Şimdi Ara

TMDE İLK 500 YAKLAŞIK KAÇ TL BURS ALABİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: serdar.ada Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DEVLET ÜNİVERSİTESİND YERLEŞEN (ÖRNEĞİN BOĞAZİÇİ) EŞİT AĞIRLIKTA İLK 500E GİRMİŞ BİR ÖĞRENCİ YAKLAŞIK OLARAK KAÇ TL BURS ALABİLİR

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İLK 100 BURSU HARİÇ ARKADAŞLAR

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 500e bir burs yok kanka.Belki bağımsız bursverenlerden falan alırsın ama sanmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyleraa

İlk 500e bir burs yok kanka.Belki bağımsız bursverenlerden falan alırsın ama sanmam
    bağımsızlar ilk 500'e burs vermiyorsa kime verecek?

bence bu sıralamadaki bir adam istanbul'da birçok burs bulur. daha düşük sırlamalarda çok iyi burslar alanlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 9 Mayıs 2020; 22:14:25 >
  • zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt
    ilk 400 e de verebilir onlarda ilk 10 a da adamın keyfine göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

ilk 400 e de verebilir onlarda ilk 10 a da adamın keyfine göre
    kardeşim ne demek istediğimi anladınız. 100 tane burs veren kurum vardır. illaki bunların içinde ilk 500'deki adama burs verecek birçok kurum çıkar.
    şaka yapıyorum reis illaki vardır dediğin gibi ama şu şu bu bu diye bir şey yok yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK 70 BİN İÇİN NETLER?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam örnek var mı bildiğiniz pek gerçekçi bulmuyorum.

Konu açan arkadaşa da şunu söyleyebilirim. İlk 100'e girersen zaten biliyorsun 1500 küsür burs var. Maddi durumun kısıtlıysa bazı vakıflardan bulabilirsin örneğin TEV gibi, onlarda da koşul 5K sıralama yapmak sonra maddi duruma göre veriyorlar diye biliyorum. Pozitif bilim ya da sosyal bilim seçenlere TÜBİTAK 2205 bursu var ona bakabilirsin 2000 TL ye kadar. Onun dışında pek bir olay yok bildiğim kadarıyla.
  • ailenden günlük 10tl alırsın.
    Ayrıca, bağımsızlarda da durum şöyle: Genellikle sınırlı oluyorlar başka kuruluşlardan burs alamıyorsun yanına. Pek bir şey ummayın yani. Maddi imkanı kısıtlı olan insanların alacağı burs iyi derece yaparlarsa eğer TEV dir. İlk 10'a dahi girseniz 3K üstü alabileceğinizi sanmıyorum düzenli burs şeklinde, saçma sapan uyduruk bir üniye giderseniz onların belirli vaatleri vat tabiki onları saymıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: p0tus

Hocam örnek var mı bildiğiniz pek gerçekçi bulmuyorum.

Konu açan arkadaşa da şunu söyleyebilirim. İlk 100'e girersen zaten biliyorsun 1500 küsür burs var. Maddi durumun kısıtlıysa bazı vakıflardan bulabilirsin örneğin TEV gibi, onlarda da koşul 5K sıralama yapmak sonra maddi duruma göre veriyorlar diye biliyorum. Pozitif bilim ya da sosyal bilim seçenlere TÜBİTAK 2205 bursu var ona bakabilirsin 2000 TL ye kadar. Onun dışında pek bir olay yok bildiğim kadarıyla.
    çok yakından tanıdığım biri istanbul üni. hukukta devlet bursu alıyor + 2 kurumdan burs alıyor. ilk 500'e hayli hayli burs var. bahsettiğimiz sıralama ilk 500. milyonlarca insanın arasından 500'e girmeyi başarmış olan. ilk 500 k'dan bahsetmiyoruz yani. neyi gerçekçi bulmuyorsun kardeşim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 9 Mayıs 2020; 22:34:51 >

Ne kadar alıyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: p0tus

Ne kadar alıyor hocam
    hepsi toplam 1.800 küsürlerde bir şey.
  • burs meselesinin çoğu şans mf ilk 400 yapıp boun elektriğe giden arkadaşımın istanbulda gezmediği kurum kalmadı tek alabildiği burs aylık 100 lira. ilk 100 bursu hariç kesin burs yok sanırım.
  • mf 22k 1500 tl alan var. ama o biraz da size bağlı.
  • Ea 80k yapıp 5 sene önce aylık 2.5k toplayan bildiğim var
    Biraz şans ve azim işi burs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC9BDA34A -- 9 Mayıs 2020; 21:48:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • son derece katılıyorum bazısında mülakatlar bazısında takip zorlu süreçler ve her yılda güncellemen gerek ama gerçekten değiyor
  • Merhaba,

Devlet üniversiteleri de yüksek başarılı öğrencilere burs veriyor. ODTÜ mesela, ilk 500'deki bir öğrenciye 900 TL nakit, yurt ve yemek bursu veriyor. İTÜ ve Boğaziçi'de de yüksek sıralamalara burslar var.

Tüm listeye buradan ulaşabilirsin:https://universkop.com/2020-yilinda-hangi-universite-kac-lira-burs-veriyor/2020 burslar

• Boğaziçi ilk 10’a burs veriyor galiba :) Bilkent 1100+ TL (2020 ile olur o kadar) + yurt veriyor. Diğer ünilerde de vardır benzer uygulama ama eğer dışarıdan bursu hariç tutarsam vakıf ünileri doğal olarak daha çok burs veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusteMilieu

Boğaziçi ilk 10’a burs veriyor galiba :) Bilkent 1100+ TL (2020 ile olur o kadar) + yurt veriyor. Diğer ünilerde de vardır benzer uygulama ama eğer dışarıdan bursu hariç tutarsam vakıf ünileri doğal olarak daha çok burs veriyor.
    koç zırnık vermiyor diye biliyorum. hatta yurt vermediği öğrenciler de varmış.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.