Şimdi Ara

YKS İLK 100 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
2
Favori
8.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel sonuç almışsın sevineceğin yerde ukalalık yapıyorsun.Burada bulunan diğer arkadaşlarına haksızlık yapıyorsun.Sınav belli ki seçiciliği fazla olmamış.Bu sınava 10 kere girseniz 10unda da farklı sonuç alırsınız.Belki daha iyi belki daha kötü sonuçla karşılaşırsın.Şans faktörü çok önemli kimse kendine kızmasın bu sınav için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sağolun hocam

Bilkent geliyo mu bari
    Bilkente geliyo musun bu sene dostum
  • JuernofbaN kullanıcısına yanıt
    Biri kafami karistirmazsa -boun guney kampus- gelicem

• monamo M kullanıcısına yanıt
    Ilk 100 uctu derken 130 oldum zaten hamda geliyor tum muhendislikler de burs hedefiyle girince kotu oldu bu

Canın sağolsun kardeşim sonuçta Boun'a gidiyorum diyosun daha ne olsun muhteşem bir okul başarılarının devamını dilerim hayırlı olsun şimdiden.
  • puppin P kullanıcısına yanıt
    Boun tekrar buyulemezse Bilkent ee yazicam ben hocam, ilk 100.burssuz 1 hafta gecinirim ben o muhitte anca
    Tesekkur ederimm

Sanırsam ben yerinde olsam "bir bilkent öğrencisi olarak " maddi durum sorunum yoksa Bounda okurdum hocam, deniz kenarı hem mis gibi :)
    hocam benim yemek masrafım çok maddi durum sıkıntım yok ama o para bana yetmez
    hangi bölüm hocam?
    Bu kadar kapasiteli olup EE'ye gidenlere üzülüyorum açıkcası. Eğer elektrik elektronik dünyasına gerçekten ilgin yoksa gitme derim. EE bölümünü rehber hocaları yıllardır gazlıyor ama o kadar ahım şahım bir bölüm değil gerçekten. Mezunların büyük kısmı savunma sanayide çalışıyor. E orası da iyi ama alcağın maaş belli, yükselebileceğin kıdem belli.
    Bilgisayar dünyası öte yandan hem daha keyifli, hem daha challenging işler var, hem de maaşlar çok daha iyi. İster kendi şirketini kur benim gibi, istersen kurumsal firmalarda çalış rahatça istersen de yurtdışına git.
    Bu alanda sizin gibi gençlere ihtiyaç var ve burası sizi daha çok tatmin edecektir.
    Ayrıca EE bölümünden mezun olanların ciddi bir kısmı da zaten yazılım sektörüne kayıyor.
    Siz yine o bölümden mezun kişilerle iletişime geçin linkedin'dan filan, konuşun ve kararı kendiniz verin.
    Yazdıklarım İTÜ Bilgisayar 2017 mezunu bir abinizden nacizane tavsiyeler.

• hocam hangi liseden mezundunuz

• mow_ kullanıcısına yanıt
    9.yasimdan beri islemci gpu dieshotlari incelerdim, ilgim var yani, hatta bu konuda en ilgili insanlardan biri olabilirim hatta. Hedefim savunma sanayi degil yurt dışında intel amd nvidia gibi buyuklerde yariiletkenler uzerine çalışmak.
    Yazilim bana gore kesinlikle değil hocam. Hatta yazılim gelişmelerinin bi sureden sonra insanın zararina olacagini dusunuyorum, böyle bir sey yapmak istemem

• alwaysneedmentalreset kullanıcısına yanıt
    Geçen yıllara göre 4 9 arası değişiyordu hocam

• Murat Burç M kullanıcısına yanıt
    Çalışma düzenim vs konusunda ayrıntılı bir konu açmayı planlıyorum. Boğaziçi bilgisayar yazmayı düşünüyorum.

• kırıkla burs için girmiştim, geldi :) YKS İLK 100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgisayarmuhadayi -- 30 Temmuz 2020; 20:48:32 >
  • LuciliusBagus kullanıcısına yanıt
    Hoş bu boşlukla çalışsan da yapamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Diren Sıpaydi

Hoş bu boşlukla çalışsan da yapamazsın
    Ne diyeyim hocam, haklısınız. Bazen kendimi çok gereksiz hissediyorum bu dünyada, keşke arkadaki sperme yol verseymişim, döl israfı olmazdım hiç yoktan.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.