Şimdi Ara

YKS İLK 500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir yıl, yeni bir ay ve yeni bir hafta! Bu konunun altında gün içerisinde yks adına yaptıklarımı ve duygu durumumu yazmayı planlıyorum. Şu anda tyt'de ort. 60 net civarı yapıyorum. Ayt de ise yalnız bir deneme yaptım ve onda da 40-45 civarı bir net gelmişti. Konu çalışmasına ise ayt'de hiç başlamadım. TYT matta PKO konularım eksik, TYT biyolojide Canlıların Sınıflandırılması ve Çeşitliliği konusundayım, Kimyada kimyasal türler arası etkileşimler, geoya ve fiziğe hiç başlamadım, dil bilgisi konularını genel olarak yapabiliyorum ama konuları ayrıntılı bilmiyorum. Paragraf konusunda da hız sıkıntım var.

Günde 11 saat çalışacağım. İlerleyen zamanlarda duruma göre üzerine çıkabilirim. Bu forumu açtım çünkü çalışmalarımı gün gün görmek istiyorum. Bunun yanında her gün buraya yaptıklarımı yazmak da ayrı bir sorumluluk duygusu oluşturacağından faydalı olacağını düşünüyorum. Her gün 23.00-23.30 sularında buraya yazacağım.

• edb ve tarih için napıyorsun hocam? ayt mat ne durumda

• günlük tutmak baya faydalı süreklilik kazanılırsa. tyt netiniz aytye göre düşük kalmıs sanki biraz hocam dagılım nasıl

|
    |
    EA 500 İçin bu mesajı paylaştı
  • Bu sabah elimde olmayan sebepler+program hazırlama durumundan ötürü geç başlamış bulundum. Bugünkü çalışma, 6 saat 8dk

Fonksiyonları unutmamdan kaynaklı 4 saatlik bi' fonksiyon yüklemesi + 2 saat dünkü denemenin analizi ile günü kapattım.

Bugün geç başlamama rağmen gayet verimliydi ve bu verim çok iyi hissettiriyor.

• finitocokareresultanteimportante F kullanıcısına yanıt

Edebiyat, tarih,coğrafya temelim az çok var. Hızlı halledeceğim alanlar o yüzden tyt fen konularım bittikten sonra başlayacağım. Şu anlık 4 saatlik fix ayt mat yüklemesi dışında ayt ile ilgili bir çalışmam yok. Lisede yalnızca 9'da ilk dönem fen gördüm ve ona da hiç çalışmamıştım. Bu yüzden tyt fen konularını istediğim kadar hızlı götüremiyorum. 20-25 gün sonra tyt feni bitirdiğimde edebiyata başlayacağım.

• Bugün toplamda 10 saat 12dk'lık bir çalışma yaptım. Çalışmam bitmedi 00.00'dan sonra da devam edeceğim. Benim için her ne kadar gün benim uyanmam ve uyumam arasında geçen süre olsa da gündelik hayatta bu böyle değil .d

Bugünkü çalışmam:

-Türkçe branş denemesi attım. 33.75 net geldi

-4 saatlik bir tyt kimya çalışması yaptım. Kimyasal Türler arası etkileşimler 1-2 numaralı videoları Meschemy'den izledim. Ancak soru çözümü yapmaya zamanım yetmedi. Sıfırdan fen öğrenen biri olarak hocanın anlatımı bu konuda pek yeterli değildi. VDD'deki soruları çözmekte zorlandım. Yorumlar da benzer şekildeydi.

-3.5 saatlik bir ayt mat yüklemesi aldım. Polinomlar 1-2-3 numaralı videoları Eyüp B'den dinledim.

-1 saat 50dk'lik bir biyoloji yüklemesi yaptım. Burada da Maddde Alışverişleri konusunu sözel olarak 10dk tekrar+30dk hücre soru çözüm+50dk yanlış ve yapılamayan soru tekrarı+Canlıların sınıflandırılması (18.ders) seda hocadan yarısını dinledim.

(video bitmedi 00.00'dan sonra da devam edeceğim)

Bugünüm kimya çalışması dışında verimliydi. kimyadaki verim düşüklüğünün sebebi de benden ziyade hocanın anlatımından kaynaklıydı.

tarih: 02.02.24

• Pek uzun yazamayacağıma artık çünkü zamanımı yiyor gibi geliyor bu durum. Bu günkü çalışmam 9 saat 45dk

Ayt mat polinomlar gayet verimliydi

Biyolojiden sözlü full tekrar+soru çözümü+bakteriler alemi izledim

tyt mattan da branş denemesi attım. 13.5 net geldi (70dk veriyorum) Zaman olsa 30'da 30'da yapabilirim ama gerçekten hızlanmam lazım.

(03.01.24)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2023 Hedef ilk 1000
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.