Şimdi Ara

YKS için vitamin takviyesi aldınız mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
3.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vitamin vb. şeyler aldınız mı, önerdikleriniz var mı?

• Midenizde sorun yoksa 1 bardak suya çeyrek limon sık iç sabah veya 3-4 gibi 15-20 dk yürüyüş yap yeşillik tüket hapa falan gerek kalmaz
  • Ben şansa inanmam başarmamın tek sırrı pharmaton (hiç bir işe yaramıyor kullanmayın onun yerine kan tahlili yaptırıp doktorun verdiği takviyeleri alın)
  • Vitamini bilmem de concerta, ritalin vs. kullanarak girmeyin sınava sakın.
  • burger yiyelim>tüm vitaminler
  • Ciddi anlamda işe yarayan bi şet varsa söyleyin
  • Ben çok korkuyordum o tarz şeylerden bi ara yüzümde sivilce artmıştı krem alalım dediler ondan bile korkmuştum dikkat eksikliği falan yapar diye haplar,ilaçlar çok riskli şeyler
  • keske limitless ya da lucy'deki gibi bi madde olsa
  • Hocam vitamin eksiğiniz varsa almanızı tavsiye ederim, doktora gidip tahlil yaptırın, doktorun verdiği takviyeler işinizi görür
  • Shizu kullanıcısına yanıt
    kjhafdasdöanfökamfçnafknamfçaönfçaa
  • pharmaton kullandim ilk zamanlar gece daha gec uyumama yardimci oluyordu en azindan psikolojik olarak
  • D vitaminim eksikmiş o iyi gelmişti. Bi kan tahsili yeterli
  • Youplus abdiibrahim kullanabilirsiniz. 2günde bir
  • ben forumda bir konuda görerek b12 kullanmaya başlamıştım. sağlık ocağına ders çalışıyorum deyip isterseniz yazarlar. çok da işe yaradı.
  • Ben aktif olarak spor yaptığım için multivitamin+balık yağı+içinde çok az da olsa taurin(amino asit) içeren kafein hapı içiyordum. Marttan sonra spora gidemeyince supplementleri kullanmayı da bıraktım ve ders çalışmama bir dezavantajı olmadı.

Edit: Ders çalışmama bir faydası da olmadı eklemeyi unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serokut -- 2 Ağustos 2020; 22:2:21 >
  • Pharmaton kullanmıştım ara sıra. Pek işe yaramıyordu, bunun yerine 1 saat daha fazla uyuyun daha iyi
  • D vitamini aldım, 3 kez sınavda başarısız olmamın sebebi oymuş. Bir yazıda okumuştum 2015 yılıydı sanırım hocanın biri YGS-LYS öğrencileri çok çalıştığı halde D vitamini eksikliğinden başarısız olabilir diyor. Ben de çok eksikti. Başlarda devit kullandım ama şu an güneşten alıyorum. Diğer değerlerim ise normaldi. Özellikle demir, B12 ve D vitamini çok önemli.
  • b12 aldım hocam bi faydası olduğunu da sanmıyorum ( cidden tahlil de eksik çıkmıştı kafama göre almadım )
  • Magnezyum + B6 + B12 + Omega 3
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.