Şimdi Ara

YKS İLK 1 10 SAAT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 23 temmuz salı günü saat 15.00 derse başladım 30 dakika boyunca paragraf çözdüm toplam 28 soru sonra matematiğe geçtim ve 9 buçuk saat sadece matematik çalıştım diğer derslere vakit olmadı bugün çarşamba bunları yazıyorum nedeni sabah saat 06.00 a kadar çalıştım uyku düzenim çok bozuk ilk önce uyku düzenimi düzeltmem lazım yoksa 10 saat olsun 14 saat olsun asla sürekli bir şekilde ders çalışamam kolay kolay neyse bunları yaptım salı günü zaten programıma da uyamıyorum düzenim bozuk olduğundan umarım düzelir herkese kolay gelsin :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Verimli çalışarak bu kadar süre masada kalmayı başaran birisi güzel sıra elde eder diye tahmin ediyorum.Basarilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günde dokuz buçuk saat matematik çalışan biri nasıl verimli çalışsın   max 20k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDC493C57 -- 26 Temmuz 2024; 11:17:32 >
  • Havadan56 H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kanka

• Zaten bildiğim konuydu insan bildiği ama unuttuğu konunun üstüne gidince saha çok çalışıyor programımdan saptım hatta kimya ve türkçe de çalışacaktım sabah 6 da masada uyuyakaldım o derece

• Günde 20 saat çalış şu an tyt 105 üstü ayt 55 üstü değilse 1. Olamazsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Afurkan72 A kullanıcısına yanıt
    2 saat uyusam 1 saat yemek tuvalet desek diğer 30 dakika namaz falan desek 30 dakika da mola versem olur bu iş :D

• 20k da iyi ama garanti olsun istiyorum

• ??KGF?ROCKY???? ? kullanıcısına yanıt
    obp kaç hocam

• hicbiseyapmiyorum H kullanıcısına yanıt
    330 kötü be bu da kötü dökülüyorum adeta :)

biraz kötüymüş cidden olsun hocam kapatılır aradaki açık

• hicbiseyapmiyorum H kullanıcısına yanıt
    İnşallah kanka bu seneoldu oldu olmazsa daha da olmaz zaten

• evet arkadaşlar bu 4 5 gündür yazmamamın nedeni tatile çıkıcım ve bu sebeple az çalışıyorum 6 saat falan çalışıyorum bu sebeple yazma gereksinimi duymadım ancak size bir tavsiyem olacak uzun süre ders çalışmak istiyor ancak bunu yapamıyorsanız bir uygulama önericim yeni keşfettim abi çok iyi tavsiye ediyorum adı forest iOS Android hepsinde var 2021 sürümünü yükleyin premium sürümler açıktı sanırım veya apk yüklersiniz boşuna para vermeyin girin yavaş yavaş 3 saatle başlayın 10 saate o programla çıkarsınız bence hadi kolay gelsin :)

• Herkes çocuğu kiskanmis.

İyi gidiyorsun ama en az 7 saat uyuman lazim. Yoksa verim alamazsın ve bı süre sonra bağışıklık sistemin çöker. Ben yks dönemi 1 ay boyunca 5 saat uyudum ve daha sonra ateşim falan çıktı hasta oldum, 1 hafta yattım.

• icepeak kullanıcısına yanıt
    Kanka haklısın uyku düzeni çok önemli 10 saat calisicam diye gece 3 4 lere kadar çalıştım bütün düzenim altüst oldu ama şimdilik biraz alıştıra alıştıra kendimi derse adapte olup 10 saat basmaya devam edicem tavsiyen için teşekkür ederim :)

Kafana göre 10 saat calisicam hedefi koyarsan geç saatlere kalırsın illa ki. Hangi saatler arası ders calisacagin belli olursa sorun yasamazsin.

Ben mesela diyorum ki kendime her çift saatte derse geçip 1.5 saat ders çalışıp 30 dk ara vereceğim.

Mesela saat 8-10 periyodu, 8-9.30 arası ders, 9.30-10 arası mola. Gibi

Sabah 8 de başlayıp akşam 00.00 da dersi bitirirsen 12 saat ediyor. 1 periyodu mola olarak koyarsan 10.5 saat çalışmış oluyorsun . Umarım anlatabildim.

• icepeak kullanıcısına yanıt
    Kanka 1 2 saat çalışıp sonra mola verince odağı toplamakta zorlanıyorum ben böyle 5 saat falan çalışıp öyle bir 30 dk ara patlatıyordum şimdi 3 saat çalışıp 30 dk ara patlatıyorum ama şey yanlış anlaşılmak istenmem direkt 10 saatle başlamadım ile 2 4 6 8 10 saat olarak ilerledim ama uyku düzenini bozduğum için süreç baya kötü oldu bende

• evet tatilde döndükten sonra 10 saati artık yakalayamıyordum nedeni sanki hedefimi umursamaz olmuş gibiydim böyle olacağını biliyordum ders çalışmaya 3 4 gün sonrasında başladım ama öyle çok değil nedense rahatlığa alışmıştım 3 4 5 saat bile fazla gelmeye başlamıştı bugün erken uyandım ama 4 saat kadar ara verdiğim için hedeflediğim süreye ulaşamadım ama çok yorgunum bugün 8 saat çalıştım ve gerçekten eğlenerek çalıştım yani şuan saat 12 buçuk 2 ye kadar hatta sabah 4 e kadar çalışıp 13 saate kadar basarım ama kendime yarına yazık ederim hiçbir konuyu anlamam neyse evet umarım buraya gelip yine ne hissettiğimi buraya yazarım inşallah sınavı kazanınca o mutlu haberi de vermek nasip olur boynum kırıldı çok mutluyum şuan sonunda uyuyacam iyi geceler teşekkürler :)

• Başarılar hocam, inşallah çalışmalarınızın karşılığını alırsınız.

• teşekkür ederim :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.