Kolay gelsin hocam başarılar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YKS İLK 1 10 SAAT (3. sayfa)
-
-
Buraya böyle yazanlar sadece şov ilk 1m hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çalışmak istemediğim günler oluyor geliyorum burayı insanların yorumlarını okuyorum dostum rahatsız oluyorsan engelleyebilirsin buraya günlük gibi geliyorum yazıyorum unutma şov isteseydim hergün gelir burya yazardım vakit buldukça geliyorum tarihlerin dikkatini çekerim
-
bence 55-60k civarı yaparsın kanka başarılar
-
10 saat çalışırsan psikolojin bozulur 4 saat verimli çalış yeter.
Sana bir tüyo vereyim kaliteli uyku uyuyamaz isen istersen günde 15 saat çalış verim alamazsın. Sağlığın ve başarının başı Kaliteli uyku
sporda da bu değişmez.
1) idman
2) sağlıklı beslenme
3) Kaliteli uyku
1 i eksik olursa başarı asla gelmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 23 Ağustos 2024; 0:41:37 > -
spor ve ders aynı anda gitmez 23.30 da uyuyup saat 4 te kalkıyorum derse başlıyorum işlerimi erkenden bitirip Python diliyle uğraşıyorum ve bitiriyorum 4 saatle hedeflerime varamam 5 saat sadece matematik çalışıyorum 2 saat paragraf problem geometri alıyor 1 buçuk saat türkçe 1 buçuk saat fen herhangi bir ders kalan vaktim olursa oyun oynayıp film izliyorum
-
hedefim daha büyük bu sebeple orta zor kaynaklardan başladım ama yorumun için teşekkür ederim
-
Şakasına dedim hacı da çok çalışıyon bu çalışma bayar bir süre sonra öyle de anca 50k yaparsın diye dedim.
-
haklısın kanka bir noktadan sonra çalışasım gelmiyor inan ki ama son şansım ya bir sene hayvan gibi çalışıp kusa kusa o soruları çözerim yada acısını 50 60 sene çekerim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X