Şimdi Ara

Yks 2024

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben şu an 11.sınıf öğrencisiyim. Ama 0 im ve iyi bir okulda okumuyorum. Ailemle konuşup şöyle bi karar aldım 2.yazılılardan sonra açığa geçeceğim ve matematikten ders alacağım haziran sonuna kadar(tyt ayt mat ve geometri) diğer derslere de kendim çalışacağım. Haziran da da dersahaneye başlayıp derslere devam edeceğim. Hedefim sayısaldan 40 bin. Biliyorum sizlerde bilemezsiniz ama bana göre daha bilgilisiniz o yüzden danışmak istedim sizce mezuna kalmadan 1.5 senede hedefime ulaşabilir miyim ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• Hedefimiz çok yakın ve aynı durumdayız takip

• 40 bin iyi bir sıralama ancak çok zor erişilebilecek bir sıralama olduğunu da düşünmüyorum. Burada ben dahil kimse sizin temelinizi bilmeden doğru yorumlar yapamaz ama kalan sürenizi hakkıyla kullanırsanız (11. Sınıfım daha çok zaman var kafasına girmemeye dikkat edin. Eğer temeliniz yoksa temeli olan arkadaşınız 4 saat çalışırken siz 7 saat çalışacaksınız. Bu zaman darlığında bazı şeylerden fedakarlık etmeniz gerekebilir, bunu da düşünün. Çünkü disiplininizin bozulmaması gerekiyor.). Siz kendinizi daha iyi tanıyorsunuz, şapkayı önünüze koyup düşünün: Ben neden sıfırım, nerelerde hata yaptım, beni neyler bu hataya sürükledi vb (Sorunlarınızın etrafından dolaşmayın, temeline inin.) . Son olarak, gerekli çabayı gösterirseniz olmayacak bir sonuç değil ama gösterebilecek misin bunu da düşün, lütfen. Amacım ofansif yazmak değil ama işlerin kolay olmadığını vurgulamakta fayda var. Başarılar.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• abartmıyorum 11. sınıf başında hiçbir dersten hiçbir konuyu bilmiyordum direkt okulda sonunculardandım. 2 seneyi bile doğru düzgün değerlendirebildiğimi sanmıyorum vaktimin büyük çoğunluğunda graves jungle oynadım... ben 13k yaptım benim kadar eşek arkadaşlarımdan 3k falan yapan var. o 2 sene çok iyi değerlendirilebiliyor. ne kadar kasarsanız karşılığını alırsınız

açığa geçmek çok mantıklı bir de üstüne özel ders ile yürürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacoste müdavimi -- 19 Aralık 2022; 7:5:59 >

• Sayısaldan mi 13k yaptınız ? Baya zekiymissiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yks 2024 Kaldırılan konular ?
    geçen yıl açıldı
    Dgs 2024 adayları
    geçen yıl açıldı
    yks 2024 mezun günlüğüm
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında hiç ders çalışmadım değil ama konuları çabuk unutan biriyim o yüzden 9 10 u hiç hatırlamıyorum su anda da trigonometrim vs fena sayılmaz ama fiziğim kötü bir de problemleri hiç yapamıyorum. Teşekkürler tavsiyeleriniz icin

• Su konuya bir el atabilir misiniz lütfen upp

• Ordinaryperson3434 O kullanıcısına yanıt

hocam inan bana zekayla alakası yok içinde bulunduğumuz sistemin.. ha sadece çok çalışmakla da olmuyor akıllı çalışmanız lazım. çok uzun bir süre var sadece 200 tane soru çözeceksiniz sonunda.

hep daha yükseğe çıkmaya çalışın. çok rahat çözebildiğiniz sorular rehber öğretmene soru sayısı vermek dışında işe yaramaz. ben ayt mattan 3 tane kitap bitirmedim hatta baştan sonra 1 tane bile bitirmedim ama yks 21 faciasına kadar matı fulle yakın yapıyordum çünkü çözdüğüm soruların hepsi başında en az 5 10 dk uğraştıran sorulardı.

soru çözümü videosu izlemek hiçbir şeye yaramıyor eğer siz soru üzerinde uğraşıp bazı yolları deneyip elemezseniz. soru çözümde hoca zaten doğru yolu direkt gösterir geçer hiç akla gelebilecek yanlışlara değinmez onları siz keşfedip ileride yapmayacaksınız.

forumda çok iyi sıralama yapanlar var onlar da farklı şeyler söyleyebilir belki ama benim kendi pişmanlıklarım bunları çok düzgün uygulamamak. şimdi zamanda geriye gitsem o günlere belki yine günde 7 8 saat ders çalışamam yine ama en azından hep kendime "bu çalışma beni geliştirdi mi bana ne kattı?" diye sorardım.

soru çözerken yorulmuyorsanız büyük ihtimalle o vakit boşa geçiyordur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.