçen seneki netlerin müthiş bu sene günde 1-2 saat çalışmayla ilk 20k’dasın diyeceksin diye tahmin ediyorum.
|
okul kodunu filan karaladigin iyi olmus mazallah biri okulunu filan bulur aman
|
Benzer içerikler
- 21 yaşında üniversiteye başlamak
- concerta 18 mg yorumlar
- tyt biyoloji kaç günde biter
- matematik röntgeni yorumları
- deneme kulübü fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X