< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArthurDayne. -- 15 Haziran 2024; 20:13:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
yks 2025 hedef derece
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
yok, Çalışkan biri olman lazım yapabilmen için ben mesela 88 netle başlamıştım 5k gelmeyecek muhtemelen çalışkan biri olmadığım için, son senede de çalışmayan biri çalışkan hale gelemiyor bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AB236EA1 -- 15 Haziran 2024; 21:0:44 > -
çalışmayı seviyorum aslında fizik,biyoloji falan ilgimi çekiyor 11. sınıf konularına çoğunlukla çalıştım okul zamanı zaten. Kapasitem olduğunu düşünüyorum o yüzden yapabileceğimi düşünüyorum olkazsa mezuna kalırım artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o obp ile 5k için 3k yapman gerekecek, çalışırsan olmayacak şey değil ama zaten yksnin en zor kısmı çalışmak. Konular gerçekten çok basit çünkü.
-
12. Sınıfın 2. Döneminde açığa geç obp sıfırlanıyor ve açıkta aldığın diploma notu sayılıyor biri 82 obp sini açığa geçip 98 yapmıştı diye hatırlıyorum
Çalışma alışkanlığını kazandım sayılır,şu anki hedefim okullar açılana kadar tyt 90 net yapabilmek,sonrası düzenli deneme ile artar zaten. Ayt matematik fullemek istediğim için şimdiden çok önem vermeye başladım. Çap trigonometri fasikülü aldım öyle devam edicem. Sağlam bir temelle sene sonuna kadar düzenli çalışırsam 3k da yaparım diye düşünüyorum hocam.
Hocam yks nin aslında kolay bir şey olduğunu duydum birçok insandan stres yapılmazsa düzgün çalışılırsa çok basitmiş ama ben program yapmada kötüyüm o yüzden günlük matematik geometri fen şeklinde çalışıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum.
bilmiyorum ben sadece konu çalışarak girdim sınava
-
Dostum benim tavsiyem bir süre -gerekirse 1 ay- disiplinini oturtmaya çalış. İradeni güçlendirmeye çalış. Bunun için kitap tavsiyesi de verebilirim. İradeyi ve disiplini oturtup sınav mantalitesine girdikten sonra gerisi kolay gerçekten.
1 soru bankası ve 2 mat 4.5 fen branş denemesi tytden de 1 türkçe denemesi çözdüm toplamda kurumsal denemeler haricinde 5k değil ama 10k-5k arasında bekliyorum hedefim de buydu zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AB236EA1 -- 15 Haziran 2024; 21:38:8 > -
Çok uzun zamandır hedefim var zaten 9.sınıftan beri bilgisayar müh istiyordum ve başarılı olmak istediğim için sınavı kazanıp güzel bi üniye gitmeyi kafaya koydum.Şu anda tek sıkıntım babam beni 3 ay köyde kalmaya gönderdi ben bayramdan sonra döneceğim sanıyordum meğer bütün yaz burdaymışım. İşin kötüsü yanıma bütün kitaplarımı almadım ve kitaplarım yok napıcam bilmiyorum.
Hocam youtubedan yararlanabilirsiniz bu 3 ay boyunca ve ciddi ilerleme kaydedersiniz.
Tebrikler hocam bu kadar az kaynakla nasıl yaptınız? benim sıkıntım tyt matematikte ilerleyemiyorum bütün konuları az çok biliyorum ama örneğin ebob ekok veya bölme konularını çalışasım gelmiyor ve çoğu soruyu anlamıyorum.
Öyle yapıyorum hocam şu anda tyt fende fizikten özcan aykın izliyorum sonra meb kitabını okuyorum ve önemlileri deftere yazıyorum aynılarını kimyadan görkem şahin ve biyolojiden senin biyolojin izleyerek yapıyorum.Tyt matematik çalışasım gelmiyor fazla ama eyüp b izliyordum arada geometri de dahil.
tyt zaten yüksek netle başladığımdan sadece kurumsal denemeler ile arttırabildim ancak ayt matematikte soru görmediğim için büyük sıkıntı yaşadım. Fende ise soru görmeye zaten gerek yok sadece konu çalışılarak halledilebilir bence yine de sen ders başına en az 1 kitap bitir. Ayt matematik için de hedef derece ise en az 2-3 kaynak lazım bence ben 345 çözdüm çok tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AB236EA1 -- 15 Haziran 2024; 21:43:19 > -
Çok iyi hocam bu şekilde devam ey. Ayrıyeten netlerin çok iyi olmasa bile deneme çözüm videoları izlemeni öneririm
Benim okulum çok kötü hocam bide lgs çalışmadım hiç kötü bi anadolu lisesindeyim öğretmenler iyi ama öğrenciler çok kötü birbirlerini fiziksel özellikleriyle zorbalayanlar mı,denemede kopya çekenler mi yoksa sürekli seninle dalga geçen birilerinin olması mı dersin. Bizim okuldan yks adına hiçbir başarılı öğrenci çıkmadı şu ana kadar. Mayısta yapılan tyt denemesinde en yüksek yapan 12.sınıf 88 net yaptı ben derece yapan ilk olmak istiyorum inşallah.
Kendini olabildiğince dışarıdan izole et hocam. Bu kararlılığını devam ettir. Yolun bahtın açık olsun dostum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- bi palyaço varmış
- bilkent sınıf öğretmenliği
- selin hoca pdf
- hava harp okulu nasıl kazanılır
- sulinex 75 kullanıcı yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X