< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ereksiyoncu -- 28 Temmuz 2021; 19:46:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ereksiyoncu -- 28 Temmuz 2021; 19:46:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hocam güzel yapmışsın eyvallah da şu nick ne Allah aşkına.
ereksiyoncu.. bu yks22 komple mi ergen yoksa sadece foruma ortaklaşa mi girdiniz? |
ereksiyon mu topluyorsun hocam?
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Durumun gayet iyi hocam acele etmeden sindire sindire git 11 bitirmişsin zaten |
Hocam şöyle söyleyeyim şu an 12 mat için erken bence sen TYT aban aynı zamanda 11 tekrarlarına da başla güzel bir şekilde 12 mat eylül gibi başlayıp 4-5 er kaynaktan (ben karekök,3d,345, bazı apotemi fasikülleri,ÖDF3 ten hallettim) bitir.Tabi bitirdikten sonraki dönem de çok önemli ben mart ayı gibi cıvıttım biraz 16k yapabildik anca OBP 19 a kadar çekti |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
okulun baya iyi senin ama herhalde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
kurumsal denemeleri kolaydı, 102 yapmıştım. sınavda yarısından biraz fazlasını yaptım.. genelde kolay-ortadır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |