< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsimo -- 21 Ekim 2020; 21:43:45 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Yks 2021 Özel ders Vs Dershane
-
-
ben 12'deyken özel ders almıştım gayet memnundum. 12'ye dönsem yine öyle yaparım. ayrıca müdürünüzün yaklaşımı da inanılmaz çirkin
-
Forumdaki dershanesiz tıp kazananları bu adamın karşısına çıkartıp tükürttürmek lazım.
Bence bu virüs zamanında özel ders gereksiz.
Bana kalırsa internet dersi (youtube, kunduz vs.) +dershane.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 21 Ekim 2020; 22:24:32 > -
Sadece o da değil mobing amaçlı sen biyer kazanamassın kendi sınirını bil falan dedi ki etüt denemelerinde hep ilk 5 teydim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
özel derside bir programım olsun planım olsun diye istiyorum açıkçası bir hocanın kontrolunde olmak beni rahatlatır
Kendini kandırma bazı konularda. Denemede ilk 5 girdin diye ÖSYM ek puan vermiyor. Yanlış anlama sınava girdiğin adamlar çok sağlam iken 5. oluyosan tebrik ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok zaten seviyem çok iyi değil o kişiler de çok sağlam değil onu söyleme amacım bana mobing yapıyor ama madem o kadar kötüyüm onun kurumunda ilk 5 e giriyorum sonuçta, demek ki kendisi de başarısız ki benim gibi bir öğrenci(ki bence vasat üstü bir öğrenciyim)kurumunda ilk 5 e girebiliyor
başlangıç için 60 net tyt sence çok mu kötü yerden yere vurulacak kadar :/
Yav salla seni yıl sonuna kadar yolamayacağını anlayınca ağzına ne gelirse söylemiş para tuzağı özel ders en iyisi ama ona da iyi niyetli bir hoca bulman lazım yoksa o da seni yolar.
Edebiyattan özel derse ne gerek var hocam yapman gereken tek şey kitapta yazanı ezberlemek. Ama matematik geometri özel dersi iyi bir hocadan alırsan her zaman fark yaratır.
Bu sene tyt ye hiç çalışmayıp sadece denemelerle 2020 tyt den( ki bence ek süre olmasa zor bir sınavdı) 85 yaptım . Çalışmadan iyi bence o yüzden çalışırsan daha çok verim alıp net arttirirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama çok derin yazar eserler var neler ezberlemeliyim falan bir yol gösteren olsa iyi olur diye düşündüm,ama komple pdf falan varsa atabilirsiniz :)
Hocam, bu konuyu açman oldukça gereksiz. İsteyen adam açar youtubeu youtubedan halleder, istemeyen adam gider özel derse matematikte 10 net bile çıkaramaz. Olay tamamen kişide bitiyor bu tarz şeyler tamamen aracı oluyor. Sen nereden fayda almak istiyorsan oradan fayda alırsın gerisi boş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elawachi -- 22 Ekim 2020; 10:23:19 > -
youtube youtube youtube. özel derse-dershane'ye vereceğin paraya git kendine güzel bir şeyler al daha faydalı.
-
Hocam öyle diyorsun da özel ders lazım hic yoktan en azından bir hocanın kontrolunde olursun youtubeden anlamadığın yerleri sorarsın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X