Şimdi Ara

yks 2025 hedef derece (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
3
Favori
3.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iş yapar ben kenan kara izlemistim .eyupb bu sene geometri konu anlatımı yapacakmıs galiba vdd cikartip istersen onu bekle kitapla daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maskedwolf666 kullanıcısına yanıt
    Siz kaç k yaptınız hocam? kenan kara çok itici geliyor izlemiyorum onu, eyüp b nin 4-5 yıllık videoları var onları izliyorum şu an

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben 45 bin yaptim hocam. Eger sorun yasamiyorsaniz izleyin o playlisti o playlistle birlikte geo ilaci cozun .tyt geoyu bitirene kadar eyupb vdd cikmis olursa onu da alirsiniz bastan guzel bi soru bankasiyla bi tur daha tekrar edersiniz . Hem yeni konu anlatiminda yeni nesil sorular da olur güzel bi sentez yapmis olursunuz

• maskedwolf666 kullanıcısına yanıt
    Memnun musunuz sonucunuzdan hocam? ben ankarada bilgisayar okumak istiyorum üniversite belirlemedim

• ben de üçgenlerini çözmüştüm iyidir.

• Her türlü güzel iş soyle düşünün ben ilkokul liseyi neredeyse çeyrek okudum birçok sebepten ona rağmen eşit ağırlık hedefinde 1 kitabın sadece edebiyat tarih cografyasina bakarak ilk 90 bin tm 40 bin di sanırım sözel yaptım, sizin gibi düzenli stabilize çocukların gözü kapalı yapması muhtemel ilk 20 bini, rahat olun güveni kaybetmeyin

• sayısalda zor hocam çok fazla kişi var. Sağolun yinede kazanırım gibi düzenli çalışmayla.

• Temel kitaplardan ilerle demedim hocam.😀 Sadece hangi konuya ağırlık vereyim diyordunuz ben de en baştan sırayla ilerlemeyi önerdim.

• Saitama93 S kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Bayram bitsin 345 alıcam çözerim onu rahat 30 net gelir geometriyle beraber.

• yukarda ankarada bilgisayar istiyorum demişsin işe odtü bilgisayar hedeflemekle başla net hedefin olmasın sıralama hedefin olsun en iyisi olmaya uğraş

kimyada görkem şahin yerine kimya adasından çalış diğer derslerde kanallar güzel fende birden fazla kanaldan calisilabilir genel olarak,tyt fen branşlarına 9.sınıf bittiginde başla soru bankasına gerek yok bence tyt fende bu yöntemle 2023 de 19-1 geldi 2024de 20 geldi 24de son 1 2 ay cözdüm tyt fen denemesi.3d tyt vddyi kesinlikle çöz geometride soru bankası kesinlikle çöz dil bilgisini şimdiden aradan çıkar ilerde sorun olmasın.eylüle kadar tytyi sil süpür hatim et sonrasında ayt+genel deneme gidiceksin.Eyüpbnin 5 senelik geo videolarını izleyenden büyük adam olur iyi calismalar hocam umitliyim senden,takıldığın yer olursa özelden yaz bana yardimci olmaya calisirim bu yks işini hatim ettik artık

• Biyoloji Dr Biyoloji
    Kimya Görkem Sahin
    Fizik Özcan aykın

• Hersey elinizde değil zaten hocam siz kendi kafanızdan geçenleri yapıp gerisini bırakın ne olacaksa o olacak zaten sizden bağımsız

• meckmin kullanıcısına yanıt

Hangi kitap merak ettim

• the.last.airbender kullanıcısına yanıt
    Hocam çoğu soruya bakmadım ki zaten hiç çalışmadım yapamam diye eylülde ilk denememde 15 net gelir diye düşünüyorum

• Jwthh kullanıcısına yanıt
    Kimya adasını izlemiştim de çok sarmadı hocam. Kimyabilen izledim bi ara ama görkem şahin hoşuma gitti bilmiyorum kimyadan nasıl bir şey yapsam diye. kimya orbital aldım ve biyoloji yayın denizi aldım,bi de dört dörtlük pekiştrime testleri var onları cözüyorum deftere falan yazıp kitaptan okuduktan sonra. Fen,mat geo ve trigonometri,analitik gibi önemli 11 konularını çap fasikülünden çözmeye başladım

• Jwthh kullanıcısına yanıt
    Hocam siz nerede okuyorsunuz? ben program işini halledemedim aylardır program yapmaya çalışıyorum tek yapabildiğim yarın şunları çalışcam yazabilmek oldu. benim bi kuzenim var 2k yaptı heralde matematiği fullemiş koçtan falan yararlan dedi program için ama ben napsam bilmiyorum programsız gidersem başaramam gibi bir his var içimde ama program da yapamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArthurDayne. -- 16 Haziran 2024; 14:42:26 >
  • işin şakası elbette hocam, bence de yaparsınız. çok güzel bir zaman var iyi değerlendirebileceğiniz, kolay gelsin 

• the.last.airbender kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam. siz ne kazandınız nereyi yazdınız?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.