Sırtım ağrıyor, bacaklarım ağrıyor, iyice kilo kaybettim, uykusuzluk oluyor, yemek yiyesim olmuyor. Bu ne olm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YKS'nin vücuttaki etkisi

-
-
Ben geçen yıl kilo almıştım dışarı çıkamadıgm için. Sen nasıl kilo verdin aw
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yemek yiyesim gelmiyor usta. Normalde spor yapardım önceden ama artık onu da bıraktım
bende egzama yaptı sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taklayageldik -- 14 Aralık 2023; 23:13:24 > -
normalden daha fazla terliyorum. elim filan terliyor bazen kaygıdan
-
abi abi yks sınavına giricem çok heyecanlıyım ya bi susun a..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vallahi ya 3 ayda 8 kilo almışım, yememede dikkat ediyorum ama spor yok..
-
Yks bebek gibi cildimi sivilceyle tanıştırdı, kilo verdirdi, stres sonucu Allah bilir ne zararlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abi yks motivasyonu ver bana abi...
Olm siz t..k mı geçiyorsunuz a..k
YKS zamanı özellikle şubat sonrası 7-8 kilo aldım ünide çok hızlı verdim Ankara yokuşlarını çıkarak
Çözüm Ankara kazanmak
-
YKS değil de bilkent hazırlık psikolojimi bozdu benim.
olm yks'ye bi kere girdim iyi sıralama yaptım.
bilkent hazırlık atlama sınavına 3 kez, ielts'e de 3 kez girdim. 5'inde kaldım sonuncusunda geçtim
her seferinde bu sefer de olmadı demekten mentalim çöktü.
Bölüm bu kadar sinir stres yapmaz.
-
Sıkıntı değil kanka sınav bitip güzel bir okula girdiğinde iyi ki çalışmışım diyeceksin ortamından dolayı. Yazın da spor yaparsın düzeltirsin fiziki durumunu
hocam göz altlarım kömür madenine döndü harbi değer mi değmez mi sorgulamaya başladım
-
Değmediğini düşünüyordum ilk zamanlar sonra eğitim olarak aşırı bir fark olmasa da ortamlar arası dağlar olduğunu fark ettim kaliteli bir üniversitedeysen etrafında her renkten insanlar oluyor. Piyasadaki isim de en önemli şey zaten tıp değilse hedef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X