Şimdi Ara

yks 2025 hedef derece (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
3
Favori
3.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiç dilbilgisi,geometri ve fen çalışmadan 61 net yapmak yine iyi hocam bence matematikte ilk 12 konu ve çoğu problem sorusunu yapmıştım yapmadıklarım olasılık,kümeler,fonksiyon gibi çalışmadığım konulardı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fenden matematikten falan soru çözümüne başladım hocam içimde büyük bir his var derece yapıcam gibi hissediyorum. Sıkıntı çevremdekilerin yapamazsın demesi.

• Ayt'de çap fasikülleri çözdükten sonra meb'in dağıttığı dört dörtlük ayt matematiği çözücem. sonra 345 alırım sonra orijinalle falan devam ederim muhtemelen.

• tyt feni ve matematiği yazın bitirirsen AŞIRI rahatlarsın ayt için 9 ay çalışan adama yeterli bir süre zaten. sosyali de ezberlemekle vakit kaybetme önce matematiği 35 e çekmek olsun hedefin.

• Matematikte şu an kümeler,fonksiyon gibi konulara çalışmalı mıyım sizce yoksa köklü sayılar gibi konulara mı yoğunlaşmalıyım? tyt matematik çorba oldu benim hangi konuda iyiyim kötüyüm bilmiyorum.

• soru bankası çözebilirsin geçmiş tavsiye konularını oku fikir edin benim tavsiyemden çok daha iyilerdir muhtemelen.

• Hocam ben de seneye gireceğim matematik nelerimi aynıymış. Bence direkt en baştan bir soru bankasiyla ilerle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MNEJSRI6TJARIRKWAAESKRTIRÖÖKESJRHDÖAESJXYFHHÖWSMDJFD7Ö7SRMDJFUIMROÖMDIJYAWÖMSJDMIORIFFHXFCGHCCXGFTSZSXDMCMVIÖFRI

• hocam sadece bulunduğum yerde , duyduğum on tane ilk 5 bine girmiş ama ne yaptığı belli olmayan eleman var, sen ilk 1000 i hedefle belli ki çok zor değil yapabillirsin kimler ypmadı ki

• Kardeşim selam,

benim de seninki gibiydi.

2022 senesinde mezundum, 44 net ile başladım sınavda 98 küsür yaptım diye hatırlıyorum.

Matematik geometri dışında fulldü. Geometriyi ben de sevemedim.

2021 senesinde TYT'de 400 küsür binler gelmişti, 22'de 29K'ya kadar sıfır geometriyle çektim.

AYT ile 59K attı.

Sen benim yaptığım hatayı yapmazsan,

yapabilirsin.

• Hocam kapasitem olduğunu düşünüyorum zaten düzenli çalışmayla hamda girebilirim ama obp çok geri atıyor 1k yapsam yaklaşık 2k ya atıyor çok canımı sıkıyor bu durum.

• ?

• Katiller de Ağlar kullanıcısına yanıt
    Ayt'ye daha çok önem verseydiniz 15k gibi bir şey gelebilirdi hocam sağlık olsun. Benim cebirim iyi durumda 1-2 kitap bitirsem bir de geometri çalışsam eylül ayına kadar 30 nete çıkarım diye düşünüyorum.

• Saitama93 S kullanıcısına yanıt
    En temel kitaplardan mı ilerle diyorsunuz hocam. aktif matematik,birey a,acil matematiğin ilacı ve yarım yamalak bilgi sarmal çözdüm. 345 çözmeyi düşünüyorum.

• mat netin kötü değil direkt 345'i çöz o saydığın kitaplar 10 net aşağısı için

• beşgünkalaintegral kullanıcısına yanıt
    acil geometrinin ilacı çözüyorum iyi mi sizce geometrim sıfır

• Çok kötüysen iş yapar güzel temel attırır sonrasinda acil-bs-3d-345 kitaplarindan birini temizlersin güzelce oturur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maskedwolf666 kullanıcısına yanıt
    eyüp b den ilerlemek mantıklı mı sence

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.