Şimdi Ara

YKS İLK 1 10 SAAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugün 10 saat çalıştım gün gün yaptıklarımı buraya yazacağım bugün saat 7 de uyanıp derse başladım ancak çok mola verdiğim için gece baya geç saatte bitti bu sebeple molaları azaltıp 10 saatinde üzerine çıkmak zorundayım aslında gece sabah ezanına kadar çalışmak aklımda ancak 3 buçuk saatlik uykuyla duruyorum gözlerimi kapatsam bayılacağım o derece bugün çalıştığım dersler 20 tane paragraf standart tyt kimya 2 saat tyt Türkçe 2 saat tyt geometri 2 saat tyt biyoloji 2 saat tyt matematikte 2 saat ancak anlamadığım için kafa artık basmadığı için 1 saat falan baktım 2 ders konu tekrarı ve sorularını çözdüm bunlar tyt fizik ve tyt Türkçe hepsi 1 buçuk saat sürdü evet bunları yaptım yarın ki hedefim bugün yaptıklarımın daha da üzerine çıkmak elimden geldiğince potansiyelimin zirvesine çıkmak için çabalayacağım bu sene o sınavı parçalayacağım ( YKS İLK 1 İÇİN GÜN-1)

• İşte bize böyle azimli insanlar lazım.

• ebobekok2025 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumun için dostum sende yazarsan bu platformda büyük bir rekabet ortamı kurabiliriz diye inanıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kolay gelsin kralinho

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evet her gün yazacaktım ancak bu 4 gün nedense çok boşladım neyse umarım artık böyle olmaz tabi o 4 gün hiç ders çalışmamam boş boş durmam performansımı yavaşlattı ve haliyle bugün gereksiz yere çok mola verdim ve bu sebeple 8 saat çalışabildim normal 7 buçuk gibi uyanıyordum bugün saat 5 buçuk gibi uyanıp o iki saatin telafisini yapıcım matematik konu çalışmaktan sorularını çözecek vakit bulamadım bugün neyse bugün yaptıklarım 20 paragraf standart Türkçe noktalama işaretleri konusunu temizledim kimya atom ve periyodik sistemler konusundan baya temizlik yaptım bir konu kaldı sadece matematik ardışık sayılar konu dinleyip çözümlü sorularla pekiştirdim bu da toplam 8 saat sürdü baya mola verdiğim dikkatimi çekti ama sıkılmak ve 1 2 hafta sonra patlamak istemediğim için bazen uzun aralar veriyorum inşallah tıp kazanırım tek isteğim dua eder misiniz umarım hayalleri yüksek olan sende ALLAH hedefine kavuşmanı nasip eder teşekkür ederim iyi geceler.

• ??KGF?ROCKY???? ? kullanıcısına yanıt
    Mezun musun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaç yaşındasın

• Sefere çıkan iskender havaları yazan adam ek yazımına çalışmamış oluyor hiç sekmez mi ya

• hocam şimdiden 10 saat çalışırsan şubat mart aylarında psikolojik anlamda çok zorlanırsın

• Kanka 12 de yattım full dershane özel ders hepsini aldım ama benim bahanelerim olsun çalışmaya şevk edecek kimsenin olmaması beni derse itmedi anlayacağın enerjim tam zaten bir anda 10 saatle başlamadım 4 6 8 10 diyerek ilerledim :)

• max 100k

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt
    Dostum türkçe dersini gram sevmiyorum 2 saat günlük çalışıyorum inan ki azap gibi geliyor hiç çalıştığımı bile anlamıyorum o yüzden valla Türkçede herhangi bir sıkıntı fark ettiysen birsey diyemiyicem :)

• Yigido058000 kullanıcısına yanıt
    18

• Bu zamandan 10 saat çalışıyorsan derece hayırlı olsun

• Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt
    Aynen bu sene mezun abi benide taktı arkasına zaten mezun olmayı bekliyordum ama bazen diyorum keşke 12 de birşeyler katsaydım ya

• ANTENFİKRET A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum darası başına olsun inşallah diyelim :)

• 10 saat çalışmak için uyku düzeninden ödün verme. Gerekirse 8 saat calis uykunu duzgun al derim. Başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wanderfox -- 21 Temmuz 2024; 16:25:54 >
  • 1 hafta sürmez yine de destekliyorum

• Evet bugün saat 7 gibi kalktım ve 8 de derse başladım biraz paragraf çözüp hava alma gereksinimde hissedip 9 a kadar dışarıda biraz oyalandım ve 9 dan 11 e kadar ders çalışıp şekerleme yapmak istedim 4 saat uyumuşum valla kalktım sonra geometriyle başlayıp 6 7 arası biyoloji çalıştım ve saat şuan 02:26 02:00 da biyolojiyi bitirdim fizik kalmıştı ancak bugün zorlarsam pazartesi günü verimime engel olabileceğini düşünüp pazartesi derslerimin aralarına sıkıştıracağım fiziği de evet bugün toplam 10:06 dakika ders çalıştım bugün ders çalışırken bazı arkadaşlar 1 2 hafta veya sonraları zorlanacağımı ve patlama ihtimalimin olduğunu dediler haklılar ama ben dershane okul vs... hiçbir ek ders almıyorum oyun oynamıyor film izlemiyorum günüm genelde boş geçiyor yani birde fazla ara verdiğim için dersten pek sıkılmıyorum neyse ben kendime inanıyorum asla dersi bırakmayacağım bu hatayı bir kere yaparım ve biraz düşündüm 10 saat üzeri çalışmak yerine bir dönem 10 saat çalışıp zamanla 10 saatin üzerine koymayı planlıyorum şimdiden teşekkür ederim güzel yorumlarınız için iyi geceler Allah a emanet olun.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.