Dostlar herkese selam daha önce bu forumda çok tavsiye verenler oldu fakat tekrar görüp geçiren insanlardan yardım almak istiyorum. 3 gün işe giden 4 gün evde ders çalışan bir insanım 2. Mezun senem diğer senelerim psikolojik sebeplerden ötürü mahvoldu diyebilirim düzensiz çalışmalar eski kız arkadaşımdan ayrıldığımda kalan artıklar vb… Size sormak istediğim ise şu ben ilk senemde sayısal olarak sınava girdim çünkü hedefim küçüklüğümden beri bilgisayar mühendisliği dediğim gibi o sene kız arkadaşımdan ayrıldım ve hiç mentalimi toparlayamadım ikinci sene de aile kız arkadaş derken sancılı geçti biraz bu sene bir işe girdim çalışıyorum ama sanki boşa yaşıyormuşum gibi hissediyorum bundan 2 3 ay öncesine kadar bir gün çıktım evden oturdum bi banka tek başıma ve kendimi sorguladım ya ben ne yapıyorum? Dedim kendime ve o an kendime bi motivasyon yükledim iş yerimle konuştum part time çalışmak istiyorum diye 3 gün işe gidip 4 gün 8-10 saat arası ders çalışıyorum ama yetmiyor yetmediğini hissediyorum geçen sene de eşit ağırlıktan girdiğim için temelim fen kısmında biraz zayıf. Fakat matematiğe hakimiyetim var 20 25 net bazlarına kadar çıktım ayt temelimde yeterince var geçen sene aldığım özel dersler bitirdiğim kaynaklar olsun denemeyle ilerleyeceğimi bu netleri katlayabileceğimi düşünüyorum. Ama zaman kafamı karıştırıyor 2 kere sınava girmiş ve 3. Kez girecek birisi olarak sayısal mı eşit ağırlık mı seçmeliyim bu konuda hâlen kararsızım bu sene başaramazsam inancım kalmayacak ailemin zaten inancı kalmadı ki zaten bu yüzden bi işte çalışıyorum maddi durumumuz gayet yerinde babamın işi güzel iyide para kazanıyor ama içimde tekrar olmayacak evde akşama kadar bilgisayar oynayacağım gibi bir his var şimdilerde evde kaldığımda telefonu kapatıp akşama kadar ders çalışabiliyorum kafam boş çünkü bu hayatın gerçeklerini birazda olsa gördüm insanlar hayatını yaşar sevgilileriyle gezerken ben çalıştım ve ne aldığım maaş beni tatmin ediyor ne haftada 1 gün izin sizce 6 ayda kalan zamanda birşeyler başarabilir miyim çünkü bu benim son şansım… Şimdiden teşekkür ediyorum hepinize cevaplarınız için ben işe kaçar :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme