Şimdi Ara

Yks matematik ve tyt sosyal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene tekrar gireceğim. 2022 tyt mat 36.75 ayt mat 40 idi. 345 3d bilgi sarmal çözdüm. Orijinal tyt ayt matematik hatırlatma niyetine çözüp denemeye geçmeye düşünüyorum ne dersiniz? Bir de tyt sosyalim iyi değil zaten o beni batırdı 12d 7y. Ne önerirsiniz ? Şimdiden çok teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tyt sosyalde deneme çöz bol bol. Endemik tyt sosyal deneme özellikle öneririm Pes yayınları da iyi ama bozuyor bazen. Yanlış yaptığın yerlere sadece biraz bak çözdükçe sosyalin mantığını kavramaya başlıyorsun

• Sağ olun hocam deneme ile kitap arasında kaldım. Sağlama almak istiyorum çünkü

• Yani tyt tarihte baktın 3-4 doğru üstüne çıkamıyorsun 3D tyt tarih falan çeker işine bakarsın. Boş masraf sayılır yine de :D ama hedefler yüksek ondan anlaşılabilir.

• Tamamdır hocam çok teşekkür ederim

• apotemi sosyal konu özetli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jwthh -- 3 Eylül 2023; 23:30:28 >
  • Hocam onu da düşündüm de süre varken birer tane soru bankası çözsem mi diye düşündüm çünkü beni çok çekiyor geri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT-AYT vs YGS-LYS
    6 yıl önce açıldı
    2017 LYS MATEMATİK
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • apotemi sosyalden oku arkasından 3 adımlardan çöz gayet iyi sorular.sonra branş denemesi alırsın baktın istediğin seviyede değilsin soru bankası cözersin illa sene başından bitirmen gerekmiyor sosyali unutuluyor sonuçta.

• Jwthh kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.