Şimdi Ara

YKS için vitamin takviyesi aldınız mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
3.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aga yaz tatilinde tahlil yaptırmıştım b12 eksik gelmişti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam eczaneye gidin kışın vücut direnciniz düşmesin diye sorun onlar tavsiye eder size hiç yoktan iyidir. Tadı ne kadar iğrençse o kadar faydalıymış :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derslerde uykum vs. geliyordu özellikle öğleden sonra, Supradyn All Day 1 tablet kullandım günlük. Etkisi oldu bende uykum gelmiyordu artık. Hata geceleri bile uykunuz gecikiyor. Tabi o zamanlar kutusu 20-25 lira civarındaydı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • balik yagi icince 1 kere calistigin konuyu unutmuyorsun

• Tıpatıp aynısı benim de başıma geliyordu. Öğleden sonra uyuma isteği. Supradyn kullanınca olmuyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu insan için balık yağı ve d vitamini iyi olacaktır ama genel sağlık için düşünün bunları kullanınca netleriniz +10 artmayacak.

• KAN TAHLİLİ YAPTIR EKSİK DEĞER ÇIKARSA ONUN İÇİN İLAÇ KULLAN SİKSOK ŞEYLERE PARA VERME BOŞVER SU İÇ DAHA YARARLI İLLA İÇCEM LAN DİYOSAN BALIK YAĞI AL HAP ŞEKLİNDE OLANLARDAN
  • ben aşırı yorgunluk sebebiyle kan tahlili yaptırmaya gittim b12 eksik çıktı iğneyle tedavi ettiler yorgunluktan eser kalmadı, tahlil yaptırın eksik yoksa hiçbir anlamı yok takviyelerin
  • dostum kesinlikle detayli bir kan tahlili yaptır ve eksik olan değerlerin için ilac kullan.bide hergün çok sıkı sabah kahvaltisi yap.benim meğer bikaç değerim b12 vs düşükmüş bende diyorum aylardır paragraf calisiyorum amk niye hala çözemiyorum diye meğer b12 düşükmüş konsantire sıfır oyüzdenmiş bunu sinavdan sonra farkettim keşke önce farketseydim

• Halsizdim bi uyku hali vardı o çok daha azaldı. Kansızlık da vardı bende ama hap kullanmaya başladım belki onun da faydası oldu

• sağlık ocağında kan tahlili yaptırıp eksik olan vitamininizi doktor tavsiyesiyle alın. onlara hiç girmeyin bağımlılık yapıyor içmeyince falan diye biliyorum her şeyin fazlası zarar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.