Bildirim
YKS'DE İLGİNÇ BİR SONUÇ ( AÇIKLAYACAK VARMI ? )
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Psikopatin biri zevkine 2. Ogretim okumak icin yazmistir( muhtemelen calisan birisi zevkine aksamlari felsefe okuycak) -
Bu dosyanın linkini atar mısın -
https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2018/YKS/YER/Tablo4MinMax_31082018.pdfquote:
Orijinalden alıntı: bilinmeyenkişi
Bu dosyanın linkini atar mısın -
sağol ne zaman açıkladılar bunlarıquote:
Orijinalden alıntı: Gmjackal01
https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2018/YKS/YER/Tablo4MinMax_31082018.pdf
Alıntıları Göster -
Beü ftrye 480 puanla giren biri var tıpı bile tutuyomuş beünün adam orayı yazmış -
4k ile at yetiştiriciliği tercih eden genci ne çabuk unuttunuz. -
Bir adam da büyük ihtiml tercih hatası yapmış Koç Makine tam burslu gelecek puanla ücretli tercih etmiş. -
Yüce Sokrates -
Hassss -
Çok cahilsiniz gerçekten...quote:
Orijinalden alıntı: LockdownKawhi
Bir adam da büyük ihtiml tercih hatası yapmış Koç Makine tam burslu gelecek puanla ücretli tercih etmiş.
Koç makine ücretli yazan kişi %100000 ihtimalle ANADOLU BURSİYERİ dir. Anadolu bursiyerlerine tam burslu değil ücretli yazdırırlar, sayfada ücretli gözükür ama o kişiler tam burslu okur (sponsor sağlıyor okul) kimine atıyorum Ali Koç kimine Ağaoğlu kimine P&G vs.sponsor olup okutuyor..
Tercih hatası değil yani cahil cahil konuşmayın
-
Abicim deli misin nesin sanırım falan dedim dalga geçmek için söylemedim ki niye triplere giriyorsun cahil,mahil diye ne bileyim ben adamı babamın oğlu değil ki laflarınıza dikkat edin adam 530 puan almış bu adamla niye ve nasıl dalga geçeyim ben -
Tamam sorun yok genç, sakinn.. bilmemek değil öğrenmemek ayıptır, artık biliyorsun. -
Kesin işsiz kalır bunlar. Beş yıl sonra pişman olacaklar yazık ya -
Psikopatlik derecesinde atlara ve binicilik sporuna ilgim var daha 1-2 yil onceye kadar aileme diyordum ciddi oldugumu anladiklarinda mudahale ettiler. 4k olup da at yetistiriciligi yazmasina hic sasirmadimquote:
Orijinalden alıntı: endersgame0120
4k ile at yetiştiriciliği tercih eden genci ne çabuk unuttunuz. -
gecen yillarda turkiye 1.si olup tercih yapmayan vardi en az onun kadar inanilmaz bi durum.. -
-
Çok cahilsiniz gerçekten...
560'dan yüksek puanlı kişi %100000 ihtimalle TÜBİTAK EK PUANLI dir. Anadolu bursiyerlerine tam burslu değil ücretli yazdırırlar, sayfada ücretli gözükür ama o kişiler tam burslu okur (sponsor sağlıyor okul) kimine atıyorum Ali Koç kimine Ağaoğlu kimine P&G vs.sponsor olup okutuyor..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X