Şimdi Ara

YKS İLK 100 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
8.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Böyle Diyince kötü hissettim bak.Bi sınav için kendini hırpalama değmez.Helallik isteyecem ona da inanmıyorsun.Kusura bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diren Sıpaydi

Böyle Diyince kötü hissettim bak.Bi sınav için kendini hırpalama değmez.Helallik isteyecem ona da inanmıyorsun.Kusura bakma
    Helallik bir durum yok hocam. Siz söylemeseniz de ben bazı insanların bu dünyada gereksiz olduğunu düşünüyorum. Hayatım boyunca bir başarım yok, etrafıma faydam yok. Dünya kaynaklarını boşa sömürüyorum resmen, benim yerime çok daha iyi bir insan yaşayabilirdi. İntihar etmeye ...üm yese 2 saniye durmam.
  • LuciliusBagus kullanıcısına yanıt
    Kardeşim dünyadaki tek başarı yks mi?Arkadaşım itü bitirdi iş bulamıyor ne olucak şimdi peki ?Daha yolun başındasınız hayat bile 1 sene içinde önüme neler neler çıkardı.Kendinizi yıpratıyorsunuz ama şu saatler için çok normal 11 yılın en kötü sıralamaları geldi.İlerde gülüceksin bu yazdıklarına

• quote:

Orijinalden alıntı: puppin

Helal olsun kardeşime. Başarılar.
  • analitikduzlem A kullanıcısına yanıt
    Ya ne kadar kolay dimi birine ukalalik yapiyosun demek? Nerden biliyosun onun idelaini, hedefini, beklentisini? Anca millete ayar çekmeye çalışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kompensan -- 27 Temmuz 2020; 12:38:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diren Sıpaydi

Kardeşim dünyadaki tek başarı yks mi?Arkadaşım itü bitirdi iş bulamıyor ne olucak şimdi peki ?Daha yolun başındasınız hayat bile 1 sene içinde önüme neler neler çıkardı.Kendinizi yıpratıyorsunuz ama şu saatler için çok normal 11 yılın en kötü sıralamaları geldi.İlerde gülüceksin bu yazdıklarına
    Sadece YKS ile alakalı değil hocam. Genel olarak bomboş bir insanım zaten. Zeki değilim, çalışkan değilim, yakışıklı değilim, spora veya müziğe yeteneğim yok, kültürlü değilim, kitap okumuyorum... 10 seneye kalmaz intihar ederim yüksek ihtimalle, diğer taraftan gülerim artık.
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    O zaman durumlar değişir dostum. Go for your dreams
  • Hamda her şeyimizin aynı olması
  • jhaer_ys kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.