Şimdi Ara

YKS DEN SONRA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
4.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Witcher 3 aldım yazın ingilizce sözlük(belki biraz ingilizce oğrenirim) eşliğinde oynicamda cok karmasik oyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayısı tarlasında çalışacağım

• hocam maske kesinmide öyle dedin . daha bellı degıl gibi takıp takılmayacagı
  • KingOfTheNorth K kullanıcısına yanıt
    hocam ALLAH aşkına dışarı maskeyle çıkarmıyolar sınava nasıl maskesiz giricekler bu arada hocam iyi bayramlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4420BAC25 -- 24 Mayıs 2020; 14:16:13 >
  • KüçükPeçete K kullanıcısına yanıt
    220 lira olmus awk

• Yazın çalışacaktım bu gidişle o da yalan oldu awk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • POMPA

• bir senedir elime almadığım kemanımı çalacağım.
    kitap okuyacağım deli gibi.
    almancamı "anlıyor ama konuşamıyor" seviyesinin üzerine çıkaracağım.
    nip/tuck ve kanıt'ı baştan izleyeceğim.
    bir de virüs olayı azalırsa, hastaneler daha güvenli hale gelirse burun ameliyatı olmak istiyorum
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Ulan yıllardır eski sürümlerini hep crackli oynadım. 220 lira vermek acı olacak.

• Kilo vereceğim inşalllaaaah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korcanini -- 24 Mayıs 2020; 14:37:34 >
  • Dil çalışıcam.full kitap okumayı dusunuyorum.film izlicem.kisacasi kendimi geliştirmek için elimden ne gelyosa yapıcam

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KüçükPeçete K kullanıcısına yanıt
    2020 crackli ararsan bulursun.ben gecen sene mart ayinda 2019 crack indirmistim.

• sizede iyi bayramlar.

Geçen bir konu vardı sosyal mesafe saglanan yerlerde takılmayacak dıye ama tam bılmıyorum
    tekrardan selam hocam ama hocam orda sosyal mesefe kolay saglanamazki camilerde bile maske takıp sosyal mesafel namaz kılınıcak çünkü kime beli oldugu genelde belli olmuyo bir temas yada hapşırma direk korona virüsüne sebep olabilir
  • İşe giricem dershane için para lazım.
  • maske işi çok sıkıntı bir ton sıkıntı çıkar . Takıncada nefes almayı olumsuz etkılıor. bence maske olmayacak gibime geliyor.
    hocam evet sizin için biraz sıkıntı çıkaracak biliyorum ama aşırı derecede tepki geldi haocam sınav tarihini degiştirmeyin diye ama genede degiştirildi maske de bana sorarsan toplum saglıgı açısından zorunlu olarak taktırırlar takılmaması için vakanın çok düşük olması gerekir siz genede akılılık yapıp burnunuzu açıp nefes almaya çalışırsınız hocam
  • taş taş gecme huur cocuğ senin senende sistem değişir ananınkini tersten görürsün
  • brkgks18 kullanıcısına yanıt
    hocam sakin olun ben sadece gördüklerimi söylüyorum sizinle tabikide dalga geçmyorum sadece tahminimce bunlar bu arada hocam iyi bayramlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.