YKS 2022
-
-
Dostum istediğim seviyede değilim. Ama bir yıl içinde istediğim seviyeye geleceğimi umuyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ana yemek neler yapabiliyosun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende değilim. Özellikle yaz çok verimsiz geçti ama kışın ders çalışmak dışında yapılabilecek bir şey yok zaten umarım istediğimiz seviyede oluruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Günde kaç saat çalışıyorsun hocam?
Umarım hocam.
Okulun başlamasıyla tempo yakalamayı planlıyorum. Sözele yeni geçtim sayılır. Öncelik Tyt Matematiği büyük oranda halletmek. Bakalım artık dershanenin ne gibi katkısı olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karısıkpızzaa7 -- 5 Eylül 2021; 13:53:23 >
ben sınavdan 5 6 hafta önce 50 net tyt yapan adamım sınavda 80 net yaptım 40 bin tyt var netlere kapılıp havaya girmeyin tekrar hazırlanıyorum
-
Tabii. Size de başarılar.
Yaklaşık 1,5 ayda 30 net arttırmak mı? Neler yaptınız hocam bizle de paylaşır mısınız
hocam deneme çözdüm sadece sosyalim leş gibiydi artık şans mı diyeyim ne olduysa vallahide billahide bildigim yerlerden geldi sosyalin hepsi
-
Matematikte nasıldınız? 50 net için tek sorun sosyal olmamalı diye düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: frankgallagher0
Matematikte nasıldınız? 50 net için tek sorun sosyal olmamalı diye düşünüyorummatematik sabit hocam 16 civarıydı 16 oldu sosyal denemesi branş denemsi fotografını atabilirim 2net olan var hocam türkçe ve fenden artış oldu birde
-
Matematikte bir kaç ayda ben acaba 15-20 arasına gelebilir miyim :)
çok rahat gelirsin hocam düzenli çalış sadece yapamazsın diyen olursa takma
-
Umarım hocam olmadı fenden kapatırım açığımı zaten amacım EA 20k civarı gelsin yeter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frankgallagher0 -- 3 Eylül 2021; 20:16:27 >
yok hocam fenden kapatma falan yapma hayvan gibi calıs ikisinide hallet bence yapılmayacak bir şey değil
-
Teşekkür ederim hocam
istenilen seviyede değil 60 bandına demir attım kalkmıyor.hedefim 85 net geometrim 0 okul açılmasıyla onada başlıycam hedef tm ilk10k obp85 12.sınıfım
-
Benim hedef 100-110 netler arası. 85-90 bandında takıldım. Geometri ve dil bilgisi yapabilsem 100’leri göreceğim ama valla bu ikisine hiç çalışasım gelmiyor. Başlamak için vahiy bekliyorum :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- ankara deneme sınavı yapan kurumlar
- psikolojik karın guruldaması
- baykar staj soruları
- asistan doktor maaşı 2024
- diş hekimliği sabun önerisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X