iş yapar ben kenan kara izlemistim .eyupb bu sene geometri konu anlatımı yapacakmıs galiba vdd cikartip istersen onu bekle kitapla daha iyi olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
iş yapar ben kenan kara izlemistim .eyupb bu sene geometri konu anlatımı yapacakmıs galiba vdd cikartip istersen onu bekle kitapla daha iyi olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ben 45 bin yaptim hocam. Eger sorun yasamiyorsaniz izleyin o playlisti o playlistle birlikte geo ilaci cozun .tyt geoyu bitirene kadar eyupb vdd cikmis olursa onu da alirsiniz bastan guzel bi soru bankasiyla bi tur daha tekrar edersiniz . Hem yeni konu anlatiminda yeni nesil sorular da olur güzel bi sentez yapmis olursunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Temel kitaplardan ilerle demedim hocam.😀 Sadece hangi konuya ağırlık vereyim diyordunuz ben de en baştan sırayla ilerlemeyi önerdim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hangi kitap merak ettim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArthurDayne. -- 16 Haziran 2024; 14:42:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
işin şakası elbette hocam, bence de yaparsınız. çok güzel bir zaman var iyi değerlendirebileceğiniz, kolay gelsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |