Şimdi Ara

yks başvuru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben geçen yıl üniye yerleştim memnun kalmadım bu yıl tekrar hazırlanıyorum. özel okuldaydım 50 bursluyum (bu yüzden donduramıyorum okulu dondurduğum yıl için de para isteniyor) ben kayıt yenilemessem kayıt siliniyor sanıyordum ama silinmemiş kaydımı güz dönemi sildirirsem üniversite sınav başvuruda ya da yeni üniye kayıt yaptırırken sıkıntı olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72B1457D3 -- 14 Şubat 2020; 4:31:14 >
  • Özel üni olduğundan sıkıntı çıkartırlar diye endişeleniyorum bir de kayıt yenilenmemiş(pasif öğrenci) yazıyor öğrenim durumumda hadi diyelim kaydımı sildirmedim pasif olarak gözükmek sorun yaratır mı başvuruda vs.

• Up

• Up up

• quote:

Orijinalden alıntı: leafur

Up up
    Hocam ben de %50 burslu okuyorum bölümü bıraktım sınava hazırlanıyorum.Sınava başvurup girebilirsin hatta açıklandıktan yerleştikten sonra bile kaydını hala gidip sildirebilirsin.Ama bu işlemi yerleştiğin okul kayıt döneminden önce yapman gerekir.

Ben de sana bir şey sormak istiyorum.Ben şimdi okulu dondurmazsam kayıt öyle kalsa okula para ödemek zorunda kalıyor muyum ? Yoksa gidip kaydımı direk sildireyim mi ?

• Ben de aynı durumdayım. Kaydım duruyor anladığım kadarıyla senin de kaydın duruyor okulda ama kayıt yenilemedin ben bugün okulla görüştüm istediğim zaman kaydımı sildirebilirmişim bir ücret ödemiyormuşum sildirirken ama pasif öğrenci olmak gerekiyor yani aktif öğrenci isen para alıyorlarmış. Ben yarın ösymyi arıyıcam bu konuyla ilgili kayıt kalsın mı yoksa sildiriyim mi diye kayıt kalırsa pasif yazıyor o da sıkıntı yaratır mı filan diyicem

• E devletten öğrenci belgesi kısmında senin öğrenci durumunda oasif mi yoksa aktif öğrenci mi yazıyor?

• Hocam özel okul diye silmemezlik filan yaparlarsa hemen arıyorsun ösym'i, telefonu onlara veriyorsun :D ve olur da yaptırırsan silindiğinden emin olur ais.ösymden

Ben de özeldeyim. Tam bursluyum fakat yapabilirsem ben de yatay geçiş yapacağım. O yüzden benim de aklıma geldi bu senaryolar (:

• 12galatasaray12 kullanıcısına yanıt
    Okulun sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum benim kafama takılan üniversite sınavına girmeme engel bir durum olur mu?

• Up up

• Biraz önce ösymyi aradım sildirebilirsiniz de sildirmeyebilirsiniz de dediler sıkıntı çıkmıyormuş sınav ile alakalı ama okul ile konuş ücret olayını benim okul ücret almıyormuş ben sınav açıklandıktan sonra kaydımı sildiricem

• quote:

Orijinalden alıntı: leafur

Biraz önce ösymyi aradım sildirebilirsiniz de sildirmeyebilirsiniz de dediler sıkıntı çıkmıyormuş sınav ile alakalı ama okul ile konuş ücret olayını benim okul ücret almıyormuş ben sınav açıklandıktan sonra kaydımı sildiricem
    Anladım hocam teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.