Şimdi Ara

YKS'de optik yırtılırsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
10.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınava girmişsin, muhteşem geçiyor, vaktin artmış, matematikte kafana takılan bir soruyu yanlış yaptığını son 2 dakikada fark ettin. Bir buçuk dakikada yeniden çözdün ve optikte işaretli olan yanlış cevabı silerken optik cart diye ortadan yırtıldı. Gözetmen o sırada sınavın bittiğini söylüyor, herkes sana bakıyor, ağlamaya başlıyorsun, hocaya yalvarıyorsun, hoca yapılacak bir şey olmadığını söylüyor.
    Olmayacak şey değil, düşüncesi bile kötü. Acaba böyle bir durumda yeniden kodlamaya izin veriliyor mu? Gerçi ÖSYM'nin optikleri kalın, kolay kolay yırtılmaz ama...

• Herkese OKB yükledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dalgamı geçiyorsun tabiki izin veriliyor ben hatta geçen sene tytde 3-4kere yırttım iyi süre kazanıyorsun

• O değilde içtiğin su ya optiğin üstüne dökülürse

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yanında optik götür kanka ne olur ne olmaz
  • arkadaşım yırtmış ekstra 20 dk verdiler

• Kaanmc kullanıcısına yanıt
    2018 yks de sıramın üstü boya olmuş bende farkında değildim optiği boyanın üzerine koydum bi baktım mosmor olmuş iyi ki ters koymamışım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaanmc kullanıcısına yanıt
    2018 MSÜ de sınıftaki hoca suyu oturduğun yere koy demişti hocam o gündür hep öyle yaparım ne olur ne olmaz

• osym optigi kalin baya yirtilmaz zorlamazsan.

• Eski ygs lys sisteminde bir kod mu ne varmış gözetmen gelip onu kitapçıktan söküp optiğe yapıştırıyormuş , elleri yatkın olmayan gözetmenler 5 dakka boyunca söküp yapıştırmaya çalışıyormuş bu da sıkıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GüneyTekinoğluu -- 2 Mayıs 2020; 22:17:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabricioramirez

osym optigi kalin baya yirtilmaz zorlamazsan.
    Oh be diyip rahatça su içerken elinden kayıp optiğe dökülüyormuş su son saniyede.
  • Ösym optiğini yırtmanız için özel çaba harcamanız lazım. Aynı şekilde kitapçıkları da kaliteli kağıtlardan. Optik onlardan da kalın kolay kolay yırtılmayack cinsten.

• GüneyTekinoğluu kullanıcısına yanıt
    Var hala

• optiği geçtim kitapçık yırtılmasına da sıkıntı demişlerdi yavaş siliyorum ben de o gün bugündür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F1FEA0C6B -- 2 Mayıs 2020; 22:28:18 >
  • Doğru kitapçığın da sağ olması lazım.

• LuciliusBagus kullanıcısına yanıt
    aga unide girersen baya genis alanin var optigini cek sagina veya soluna serbestsin o konuda oyle ic suyunu

• 2019 MSÜ'de osurmuştum gözetmen direk yerini degistirdi ama sinav bitene kadar goz goze geldik.Felsefe de paragrafi okuyup bitirdikten sonra hocaya bi göz kirptim oyle isaretledim o zevki anlatamam

• quote:

Orijinalden alıntı: deliemre34

2019 MSÜ'de osurmuştum gözetmen direk yerini degistirdi ama sinav bitene kadar goz goze geldik.Felsefe de paragrafi okuyup bitirdikten sonra hocaya bi göz kirptim oyle isaretledim o zevki anlatamam
    nick mesaj uyumu
  • waschmachine kullanıcısına yanıt
    Hocam veriliyor mu gerçekten ben sınav bittiği andan itibaren ne olursa olsun uzatmıyorlar sınavda da görevliyle konuşmak yasak diye biliyordum. Herkes optiğini yırtar o zaman🤔

• Kuzenim sınavdayken sınava yarım saat uğraşıp sonra kalemi atıp bırakmış kızım biri tüm sınav boyunca şeker kağıdını ve suyunu hışırdatmış görevli de fark etmemiş en sinir olduğum ve en korktuğum durum cidden

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.